Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
FOOTBALL...Campionate (11-50)

Schimbare din CIM in SRL sau nu?

Transfer OS NVME

Procedura juridica ... determinar...
 Metoda relaxarii simple in Matlab

Accesarea sheet-ului precedent (d...

Uneori dupa un timp de functionar...

Laptopul HP nu recunoaste reteaua
 Pudra pentru spalat dintii

E posibila vanzarea in conditiile...

OnePlus 11R

Doua amenzi in același timp?
 Recomandare limbaj back-end pentr...

Micsorare volum interfon

Lamuriri Windows Server 2019

Vas Wc suspendat, ce greutate sup...
 

VB help

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
relysis

relysis

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 26.03.2012
Salut!

De abia am inceput sa invat VB deci luati-ma usor :P
Vreau sa fac un program in VB in care forma principala va contine mai multe butoane,iar cand cursorul mouse-ului se va pozitiona pe un buton sa apara un fel de text box in dreptul lui care sa ofere mai multe detalii despre ce face respectivul buton.Ca un fel de pop-up help...sau mai exact ca majoritatea butoanelor din orice program.
Sper ca am reusit sa explic destul de clar ce vreau.

#2
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,815
  • Înscris: 10.08.2005
daca nu este POP-UP, atunci este tooltip care se poate seta foarte usor.

#3
relysis

relysis

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 26.03.2012
Da,asta ma interesa.
Merci mult!

#4
horohoro

horohoro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 11.02.2010

View PostMarianG, on 9th April 2012, 14:58, said:

daca nu este POP-UP, atunci este tooltip care se poate seta foarte usor.


text1.tooltiptext = "blabla"

Edited by horohoro, 09 April 2012 - 23:12.


#5
relysis

relysis

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 26.03.2012
Merci si pentru codul sursa!o sa incerc ambele metode,sa vad care imi place mai mult:P
Mai am inca o intrebare legata de tooltip.Cand imi afiseaza mesajul,care este cam lung, apare pe toata latimea ecranului.Pot face ceva pentru ca in loc sa imi apara 2 randuri kilometrice sa imi apara 5-6 randuri mai scurte?

#6
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,390
  • Înscris: 24.02.2007
Bagi un newline

#7
relysis

relysis

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 26.03.2012
Da,de abia acum realizez ce intrebare prosteasca am pus:)
Oricum ,multumesc pentru raspuns!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate