![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Monte Estoril
Last Updated: Aug 17 2012 04:39, Started by
damians
, Apr 06 2012 11:46
·
0

Posted 06 April 2012 - 11:46

Buna ziua, imi poate da cineva detalii despre Monte Estoril, nu gasesc f multe informatii pe net, se pare ca e o zona rezidentiala la vreo 30 de minute de Lisabona. M-ar interesa daca a fost cineva acolo sau macar in trecere, care ar fi distanta fata de cele mai apropiate orase- Estoril, Cascais...Am gasit niste oferte destul de bune in zona dar nu as vrea sa ma iau doar dupa prezentarile hotelurilor....
Multumesc |
Posted 24 May 2012 - 15:08

Buna ziua, imi poate da cineva detalii despre Monte Estoril, nu gasesc f multe informatii pe net, se pare ca e o zona rezidentiala la vreo 30 de minute de Lisabona. M-ar interesa daca a fost cineva acolo sau macar in trecere, care ar fi distanta fata de cele mai apropiate orase- Estoril, Cascais...Am gasit niste oferte destul de bune in zona dar nu as vrea sa ma iau doar dupa prezentarile hotelurilor.... Multumesc Daca agreezi zona ti-as recomanda inchirierea unui apartament, poate cu terasa si vedere al ocean, intr-o localitate mai apropiata de Lisabona, intre Belem si Carcavelos (unde e o plaja cat vezi cu ochii de lunga). Iesi mai ieftin, legaturi bune de transport, vreo 15 min pana in Lisabona, de unde ti se deschid nenumarate oportunitati: Sintra, Mafra, Nazare, Fatima. Sa nu uiti Obidos |
Posted 12 June 2012 - 10:21

iti multumesc f mult pt raspuns, scuze ca raspund asa tarziu. Cautam o vacanta linistita, fiind si cu 2 copii mici, am vrea sa imbinam atat plaja cat si vizitarea Lisabonei. Am luat in Monte Estoril, sper ca va fi ok
![]() |
Posted 27 July 2012 - 09:32

Salut!
M-am intors recent din Monte Estoril. Primele impresii, prima data in Portugalia pot spune ca mi-a placut. Ce mi-a placut: 1. exista o faleza foarte lunga intre: Estoril-Monte Estoril-Cascais, foarte frumoasa unde te poti plimba de-a lungul oceanului. Este dotata cu tot ce vrei: apa potabila, toalete, bancute, aparate pt. sport (toata lumea alearga si face exercitii fizice). 2. Transportul in comun bine pus la punct. Am calatorit la Sintra si Cabo da Roca. 3. Frumusetea arhitecturii portugheze 4. Supele traditionale portugheze. Daca vrei sa mananci si sa fii multumit, cauta micile locuri unde mananca localnicii sau in mall-ul din Cascais la ultimul etaj. Ce nu mi-a placut: 1. LA PLAJA pentru ca desi era nisip f fin si soare NU POTI FACE BAIE IN OCEAN (12 GRADE APA OCEANULUI). Nu se incalzeste decat cu cel mult 3-4 grade. Poate e chestie de gust, nu stiu, dar pt. mine sa nu poti face o baie in ocean sau in mare, dupa caz, nu este plaja. 2. Sunt vanturi f puternice mai ale seara, cel putin in mijlocul lui iulie, anul acesta. 3. Preturile la restaurantele de pe faleza comparabile cu cele din Grecia, poate putin mai scump cu 2-3 euro la unele mancaruri. Portugalia este frumoasa, merita vizitata dar nu cred ca este o destinatie unde sa te duci la plaja. Am sa postez foto cu orarul unor autobuze spre Sintra si Cabo da Roca. Calatorie placuta in Portugalia! |
Posted 17 August 2012 - 04:39

Multumesc mult pt mesaj.
![]() cam cat costa un bilet de tren pana la Lisabona ( pe care vrem sa o vizitam neaparat) si care e frecventa trenurilor? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users