![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
VB help
Last Updated: Apr 10 2012 15:28, Started by
relysis
, Apr 09 2012 11:10
·
0

Posted 09 April 2012 - 11:10

Salut!
De abia am inceput sa invat VB deci luati-ma usor ![]() Vreau sa fac un program in VB in care forma principala va contine mai multe butoane,iar cand cursorul mouse-ului se va pozitiona pe un buton sa apara un fel de text box in dreptul lui care sa ofere mai multe detalii despre ce face respectivul buton.Ca un fel de pop-up help...sau mai exact ca majoritatea butoanelor din orice program. Sper ca am reusit sa explic destul de clar ce vreau. |
Posted 09 April 2012 - 13:58

daca nu este POP-UP, atunci este tooltip care se poate seta foarte usor.
|
Posted 09 April 2012 - 23:11

Posted 10 April 2012 - 14:44

Merci si pentru codul sursa!o sa incerc ambele metode,sa vad care imi place mai mult:P
Mai am inca o intrebare legata de tooltip.Cand imi afiseaza mesajul,care este cam lung, apare pe toata latimea ecranului.Pot face ceva pentru ca in loc sa imi apara 2 randuri kilometrice sa imi apara 5-6 randuri mai scurte? |
Posted 10 April 2012 - 15:28

Da,de abia acum realizez ce intrebare prosteasca am pus:)
Oricum ,multumesc pentru raspuns! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users