![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
subtitrare romana
Last Updated: Apr 12 2012 18:50, Started by
dan2626
, Apr 12 2012 12:09
·
0

Posted 12 April 2012 - 12:09

va salut ! am si eu o intrebare la cunoscatorii it ! am descarcat si eu de pe net(vplay) un episod din spartacus cu videodownloadhelper, pt. al urmari prin dvdplayer pe ecranul tv(la laptop am netu cam slab si mai e si ecranul mic) .stiu ca mai trebuie si convertit in format avi! problema e ca nu imi intra subtitrarea.cum pot sa descarc si eu astfel incat sa am si subtitrarea.mentionez ca nu prea ma pricep asa bine la calculatoare,deci v-as ruga daca imi puteti explica mai pe intelesul unui necunoscator in arta it! mersi frumos pentru intelegere,stiu ca voi sunteti cei mai buni in domeniu !
|
Posted 12 April 2012 - 15:03

Subtitrarea o iei separat, de pe site-uri de profil ( subs.ro sau subtitrari-noi) si o incarci din player.
Cand descarci fisierul video il iei "curat", subtitrarile se aplica direct de pe site, cand cineva vizioneaza filmul/serialul respectiv. Nu are rost sa stai sa faci conversia in AVI din FLV sau ce format ai descarcat tu. Dureaza timp si calitatea e proasta. "Cumpara-l" de pe torente... Edited by Mocebon, 12 April 2012 - 15:06. |
Posted 12 April 2012 - 18:50

Subtitrarea o iei separat, de pe site-uri de profil ( subs.ro sau subtitrari-noi) si o incarci din player. Cand descarci fisierul video il iei "curat", subtitrarile se aplica direct de pe site, cand cineva vizioneaza filmul/serialul respectiv. Nu are rost sa stai sa faci conversia in AVI din FLV sau ce format ai descarcat tu. Dureaza timp si calitatea e proasta. "Cumpara-l" de pe torente... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users