La Noi Ca La Nimeni

Posted 02 May 2006 - 09:49

Moga lucreaza super repede. Are idei multe si le pune in practica aproape instant (de aici si "geniul" lui). E un nefericit, petrece 90% din timp la studio inchis intre 4 pereti numai sa nu ii scape nimic.
"ideile" sunt in mare parte plagiaturi ![]() Exemplu: linia melodica la Beijo uh la la a fost facuta in septembrie 2004, textul prin octombrie, a fost inclusa pe album prin februarie 2005 si a devenit extras de pe single prin iunie 2005. in timpul asta nea Mo probabil a mai scos pe banda ink vre'o 20 de albume si tocmai de aia nu a avut timp sa scoata mel respectiva.altfel era gata in 2 ore ![]() Si apropo de texte. Dragii mei, asta se cere! In discoteca pe asta se danseaza. Eu de ceva timp ma chinui sa fac un text cu inteles, dar pe liniile melodice care mi se dau, mai mult nu se poate. Credeti ca este usor? Va invit sa incercati. Mda...asta se cere da nu stiu in care discoteci...in cluburile prin care umblu eu nu se cer versuri...se cere un beat electrizant,un ritm cat mai frumos...o linie melodica simpla si placuta...si atmosfera sa te simti in largul tau.daca toti artistii s'ar preta la ce "se cere" ...NO COMENT! refuz sa cred ca sunt tot mai putini artisti care lasa in urma sentimentul de multumire ca a realizat ceva constructiv si a contribuit la cultura patriei in schimbul catorva dolarei si putinei faime trecatoare... xella esti cumva una dintre persoanele care trag in joc cultura romaneasca de dragul banilor?eu asta am dedus din ultimul paragraf... si...apropo sunt si eu unu' dintre baietii cu pantaloni "larguti"(mai mult evazati ![]() ![]() Edited by RaInInGmaN`, 02 May 2006 - 09:51. |
Posted 02 May 2006 - 10:08

RaInInGmaN`, on May 2 2006, 10:49, said: "ideile" sunt in mare parte plagiaturi ![]() ![]() Plagiat, a? Vezi postul meu de la topicul cu acelasi nume. Afirmi niste lucruri in totala necunostinta de cauza! Tu presupui ce face Moga, eu iti spun sigur! Cat despre texte... nu ai inteles nimic. Ce crezi ca se face mai intai? Linia melogica sau textul? Care de care depinde? p.s. In ce discoteci te duci tu draga, de Morandi nu ar prinde? In clunburi de rockeri? In baruri de jazz? (nu vroiam sa jignesc p nimeni chiar imi plac amandoua). Mai gandeste-te inainte sa arunci piatra! Edited by xella, 02 May 2006 - 10:13. |
Posted 02 May 2006 - 10:21

pentru ca am avut o discutie cu xella acum cateva zile, tind sa-i dau dreptate ...
la urma urmei, fiecare trebuie sa se traiasca si sa faca sacrificii ... unii isi sacrifica latura artistica mai usor decat altii, dar majoritatea o fac pana la urma ... (no offense xella) la urma urmei, ce se cere, asta se da |
Posted 02 May 2006 - 10:31

nu arunc cu piatra in 1 rand
nu era vb despre ce canta Morandi ci despre celelalte proiecte ale lui Moga.Morandi e comestibil. in discoteci nu merg;decat in cluburi in care mixeaza dj adevarati muzica adevarata...si Morandi nu se afla pe playlist'uri t asigur eu... ds texte chiar nu stiu si nici nu ma intereseaza pentru ca nu e de datoria mea sa stiu asta...eu vreau sa ascult muzica doar nu ma bag in partea de creatie...dar cand vad ceva ce "really sucks" ca apare la tv ca un nou superhit ma enervez la culme ![]() si nu era nevoie de pm,nu stiu cine esti si nici ce faci dar nici macar nu sunt curios.si ma intreb de unde sti tu ce "se cere"...faci sondaje de opinie?impartaseste'ne si noua...si daca le faci iti spune lumea ceva de genu:"a pai..vreau melodia sa fie asa...versurile sa fie asa...",etc? scz dak te'ai simtit jignit/a cu ceva,nu imi sta in caracter...no offence asta e opinia mea nu e o insulta(sper) scuzele de rigoare inca o data. ![]() |
Posted 02 May 2006 - 11:28

inutza21, on Jan 12 2006, 16:41, said: Hey mey ce rai sunteti daca sunteti voi mai destepti compuneti voi piese asa reusite care sa aiba succes si care sa stea in top...sa ma sunati cand ati reusit de cand top-ul romanesc conteaza, mai fetito? ia de aici si taci! http://en.wikipedia....g_music_artists PS: uita-te si la data. e clar ca gunoaiele din prezent nu se incadreaza acolo! ![]() |
Posted 02 May 2006 - 13:40

RaInInGmaN`, on May 2 2006, 11:31, said: ds texte chiar nu stiu si nici nu ma intereseaza pentru ca nu e de datoria mea sa stiu asta...eu vreau sa ascult muzica doar nu ma bag in partea de creatie... RaInInGmaN`, on May 2 2006, 11:31, said: si nu era nevoie de pm,nu stiu cine esti si nici ce faci dar nici macar nu sunt curios. RaInInGmaN`, on May 2 2006, 11:31, said: si ma intreb de unde sti tu ce "se cere"...faci sondaje de opinie? |
Posted 02 May 2006 - 18:46

xella, on May 2 2006, 14:40, said: Atunci macar nu ma mai contrazice! Ti-am mai zis, eu afirm ce afirm pentru ca stiu, nu pentru ca presupun! stii...ce?tocmai t "laudai" k nu esti in stare sa faci un text pentru un negativ dat decat dak nu are inteles...deci nu sti.da'mi si mie un exemplu de text scris de tine sa'mi fac si eu o idee ce sti dak vrei..nu e neaparat. si faza aia cu sondajele mi se pare chiar funny...si daca se fac astea se fac tot pentru comert...un artist in puterea cuvantului stie sa se faca iubit prin ceea ce face fara sa isi schimbe vre'un pic stilul...se face placut prin ceea ce stie sa faca si nu prin ceea ce "se cere" alti textieri sunt in stare sa faca texte pentru aproape orice cantec...aia inseamna talent si arta...dupa spusele tale tu doar fortezi k sa iasa ceva ce poate fi pus pe negativ indiferent dak are sau nu vre'o noima. nu e un atac...din nou o opinie.no offence. |
Posted 03 May 2006 - 01:33

RaInInGmaN`, on May 2 2006, 19:46, said: stii...ce?tocmai t "laudai" k nu esti in stare sa faci un text pentru un negativ dat decat dak nu are inteles... Unde am scris eu asa ceva? Cine a zis ca se forteaza ce? Iti mai aduci aminte despre ce era topicul? La liniile melodice care fac...au texte pe mesura, asta vroiam sa subliniez. Si tine cont ca pana acum doar am spus cum stau lucrurile, nu am afirmat daca e bine sau rau. Fraiera eu ca mai discut... Promit sa nu se mai repete! Edited by xella, 03 May 2006 - 01:38. |
Posted 04 August 2006 - 02:14

shobi, on Oct 24 2005, 10:51, said: Se spune ca Marius Moga face piese pe banda rulanta si orice iese din mainile lui se cheama hit. De curand, "Micul Mozart" al studiourilor de inregistrari a terminat piesele pentru noul album al lui Cream. "Toate piesele imprimate pana acum suna super", a declarat Moga pentru Libertatea. Compozitorul si-a petrecut 48 de ore in studio, alaturi de Cream, Smiley, Cristi Solomon (Bosquito) si Oxi (Praf in Ochi), lucrand la un nou album, despre care se zvoneste ca va fi o mare lovitura pe piata muzicala. Echipa a avut la dispozitie cabina pentru dus, canapea extensibila, aer conditionat, bauturi energizante, cafea si sandvisuri si au muncit intr-una, spre a-si da masura talentului. Marius Moga semneaza si coloana sonora a telenovelei lazaroviene "Secretul Mariei", realizata de Antena 1 in colaborare cu La Dolce Vita Productions. Melodia de pe generic a innebunit deja publicul cunoscutei productii ce sparge audientele in intervalul 22.00-23.00. "Ideea melodiei mi-a venit in timp ce eram in masina. Am inceput sa fredonez, m-am inregistrat pe telefon si m-am dus imediat la studio s-o pun pe note. Nu e o melodie chinuita, notele au venit de la sine", a marturisit Moga. Compozitorul considera ca proiectul lazarovian este unul interesant si spera ca melodia sa va avea succesul scontat. Se pare ca linia melodica a piesei interpretate de Delia si Smiley ar fi fost inspirata de un celebru joc pe calculator. Un cotidian cunoscut sfatuieste fanii Battle Field 2 sa compare coloana sonora a jocului cu cea a telenovelei pentru confirmare. © softpedia © mai trebuie sa mai comentam ? ![]() faptul ca se lucreaza 2 zile la un album ar trebui sa fie suficient ... nu cred ca marii compozitori atat de putin la o partitura (avand in vedere ca ei erau geniali) ma intreb cand si-o deschide moga magazin de facut muzica : introduci stilul pe care il vrei, numele formatiei, cate melodii, cate hituri si un sample de voce ... si in 3 ore ai albumu, ti-l trimit prin posta ![]() vad ca esti informat ![]() ps: Postul nu trebuie offenseze pe nimeni ![]() |
Posted 06 August 2006 - 20:09

Reteta succesului Moga?
Este foarte simpla. A se lua una bucata refren. Doua versuri (patru cateodata, in cazurile fericite). Si a se pune bis x 6 dupa fiecare refren/vers. O lalaiala continua, si gata hitu'. A nu se uita... "Noi nu cantam in romana" ca suntem mai speciali draga, si vezi tu, romanu pune botu. Ahhh... de asemenea, postu asta nu tre sa ofenseze pe nimeni. ![]() Edited by e-XisTenZ, 06 August 2006 - 20:09. |
|
Posted 07 August 2006 - 13:56

Posted 07 August 2006 - 14:22

nu pot intelege cum cineva care asculta tot felul de digei care fac buci-buci-buci intr-una timp de 6-8-10 minute pot sa il critice pe moga si lalaiala lui repetitiva
|
Posted 16 August 2006 - 02:16

e-XisTenZ, on Aug 6 2006, 21:09, said: Bla bla... O lalaiala continua, si gata hitu'. Asa, si? Daca ii merge de ce sa schimbe reteta? Tu esti in stare sa faci o linie melodica pentru un "uh la la"? Orchestratie, ceva? @rainingman - habar nu am, nu mi-am bagat coada @mosotti - punct ochit punct lovit p.s. O fi cret, o fi nesuferit, plagiator cu fite sau, ma rog, cum vreti voi, dar... Moga poate... ![]() |
Posted 16 August 2006 - 19:32

Posted 16 August 2006 - 19:34

|
Posted 16 August 2006 - 23:21

Posted 17 August 2006 - 00:04

Mosotti, on Aug 7 2006, 15:22, said: nu pot intelege cum cineva care asculta tot felul de digei care fac buci-buci-buci intr-una timp de 6-8-10 minute pot sa il critice pe moga si lalaiala lui repetitiva 'digeii' nu au pretentia ca ar canta.doar mixeaza.live.timp de 6-8-10 minute ascult un ritm placut cu efecte deosebite bine combinate de un om cu talent in a face asta si mai ales nepoluat de vre'o voce modificata cu cine stie ce soft de ultima genratie |
Posted 18 August 2006 - 16:34

jericho, on Jan 12 2006, 15:16, said: Ai dreptate...Moga sucks! Total de acord. inutza21, on Jan 12 2006, 19:56, said: ok promit si nu e necesar sa va zic eu va zic topurile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daca te referi la topul pieselor romanesti e clar, se compara piese care nu au nici o treaba cu muzica intre ele, deci una trebuie sa fie votata mai stralucita. ![]() inutza21, on Jan 12 2006, 17:41, said: Hey mey ce rai sunteti daca sunteti voi mai destepti compuneti voi piese asa reusite care sa aiba succes si care sa stea in top...sa ma sunati cand ati reusit xella, on Aug 16 2006, 03:16, said: Asa, si? Daca ii merge de ce sa schimbe reteta? Tu esti in stare sa faci o linie melodica pentru un "uh la la"? Orchestratie, ceva? Am mai zis asta si pe alt topic, oricum nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu va inteleg atitudinea. De ce cereti cuiva care nu e (sau cel putin eu nu cred ca e) compozitor, sau nu e in domeniu, sa compuna piese "reusite", respectiv sa faca o linie melodica pentru nu stiu ce piesa? E ca si cum te-ai lua de cei care privesc un meci de fotbal si injura jucatorii ca rateaza, iar cineva se trezeste sa le zica, daca se simt mai buni de ce nu joaca ei? Pai cum asa, eu daca activez in alt domeniu pot sa comentez totusi cand vad ca cei care ar trebui sa faca un lucru, la care se "afiseaza" ca s-ar pricepe si ar avea pretentii, nu isi fac treaba cum trebuie. Si Moga e mic copil, a vazut ca romanu' e fraier si asculta numai gunoaie in industria muzicala.. asa ca baga si el ce are... ![]() Edited by icynoangel, 18 August 2006 - 16:42. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users