Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
WEBASTO pt duster pe motorina

One World Radio/TOMORROWLAND in R...

Upgrade memorie ram DDR4 la laptop?

Timberland sau Columbia
 AMD, evolutie procesoare laptop

Shazam pentru Parfumuri?

Transportul in comun in Bucuresti...

Recomandare - disjunctoare difere...
 Puteti sa imi recomandati si mie ...

Camerele de supraveghere dau uneo...

Haine de iarna

Junsun V1 pro Qashqai j11 probleme
 Tinichigerie/vopsitorie in Consta...

recomandare GPS android

La multi ani @MindArchitect!

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Trecere de la RDS la UPC

- - - - -
  • Please log in to reply
45 replies to this topic

argonne

argonne

Junior Member

• Grup: Banned
Am si eu o intrebare si va rog sa ma lamuriti si pe mine in masura in care cunoasteti:
Daca acum am abonament de internet si tv prin cablu de la rcs si doresc sa trec numai cu abonamentul de tv cablu la upc , permite rcs sa raman doar cu internetul la ei?
Sau ma obliga sa renunt si la internet? (De internet sunt multumit si nu as dori sa renunt in schimb la serviciile de tv cablu sunt gata sa ii parasesc.)
Este adevarat ca sunt mai scumpi dar calitatea semnalului tv este mai buna.Mai ales ca urmeaza sa renunt la batranul CRT din sufragerie si sa fac loc unui lcd de diagonala mare.(Putin inaintea jocurilor olimpice)

DIVX2006

DIVX2006

Guru Member

• Grup: Senior Members

View Postargonne, on 23rd April 2012, 02:17, said:

Am si eu o intrebare si va rog sa ma lamuriti si pe mine in masura in care cunoasteti:
Daca acum am abonament de internet si tv prin cablu de la rcs si doresc sa trec numai cu abonamentul de tv cablu la upc , permite rcs sa raman doar cu internetul la ei?
Sau ma obliga sa renunt si la internet? (De internet sunt multumit si nu as dori sa renunt in schimb la serviciile de tv cablu sunt gata sa ii parasesc.)
Este adevarat ca sunt mai scumpi dar calitatea semnalului tv este mai buna.Mai ales ca urmeaza sa renunt la batranul CRT din sufragerie si sa fac loc unui lcd de diagonala mare.(Putin inaintea jocurilor olimpice)
Eu am internet si telefonie de la rcs si tv de la upc....

snapilica2003

snapilica2003

Member

• Grup: Members

View Postad-bloc, on 22nd April 2012, 20:39, said:

...Daca nu rupi torentii , internetul este decent dar scump fata de concurenta. ( este un best buy din punctul meu de vedere )
Merge foarte bine si daca ii rupi. 7.5MB/s e nasol? Eu zic ca sunt la nivel cu RDS.

simplul

simplul

Active Member

eu downloadez frecvent cu 13 MB/s. Mai greu e cu upload-ul, unde nu ajung decat la 700KB/sec

Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

Guru Member

View Postad-bloc, on 22nd April 2012, 21:21, said:

Imposibil sa nu ai pe cineva langa tine ( o studenta la drept de exemplu ) , sa vezi cu ochii tai , nu sa fii beta tester. Daca se vede bine la X care este langa tine, fii sigur ca si la tine o sa se vada bine. Daca la X se vede execrabil ai 90 % sanse sa vezi si tu prost.

Acum, depinde si de cum arata studenta. Daca arata bine, se uita mai mult la studenta, decat la televizor.

View Postsimplul, on 23rd April 2012, 10:14, said:

eu downloadez frecvent cu 13 MB/s. Mai greu e cu upload-ul, unde nu ajung decat la 700KB/sec

Eu downloadez frcvent cu 800 KB/s pe fiberlink 2.

feribalint

feribalint

Il Consigliere

No offense...dar hai sa ramanem on topic.
Initiatorul a zis clar...cu netul vrea sa ramana la RDS,doar cu televiziunea vrea sa treaca la UPC.

argonne

argonne

Junior Member

• Grup: Banned
Mutumesc pentru raspuns domnului DIVX2006.Am sa trec doar cu abonamentul de TV la UPC.(Nu am crezut ca este asa greu sa fac o alegere intre 2 competitori si furnizori de servicii TV.In 3 zile au reusit sa-mi amestece gandurile de mai multe ori fara sa ma convinga 100 la % nici unul)Multumesc si in curand voi fi abonat UPC cu cartela CI+.

Traznitul

Traznitul

Active Member

View Postargonne, on 23rd April 2012, 17:06, said:

Mutumesc pentru raspuns domnului DIVX2006.Am sa trec doar cu abonamentul de TV la UPC.(Nu am crezut ca este asa greu sa fac o alegere intre 2 competitori si furnizori de servicii TV.In 3 zile au reusit sa-mi amestece gandurile de mai multe ori fara sa ma convinga 100 la % nici unul)Multumesc si in curand voi fi abonat UPC cu cartela CI+.
Asta daca ai bafta sa existe retea UPC in zona ta...

utopium

utopium

Guru Member

View Postshadowhunter84, on 22nd April 2012, 19:28, said:

Da , si eu am auzit de UPC numai de bine de cand a venit in tara .Cica internetul nu ar fi la fel de bun ,cineva zice ca are abonamentul de 120 mb/s si are download cu 2-3,5 mbps ,eu am constant 5 mbps cu abonamentul de 50 mbps,cel mai ieftin de la RCS-RDS.Poate amicul meu nu stie ce abonament are .Astept sa scrie cineva care are si internet ca sa mai aud si alte pareri.
Mie abonamentul de 120 Mbps imi merge la vreo 90-100 Mbps. Mi se pare ridicol sa ai de 120 si sa mearga la 2-3.5 Mbps

DIVX2006

DIVX2006

Guru Member

View Postargonne, on 23rd April 2012, 17:06, said:

Alo !...Bre, scuteste-ma cu "domnului"....aici suntem toti colegi si prieteni....sau cel putin, asa ar trebui... :peacefingers:

shadowhunter84

shadowhunter84

Junior Member

S-a rezolvat problema cu semnalul vineri,intamplator am avut ceva timp liber si am sunat la ei pe la 3 ,si am ramas uluit cand au spus ca trimit o echipa intre 4 si 6.Intradevar la 5:10 a ajuns echipa, le-am explicat si aratat ce nu merge.Au masurat o pierdere de -15db pe fibra optica ,si dupa ce au mesterit ceva la stalp a ajuns la doar -2db.Acum se vede lacrima pe analogic.Au explicat ca fibra are pierderi mari daca e incurcata si formeaza unghiuri drepte,asa ca echipa care a facut instalarea probabil a gresit.In realitate nu stiu ce au facut ,dar sunt multumit ca merge.Totusi ,a mai scazut entuziasmul.Astazi am trecut pe langa casierie si am vazut ca era deschis(doar maine e inchis) si am oprit sa intreb daca au decodoare hd.Raspunsul a fost categoric :"Nu, nu avem nici un fel de echipament pe stoc".Oricum , nu imi faceam prea mari sperante si asa nu am fost nici profund dezamagit.Am noroc ca nici TV-ul nu e prea mare si nu e chiar atat de evidenta diferenta.O sa raman la RDS ,macar sunt satisfacut cu netul si ca nu platesc prea mult.Totusi ,cum pot sa pun mana pe un decodor HD,acum am vazut ca a aparut si un model nou.Cand am sansa sa prind pe stoc la casierie?

cristi0304

cristi0304

Senior Member

Fii cu ochii pe aici: http://forum.softped...;#entry11389645 si multa rabdare... :peacefingers:

A... si fa o solicitare telefonica pentru acest decodor... s-ar putea sa ai o surpriza... in timp.

Edited by cristi0304, 02 May 2012 - 08:02.

crislacor

crislacor

Cui îi pasă...?!

View Postcristi0304, on 2nd May 2012, 09:01, said:

(...)A...si fa o solicitare telefonica pentru acest decodor...s-ar putea sa ai o surpriza...in timp.
...sau în curând... :naughty:

cristi0304

cristi0304

Senior Member

Tu vorbesti... :console:

crislacor

crislacor

Cui îi pasă...?!

Acuma pot și eu să vorbesc...dacă mi-s cu sacii-n căruță... :bigwhitegrin:

DIVX2006

DIVX2006

Guru Member

View Postcrislacor, on 2nd May 2012, 12:08, said:

Acuma pot și eu să vorbesc...dacă mi-s cu sacii-n căruță... :bigwhitegrin:
Vezi sa nu se "usuce" sacu'... :naughty:

Cristian Suciu

Cristian Suciu

Member

Va rog sa imi spuneti si mie daca stiti, in legatura cu trecerea de la RDS la UPC, daca UPC poate lega cablul lor de la usa apartamentului direct de cablul coaxial instalat de RDS. Intreb pentru ca am cablul coaxial foarte frumos mascat prin pereti si nu vreau sa dau alte gauri sa instalez alt cablu coaxial in casa.

Silviudeep

Silviudeep

Active Member

se poate...le zici lucrul asta si vor gasi o modalitate sa-ti instaleze serviciul

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate