Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Cum dezactivez bara de navigare?

sistem afore aton,eroare citire c...

Renunțam la tot pentru linis...
 BSOD help - Windows 11 22H2

Ford Focus 1.6 benzina

Șuierat scurt Volvo V50 2.0 ...

The Mother (2023)
 The Last Of Us (2023)

Problema masina de spalat Gorenje...

Upgrade Nvidia 1080Ti pentru 4k 1...

Sfaturi curatare incalzire pardos...
 CI AM/FM Sanyo LA1201 ramas fara FM

Montare sau nu vana cu 3 cai!?

Sugestie salariu arhitect

Aftershave care trebuie diluat ca...
 

Vector linux

- - - - -
  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#19
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,714
  • Înscris: 30.07.2003
mc are editor text (F4).

Sau apeleaza gedit direct.

#20
shogun1

shogun1

    Cranky old n00b ☯

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,541
  • Înscris: 31.01.2009

View PostKortana, on 4th July 2012, 20:25, said:

A mers. Dar nu stiu cum sa fac sa folosesc un fel de sudo gedit /usr/bin/skype ca sa introduc:
#!/bin/bash
LD_PRELOAD=/usr/lib/i386-linux-gnu/libv4l/v4l1compat.so /usr/bin/skype
Am cautat in google dar nu am gasit.

D-apoi dacă nici mc nu e intuitiv...  :confuzzled: Vezi bara de jos, vezi bara de meniuri (F9)...

Attached Files


Edited by shogun1, 04 July 2012 - 19:53.


#21
Kortana

Kortana

    POWERED BY MICROSOFT !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,221
  • Înscris: 24.11.2010

View Postshogun1, on 4th July 2012, 20:39, said:

D-apoi dacă nici mc nu e intuitiv...  :confuzzled: Vezi bara de jos, vezi bara de meniuri (F9)...
Nu a mers. :(
Am deschis /usr/bin/skype cu mc si arata "heroglife". :(

Edited by Kortana, 04 July 2012 - 19:56.


#22
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,714
  • Înscris: 30.07.2003
Ai deschis un program compilat (e binar). Ce vrei sa faci ?

#23
shogun1

shogun1

    Cranky old n00b ☯

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,541
  • Înscris: 31.01.2009
Are necazuri cu camera web în Skype....

#24
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,714
  • Înscris: 30.07.2003
Sa editeze un fisier text, sa-l faca executabil si sa puna codul bash acolo.

#25
Kortana

Kortana

    POWERED BY MICROSOFT !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,221
  • Înscris: 24.11.2010
Deci. In Ubuntu , in Terminal, scriu:
sudo gedit /usr/bin/skype
cere parola, o scriu si Enter.
Imi apare ceva ca un fisier text nou si scriu:
#!/bin/bash
LD_PRELOAD=/usr/lib/i386-linux-gnu/libv4l/v4l1compat.so /usr/bin/skype

Apoi, Save si il inchid fisierul.
In Terminal scriu comanda:
sudo chmod a+x /usr/local/bin/skype
Asa merge webcam in Ubuntu, Linux Mint....
Altfel, webcam-ul nu va merge decit sunetul.
Acelasi lucru incercam sa fac si in Vector 7.0 Linux.
Dar nu am reusit.
In Rosa Linux, in Skype, merge fara sa introduc comenzile acelea.
:(

#26
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,714
  • Înscris: 30.07.2003
Pune o imagine cu ce "heroglife" vezi.

#27
shogun1

shogun1

    Cranky old n00b ☯

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,541
  • Înscris: 31.01.2009
@kortana: încearcă altfel: dă clic dreapta pe icoana Skype de pe desktop- Icon settings- Application- la Command în loc de skype pui LD_PRELOAD=/usr/lib/i386-linux-gnu/libv4l/v4l1compat.so /usr/bin/skype. Dacă nu merge poți reveni la comanda inițială oricând.

#28
Kortana

Kortana

    POWERED BY MICROSOFT !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,221
  • Înscris: 24.11.2010
Ieri am stat destul de tarziu la pc dar nu am reusit nici screenshot cu tasta PRINT SCREEN. La Skype nu amers nici o comanda, am incercat.
Azi am revenit la Ubuntu si ma gnidesc ca poate raman la Linux Mint sau Balck Box Linux.

#29
tom_1133

tom_1133

    utilizator Linux Mint

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,716
  • Înscris: 10.02.2011
Imi spune cineva si mie cum se face conexiunea la internet pppoe pe Vector Linux ?
Am cautat pe google dar n-am gasit nicun tutorial.

multumesc anticipat.

#30
Kortana

Kortana

    POWERED BY MICROSOFT !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,221
  • Înscris: 24.11.2010

View Posttom_1133, on 6th July 2012, 17:28, said:

Imi spune cineva si mie cum se face conexiunea la internet pppoe pe Vector Linux ?
Am cautat pe google dar n-am gasit nicun tutorial.
multumesc anticipat.
pppoeconfig si urmezi instructiunile de pe ecran.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate