Trecere de la RDS la UPC
Last Updated: Apr 19 2013 09:37, Started by
shadowhunter84
, Apr 22 2012 15:40
·
0

Posted 23 April 2012 - 01:17

Am si eu o intrebare si va rog sa ma lamuriti si pe mine in masura in care cunoasteti:
Daca acum am abonament de internet si tv prin cablu de la rcs si doresc sa trec numai cu abonamentul de tv cablu la upc , permite rcs sa raman doar cu internetul la ei? Sau ma obliga sa renunt si la internet? (De internet sunt multumit si nu as dori sa renunt in schimb la serviciile de tv cablu sunt gata sa ii parasesc.) Este adevarat ca sunt mai scumpi dar calitatea semnalului tv este mai buna.Mai ales ca urmeaza sa renunt la batranul CRT din sufragerie si sa fac loc unui lcd de diagonala mare.(Putin inaintea jocurilor olimpice) |
Posted 23 April 2012 - 05:32

Am si eu o intrebare si va rog sa ma lamuriti si pe mine in masura in care cunoasteti: Daca acum am abonament de internet si tv prin cablu de la rcs si doresc sa trec numai cu abonamentul de tv cablu la upc , permite rcs sa raman doar cu internetul la ei? Sau ma obliga sa renunt si la internet? (De internet sunt multumit si nu as dori sa renunt in schimb la serviciile de tv cablu sunt gata sa ii parasesc.) Este adevarat ca sunt mai scumpi dar calitatea semnalului tv este mai buna.Mai ales ca urmeaza sa renunt la batranul CRT din sufragerie si sa fac loc unui lcd de diagonala mare.(Putin inaintea jocurilor olimpice) |
Posted 23 April 2012 - 08:45

Posted 23 April 2012 - 09:14

eu downloadez frecvent cu 13 MB/s. Mai greu e cu upload-ul, unde nu ajung decat la 700KB/sec
|
Posted 23 April 2012 - 12:39

Imposibil sa nu ai pe cineva langa tine ( o studenta la drept de exemplu ) , sa vezi cu ochii tai , nu sa fii beta tester. Daca se vede bine la X care este langa tine, fii sigur ca si la tine o sa se vada bine. Daca la X se vede execrabil ai 90 % sanse sa vezi si tu prost. Acum, depinde si de cum arata studenta. Daca arata bine, se uita mai mult la studenta, decat la televizor.
eu downloadez frecvent cu 13 MB/s. Mai greu e cu upload-ul, unde nu ajung decat la 700KB/sec Eu downloadez frcvent cu 800 KB/s pe fiberlink 2. |
Posted 23 April 2012 - 13:12

No offense...dar hai sa ramanem on topic.
Initiatorul a zis clar...cu netul vrea sa ramana la RDS,doar cu televiziunea vrea sa treaca la UPC. |
Posted 23 April 2012 - 16:06

Mutumesc pentru raspuns domnului DIVX2006.Am sa trec doar cu abonamentul de TV la UPC.(Nu am crezut ca este asa greu sa fac o alegere intre 2 competitori si furnizori de servicii TV.In 3 zile au reusit sa-mi amestece gandurile de mai multe ori fara sa ma convinga 100 la % nici unul)Multumesc si in curand voi fi abonat UPC cu cartela CI+.
|
Posted 23 April 2012 - 17:53

Mutumesc pentru raspuns domnului DIVX2006.Am sa trec doar cu abonamentul de TV la UPC.(Nu am crezut ca este asa greu sa fac o alegere intre 2 competitori si furnizori de servicii TV.In 3 zile au reusit sa-mi amestece gandurile de mai multe ori fara sa ma convinga 100 la % nici unul)Multumesc si in curand voi fi abonat UPC cu cartela CI+. |
Posted 23 April 2012 - 19:41

Da , si eu am auzit de UPC numai de bine de cand a venit in tara .Cica internetul nu ar fi la fel de bun ,cineva zice ca are abonamentul de 120 mb/s si are download cu 2-3,5 mbps ,eu am constant 5 mbps cu abonamentul de 50 mbps,cel mai ieftin de la RCS-RDS.Poate amicul meu nu stie ce abonament are .Astept sa scrie cineva care are si internet ca sa mai aud si alte pareri. |
Posted 23 April 2012 - 20:40

Mutumesc pentru raspuns domnului DIVX2006.Am sa trec doar cu abonamentul de TV la UPC.(Nu am crezut ca este asa greu sa fac o alegere intre 2 competitori si furnizori de servicii TV.In 3 zile au reusit sa-mi amestece gandurile de mai multe ori fara sa ma convinga 100 la % nici unul)Multumesc si in curand voi fi abonat UPC cu cartela CI+. ![]() |
|
Posted 30 April 2012 - 14:20

S-a rezolvat problema cu semnalul vineri,intamplator am avut ceva timp liber si am sunat la ei pe la 3 ,si am ramas uluit cand au spus ca trimit o echipa intre 4 si 6.Intradevar la 5:10 a ajuns echipa, le-am explicat si aratat ce nu merge.Au masurat o pierdere de -15db pe fibra optica ,si dupa ce au mesterit ceva la stalp a ajuns la doar -2db.Acum se vede lacrima pe analogic.Au explicat ca fibra are pierderi mari daca e incurcata si formeaza unghiuri drepte,asa ca echipa care a facut instalarea probabil a gresit.In realitate nu stiu ce au facut ,dar sunt multumit ca merge.Totusi ,a mai scazut entuziasmul.Astazi am trecut pe langa casierie si am vazut ca era deschis(doar maine e inchis) si am oprit sa intreb daca au decodoare hd.Raspunsul a fost categoric :"Nu, nu avem nici un fel de echipament pe stoc".Oricum , nu imi faceam prea mari sperante si asa nu am fost nici profund dezamagit.Am noroc ca nici TV-ul nu e prea mare si nu e chiar atat de evidenta diferenta.O sa raman la RDS ,macar sunt satisfacut cu netul si ca nu platesc prea mult.Totusi ,cum pot sa pun mana pe un decodor HD,acum am vazut ca a aparut si un model nou.Cand am sansa sa prind pe stoc la casierie?
|
Posted 02 May 2012 - 08:01

Fii cu ochii pe aici: http://forum.softped...;#entry11389645 si multa rabdare...
![]() A... si fa o solicitare telefonica pentru acest decodor... s-ar putea sa ai o surpriza... in timp. Edited by cristi0304, 02 May 2012 - 08:02. |
Posted 02 May 2012 - 10:47

Posted 02 May 2012 - 11:08

Acuma pot și eu să vorbesc...dacă mi-s cu sacii-n căruță...
![]() |
|
Posted 02 May 2012 - 15:48

Posted 01 March 2013 - 23:21

Va rog sa imi spuneti si mie daca stiti, in legatura cu trecerea de la RDS la UPC, daca UPC poate lega cablul lor de la usa apartamentului direct de cablul coaxial instalat de RDS. Intreb pentru ca am cablul coaxial foarte frumos mascat prin pereti si nu vreau sa dau alte gauri sa instalez alt cablu coaxial in casa.
|
Posted 02 March 2013 - 01:13

se poate...le zici lucrul asta si vor gasi o modalitate sa-ti instaleze serviciul
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users