Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Firma de prestari servicii a facu...

Reparare aplica LED

Trapa nu se inchide

Tv care sa suporte aplicatie i.p....
 Pareri polistiren expandat Adeplast

beneficiar card de energie

Casuta vocala pe roaming

Cutii transport conectabile
 Siguranta banilor in banci / Sfat...

pc cu 2 monitoare legate cu cablu...

Tractare vehicul neinmatriculat

Ce inseamna aceste informați...
 Dosar de daune Euroins

Alimentare navigatie auto

e60 probleme audio

Sincronizare declansator cu recep...

Transpiratie excesiva

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

Dany2011

Dany2011

Junior Member

• Grup: Members
Buna ziua,

De ceva timp transpir in exces la subrat. Intampin problema asta doar afara sau altundeva decat acasa. Cand sunt acasa nu am problema asta. Imi apare o pata mare de transpiratie pe tricou nemirositoare. Folosesc anti-perspirant si fac dus regulat. Am renuntat pentru o perioada la anti-perspirant, dar acelasi lucru se intampla. Ma poate ajuta cineva ca sa nu mai am problema asta? Multumesc anticipat

Edited by Dany2011, 21 April 2012 - 19:42.

matthew2

matthew2

Junior Member

La fel si eu.. Tot ce poti face e sa-ti cumperi un antiperspirant bun, si sa speri ca o sa fie bine.. Acasa nu transpir, insa transpir daca ies undeva, fara sa conteze de temperatura, efort fizic. Transpir stand pe loc.
Cica e totul de la psihic, de la anxietate.. Doar ca.. nu am probleme de gneu, nu ma simt intimidat/rusinat/etc, sau ceva..

miftel

miftel

Junior Member

View PostDany2011, on 21st April 2012, 20:41, said:

Buna ziua,

De ceva timp transpir in exces la subrat. Intampin problema asta doar afara sau altundeva decat acasa. Cand sunt acasa nu am problema asta. Imi apare o pata mare de transpiratie pe tricou nemirositoare. Folosesc anti-perspirant si fac dus regulat. Am renuntat pentru o perioada la anti-perspirant, dar acelasi lucru se intampla. Ma poate ajuta cineva ca sa nu mai am problema asta? Multumesc anticipat

Incearca niste tinctura de salvie!

"studii facute in paralel in Anglia, Germania si Statele Unite au aratat fara dubiu ca salvia reduce puternic sudoratia, inclusiv cea care apare pe fondul unor dezechilibre la nivelul glandelor cortico-suprarenale. Se administreaza in acest scop sub forma de tinctura, cate 4 lingurite pe zi, sau de decoct combinat, din care se bea 1 cana pe parcursul unei zile (are un gust neplacut, dar este foarte eficient)."

liviu_np

liviu_np

Haiduc

• Grup: Senior Members
Un complex de vitamina B

Jaqueline

Jaqueline

HyperActive Member

In primul rand ar trebui sa te duci la dermatolog. Iar daca inainte erai ok, inseamna ca s-a intamplat ceva cu tine intre timp.

Oricum, poti incerca si un antiperspirant de la Vichy, pe care il gasesti in farmacie. E special conceput pentru astfel de nevoi.

Dany2011

Dany2011

Junior Member

Niste sfaturi, inainte de a ma duce la dermatolog, imi puteti da?

Dany2011

Dany2011

Junior Member

View PostDany2011, on 23rd April 2012, 21:49, said:

Niste sfaturi, inainte de a ma duce la dermatolog, imi puteti da?
Ma poate ajuta cineva?

Remicade

Remicade

Senior Member

Incearca si Protesud, e cu saruri de aluminiu, ieftin.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate