Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Inlocuire "pornire cu cheie&#...

Peleti amestecati cu boabe porumb...

Reparatie acoperis din sindrila b...
 Multifunctional color 1000 RON max

Nu merge sunetul pe cablu

Am și eu un porcușor ca...

Black Friday Pro pentru echipamen...
 Amplificatoare IPRS Baneasa (cod ...

Montare Jante noi si problema de ...

Rabla pentru becuri.

Permis suspendat 3 luni
 Calculatorul nu mai afiseaza

Recomandare piersic

Sfat instalare termosemineu lemne

Rambursare anticipata credit nevo...
 

Subtitle Workshop nu merge in Windows 7 64 biti

- - - - -
  • Please log in to reply
108 replies to this topic

#1
Remicade

Remicade

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,145
  • Înscris: 25.11.2009
Orice film in container MKV nu incarca video in SW 2.51 doar audio, filmele AVI apar deci la prima vedere e vorba de o problema legata de mkv. Am instalat Haali, Ffdshow dar video tot nu apare :(.
Subtitle Workshop 4 in schimb merge.

Edited by Remicade, 16 May 2010 - 08:54.


#2
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,437
  • Înscris: 15.06.2004
E prea vechi. Windows 7 are probleme cu codecurile, ptr ca nu mai foloseste Overlay, iar codecurile Direct Show sunt blocate - le foloseset doar pe cele din Windows. Ptr programele noi asta se poate rezolva cu codecurile lui Shark, dar cele care stiu doar Overlay nu vor merge.
SW4 daca te uiti la ce aduce nou - este Vista compatibil. De-asta merge si in 7.

Edited by eiffel, 16 May 2010 - 09:17.


#3
Remicade

Remicade

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,145
  • Înscris: 25.11.2009
Problema la SW4 e ca degeaba dau dublu click pe linia de text nu ma duce la cadrul corespunzator din film.

#4
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,437
  • Înscris: 15.06.2004
SW4 e beta si e cam abandonat. Si eu folosesc tot versiunea 2.

#5
Remicade

Remicade

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,145
  • Înscris: 25.11.2009
Am rezolvat: se instaleaza K-Lite Mega Codec Pack Full si se bifeaza la instalare 1. enable proccessing for raw video and 2. force RGB..  output.
De asemenea trebuie instalat Haali Matroska Splitter.

#6
katanel

katanel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 822
  • Înscris: 24.11.2006
K-lite Mega Codec Pack ver de 32biti sau cea de 64 ai instalat-o?

#7
Remicade

Remicade

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,145
  • Înscris: 25.11.2009
Asta full

#8
titi33

titi33

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 797
  • Înscris: 06.05.2004
pentru ' Nepriceputeni ' cum pot sa faca SW 251 sa mearga cu Win7 fara niciun codec: deschideti Sw251 si-l scotaeti din fullscreen.
Incarcati un film care sigur va merge si intindeti manual WS251 pana se blocheaza filmul.Dati dimensiunea putin inapoi ,res startati SW si sigur va merge
intr-un ecran mai mic.
Pentru formatul MKV instalati numai Matroska Spliter.
succes.

#9
claudiaro04

claudiaro04

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 11.12.2005
Buna tuturor,
Am incercat sa gasesc un program care sa corecteze automat ortografic in limba romana automat subtitrari de tip .sub, .srt (in special). Pana acum am reusit doar luind rand cu rand subtitrarea respectiva...
Poate cineva sa ma ajute?
Multumesc anticipat!
Claudia Marcu

#10
LetTheBassKIck

LetTheBassKIck

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 199
  • Înscris: 28.07.2009

View Postclaudiaro04, on 21st January 2011, 13:08, said:

Buna tuturor,
Am incercat sa gasesc un program care sa corecteze automat ortografic in limba romana automat subtitrari de tip .sub, .srt (in special). Pana acum am reusit doar luind rand cu rand subtitrarea respectiva...
Poate cineva sa ma ajute?
Multumesc anticipat!
Claudia Marcu
Se gasesc corectoare de subtitrare pe net :) ... Nu e nevoie sa iei rand cu rand .

#11
stormwatch

stormwatch

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,772
  • Înscris: 18.04.2010
Descarcă AutoCorect, de aici (gratuit):
http://www.softset.ro/download_ac.html

#12
K0sSmyneL

K0sSmyneL

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 04.09.2010
Salut tuturor.Am si eu o problema.Am un dvd player YAMAHA NATURAL SOUND DVD PLAYER DVDS557(exact asa scrie pe el) si nu stiu cum sa fac sa-mi vada subtitrarile.Pe pc cand ii dau merge,frumos,dar cand bag dvd-u in player si dau un film nu are subtitrare.Ce pot sa fac ca sa mi-o vada?Pls help!

Edited by K0sSmyneL, 08 February 2011 - 21:59.


#13
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,192
  • Înscris: 26.11.2001
Pui langa film subtitrarea avand avelasi nume.

#14
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,034
  • Înscris: 28.10.2006
Nici nu scrie nicaieri in manualul player-ului cum ca ar suporta subtitrari la fisiere .avi (DivX/XviD) !

Nu cred ca se mai ocupa cineva sa modifice firmware-le de Yamaha (care cred ca e cu chipset MTK) ca sa afiseze subtitrari, in caz ca desfaci player-ul si extragi firmware-le original din el!
La cat costa un DVD player acum, sau si mai bine un mediaplayer, nu mai merita sa te "obosesti" cu el!

#15
K0sSmyneL

K0sSmyneL

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 04.09.2010
Dar cand trag filmul pe dvd trebuie cumva sa-i dau vreo optiune pe acolo?Eu ii dadeam cu data burning.

#16
proIntel

proIntel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,908
  • Înscris: 31.12.2010
Am un film cu 29 de FPS si o subtitrare cu 23 de FPS si, evident, nu se potrivesc. Ce as putea sa fac? Nu gasesc o subtitrare la 29 de FPS.

#17
asyx

asyx

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,059
  • Înscris: 14.06.2008
poate are cineva sa-ti dea, ca de aia ai intrebat aici pe forum

#18
proIntel

proIntel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,908
  • Înscris: 31.12.2010
Imi trebuie pentru Yu-Gi-Oh! The Movie: Pyramid of Light

Edited by proIntel, 19 February 2011 - 17:53.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate