Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sofer pe ambulanta

Cum lipesc o lustra pe beton? Cum...

Achiziție boxa portabila sau...

Pareri despre DS 923+? Procesor R...
 Samsung Galaxy S10 probleme DNS

Extravalerianic și tiroidita...

Trigliceride ușor scazute - ...

Problema internet DIGI - zte zxhn...
 Suport umbrele 80 - 100 cm

Eroare calculator - Releu bujii O...

Plane (2023)

Nesimtire si/sau incompetenta?
 Physical: 100 (2023)

Este Kaufland și Carefour in...

The Three-Body Problem

SSD Lenovo este recunoscut doar i...
 

Butoane Basic

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
amy_e

amy_e

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 22.09.2005
Cum pot fi facute butoanele dintr-un program Visual Basic sa apara in modul WIN XP?

#2
RAZ

RAZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,227
  • Înscris: 15.10.2004

View Postamy_e, on Oct 25 2005, 21:46, said:

Cum pot fi facute butoanele dintr-un program Visual Basic sa apara in modul WIN XP?

Mai intai trebuie sa te asiguri ca aplicatia e linkata de Comctl32.dll -v6.00 sau mai mare (folosind InitCommonControls API ;) ) apoi iti trebuie un manifest in resursa executabilului sau un fisier cu numele executabilului si extensia .manifest in acelasi director (ex: project1.exe.manifest)
continutul fisierului project1.exe.manifest va fi:

Quote

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>
<assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" manifestVersion="1.0">
    <assemblyIdentity
        version="1.0.0.0"
        processorArchitecture="X86"
        name="CompanyName.ProductName.YourAppName"
        type="win32" />
    <description>Your application description here</description>
    <dependency>
        <dependentAssembly>
            <assemblyIdentity
                type="win32"
                name="Microsoft.Windows.Common-Controls"
                version="6.0.0.0"
                processorArchitecture="X86"
                publicKeyToken="6595b64144ccf1df"
                language="*" />
        </dependentAssembly>
    </dependency>
</assembly>

ex:
Public Type tagInitCommonControlsEx
   lngSize As Long
   lngICC As Long
End Type
Public Declare Function InitCommonControlsEx Lib "comctl32.dll" (iccex As
 tagInitCommonControlsEx) As Boolean
Public Const ICC_USEREX_CLASSES = &H200

Public Sub Main()
   Dim iccex As tagInitCommonControlsEx
   With iccex
	   .lngSize = LenB(iccex)
	   .lngICC = ICC_USEREX_CLASSES
   End With
   InitCommonControlsEx iccex
   
   ' now start the application
   On Error GoTo 0
   frmTestControls.Show
tip: iti va merge doar la run time (adica daca rulezi exeutabilul direct, nu din vb6 ;) )

Using Windows XP Visual Styles

:wave:

#3
amy_e

amy_e

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 22.09.2005
Am incercat ce mi-ai zis si functioneaza(nimic nou pt tine).
Mersi :coolspeak:

#4
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,765
  • Înscris: 10.08.2005
Eu nu am gasit "InitCommonControls API". Se mai poate si alt fel?

#5
RAZ

RAZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,227
  • Înscris: 15.10.2004

View PostMarianG, on Nov 27 2005, 00:19, said:

Eu nu am gasit "InitCommonControls API". Se mai poate si alt fel?
Cum adica nu ai gasit ? e in Comctl32  :lol: dar trebuie sa o definesti inainte (Declare Function InitCommonControlsEx Lib "comctl32.dll".... )... adauga un modul (*.bas) proiectului si copiaza codul de mai sus in el ;) (si nu uita de manifest ... trebuie sa aibe acelasi nume ca si exe-ul)
uite testul facut de mine:
Attached File  XPControls.rar   52.67K   132 downloads

uite cum arata:
Attached File  previewXPCtrl.jpg   26.24K   127 downloads


bafta!

#6
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,765
  • Înscris: 10.08.2005
Multumesc frumos din ce ai zis prima data am inteles cu totul altceva.

#7
mosu16

mosu16

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 76
  • Înscris: 10.04.2006
da-mi si mie programul sa ma uit putin la codul sursa te rog...ca vreau sa fac un prog si sunt la inceput...si imi trebuie sa bag nishte number-box si un buton care sa adune tot si sa-mi afiseze rezultatul
daca vrei...

#8
RAZ

RAZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,227
  • Înscris: 15.10.2004

View Postmosu16, on Apr 11 2006, 08:25, said:

da-mi si mie programul sa ma uit putin la codul sursa te rog...ca vreau sa fac un prog si sunt la inceput...si imi trebuie sa bag nishte number-box si un buton care sa adune tot si sa-mi afiseze rezultatul
daca vrei...
Pai vezi link-ul de download in postul de mai sus, e o arhiva rar care contine codul sursa al proiectului + exe-ul compilat (aici:XPControls.rar) ...

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate