![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
curiozitate
Last Updated: Apr 17 2012 20:17, Started by
mariaaradu
, Apr 17 2012 18:57
·
0

Posted 17 April 2012 - 18:57

am si eu o curiozitate(stiu ca e aiurea dar vreau un raspuns ) daca te ranesti la o mana sa zicem, te tai putin , si in locul unde esti taiat pui putin sange (ori sangele tau ori al altuia nu conteaza) sangele pus de tine pe rana intra in organism? adica se atinge, dar se poate scurge prin taietura sau ramane afara ? pe rana? (bineintele rana proaspata) ca stiu ca sangele are o presiune este in miscare si daca ar fi posibil ce zic eu si anume sa intre sunt curioasa cum :-?
![]() |
Posted 17 April 2012 - 19:41

Tu vrei sa te imbolnavesti intentionat? Sau e doar asa..de caterinca?
|
Posted 17 April 2012 - 19:48

Asa cum intra orice microb/bacterie/virus etc. in orice rana deschisa?
|
Posted 17 April 2012 - 20:04

Posted 17 April 2012 - 20:08

Posted 17 April 2012 - 20:17

Practic,sangele alcuiva nu are cum intra in corpul tau. Dar ca sa fii sigura poti incerca
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users