Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Anul asta vinerea neagra chiar va...

banda alergat acasa

Reprezentanța B.B.C. (Brown, Bove...
 Analizele Medicale, intre fericir...

Recomandare carcasa si sursa cu pwm

Cum s-ar putea face plafonarea pr...

Preparing automatic repair diagno...
 Planul Samsung pentru urmatorii 5...

videoproiector vs oricare display

Produse comandate din china (wish...

probleme mașina de spalat rufe
 Magazine care vand bere la keg

Proiect ciudat legat de metaverse...

Daniel Fenechiu: Nu vom aște...

Transfer in acelasi pc cu FTP
 

Subtitle Workshop nu merge in Windows 7 64 biti

- - - - -
  • Please log in to reply
108 replies to this topic

#19
leonard_222003

leonard_222003

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 10.07.2009
lol ?

#20
asyx

asyx

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,059
  • Înscris: 14.06.2008
daca nu gasesti alta iti recomand k-lite codec pack.dupa ce instalezi intri la DirectVobSub si poti seta subtitrarea sa ruleze mai repede sau mai tarziu

#21
proIntel

proIntel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,908
  • Înscris: 31.12.2010
Multumesc pentru raspuns, dar nu mai e nevoie. Am gasit o subtirare care merge.

#22
asyx

asyx

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,059
  • Înscris: 14.06.2008

View PostproIntel, on 19th February 2011, 18:05, said:

Multumesc pentru raspuns, dar nu mai e nevoie. Am gasit o subtirare care merge.

ok

#23
costidraghia

costidraghia

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 608
  • Înscris: 12.01.2009
Simplu si eficient.

Face transcodare intre diferite formate, la frame rate-uri diferite.
Totodata are timpi de intirziere si de accelerare.

Attached Files


Edited by costidraghia, 20 February 2011 - 11:23.


#24
proIntel

proIntel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,908
  • Înscris: 31.12.2010
Mersi. O sa il folosesc data viitoare :)

#25
ITD69

ITD69

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 94
  • Înscris: 23.05.2005
Vedeti instructiunile lui ThErIpPeR de aici:http://www.urusoft.net/forum/viewtopic.php?id=5749

Sper sa va ajute. :)  :)

#26
G12345

G12345

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 117
  • Înscris: 16.03.2007
Mie imi functioneaza perfect Subtitle Workshop 2.51 cu CoreAVC.

#27
MariusStar

MariusStar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 21.04.2005
Exista vreun program sa poata face asta? O subtitrare .ass sau cea facuta cu programul 3Dsubtitler(sub cu idx) sa poata fi lipita definitiv pe un 3dsbs mkv. Am incercat sa o bag in mkv dar playerul tv-ului nu o vede iar daca o las .srt se vede aiurea in 3d.

#28
bdtiberiu

bdtiberiu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 10.05.2007
Daca ma poate ajuta cineva sau ceva ideii … Eu am filmele 3D Half-SBS BluRay format MKV . Imaginea la film is in 2 parti si subtitrarea merge cand ii in film normal. Dar cand il pun filmul la tv si ii dau sa il ruleze in 3d mi se face din 2 imagini una si totul merge perfect inafara de subtitrare. Subtitrarea se face mai mare si imi ruleaza nu la jumatea ecranului ci la marginii incepe din dreapta si iese in stanga ecranului . Acum intrebarea mea ii daca ma poate ajuta cineva sa fac subtitrarea sa imi apara in 3d pe mijlocul ecranului . Multumesc de ajutor .

#29
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,935
  • Înscris: 16.12.2006
incearca sa modifici la subtitrare.

eu de exemplu pe un tv Samsung 3D pot sa modific si fontul sau marimea subtitrari.

nu mai retin exact daca pe Mod 1 sau Mod 2 dar titarea se vede ok, inclusiv la filme 3D :)

#30
mihaiovidiu82

mihaiovidiu82

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,173
  • Înscris: 14.01.2010
Cred ca el ruleaza filmele direct de pe PC. Trebuie folosit playerul TVului ca sa recunoasca subtitrarea.

Edited by _DelSte_, 06 March 2012 - 17:40.
scos citat inutil.


#31
bdtiberiu

bdtiberiu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 10.05.2007

View PostMariusStar, on 9th August 2011, 12:17, said:

Exista vreun program sa poata face asta? O subtitrare .ass sau cea facuta cu programul 3Dsubtitler(sub cu idx) sa poata fi lipita definitiv pe un 3dsbs mkv. Am incercat sa o bag in mkv dar playerul tv-ului nu o vede iar daca o las .srt se vede aiurea in 3d.
si eu am cam aceeasi problema,Eu am filmele 3D Half-SBS BluRay format MKV . Imaginea la film is in 2 parti si subtitrarea merge cand ii in film normal. Dar cand il pun filmul la tv si ii dau sa il ruleze in 3d mi se face din 2 imagini una si totul merge perfect inafara de subtitrare. Subtitrarea se face mai mare si imi ruleaza nu la jumatea ecranului ci la marginii incepe din dreapta si iese in stanga ecranului . Acum intrebarea mea ii daca ma poate ajuta cineva sa fac subtitrarea sa imi apara in 3d pe mijlocul ecranului .

#32
bdtiberiu

bdtiberiu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 10.05.2007
filmele le redau cu un blu ray player 3d lg 66o

#33
ATLANTIS

ATLANTIS

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 226
  • Înscris: 23.12.2005

View PostMariusStar, on 9th August 2011, 13:17, said:

Exista vreun program sa poata face asta? O subtitrare .ass sau cea facuta cu programul 3Dsubtitler(sub cu idx) sa poata fi lipita definitiv pe un 3dsbs mkv. Am incercat sa o bag in mkv dar playerul tv-ului nu o vede iar daca o las .srt se vede aiurea in 3d.

Cred ca tot mai multe persoane incep sa fie interesate de integrarea subtitrarilor 3D in MKV-uri ... chiar nu se poate ?

#34
bdtiberiu

bdtiberiu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 10.05.2007
am gasit ceva despre subtitrarile 3d sbs dar nu ma descurc prea bine cu engleza ,poate sunt alti mai buni la engleza sal traduca si sa ne suna si noua ce  trebuie facuthttp://www.youtube.com/watch?v=jCbmz7q662k

#35
bdtiberiu

bdtiberiu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 10.05.2007

View PostATLANTIS, on 30th November 2011, 19:03, said:

Cred ca tot mai multe persoane incep sa fie interesate de integrarea subtitrarilor 3D in MKV-uri ... chiar nu se poate ?
am gasit ceva despre subtitrarile 3d sbs dar nu ma descurc prea bine cu engleza ,poate sunt alti mai buni la engleza sal traduca si sa ne suna si noua ce trebuie facuthttp://www.youtube.com/watch?v=jCbmz7q662k

#36
sande

sande

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 20.05.2007
daca aveti mediaplayer extern asa merge la mine
Se foloseste 3d subtitler.
petru 16/9 trebuie sa aveti 2 benzi negre ( sus - jos ).
Rezulta 3 fisiere sub/idx/xml.
Deschideti BDsup2sub.jar
File - open sub ( cel facut cu BD )
La pallete ( bara ) selectati keep existing.
Se pare ca media playerele cu firmware-ul actual nu stiu sa citeasca subtitrari de inalta definitie.De aceia in casuta de dialog deschisa dupa introducerea subtitrarii selectati :NTSC ( 720x480).
Atentie si la framerate.
Rezulta 2 fisiere pe care le denumiti exact ca filmul.
Cand veti accesa folderul ( la media player) veti vedea ( la tv ) doar 1 fisier.
Este si al 2-lea dar MP nu il vede.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate