Cum ajung in Tunisia?

Posted 01 April 2012 - 18:37

Salut tuturor care s-au obosit sa citeasca postul meu!
Am o nelamurire mare. Acum cativa ani am fost intr=o tabara in Tunisia, organizata de ministerul educatiei. Din acest motiv nici ca m-a interesat vreun detaliu legat de organizare. Am fost, m-am distrat super tare, si m-am intors. Acum incerc sa reconstitui drumul acolo pentru ca vreau sa ma intorc, de data aceasta pe banii mei. Ceea ce stiu: am fost cu un avion (probabil low cost) din aeroportul baneasa si era o cursa DIRECTA!! ajunsi acolo, am mers o ora-doua (nu mai tin minte exact) cu un microbuz pe un fel de autostrada, pana am ajuns in statiune..era o statiune cu cabanute multe, colorate diferit, printre palmieri, la marginea marii..aveau piscine, regim all inclusive..a fost superb! Acum! Nu gasesc pe net nici o cursa directa catre Tunisia!! Cine imi poate spune cum dracu ajung acolo? Eu tin minte ca se numea HAMMAMET! dar nu stiu unde si mai exact care statiune.. EXISTA VREUN ZBOR DIRECT< LOWCOST, catre un aeroport aproape de Hammamet?? va multumesc anticipat oricui imi poate da orice informatie! |
Posted 01 April 2012 - 22:47

bogdan314, on 1st April 2012, 19:37, said: Salut tuturor care s-au obosit sa citeasca postul meu! Am o nelamurire mare. Acum cativa ani am fost intr=o tabara in Tunisia, organizata de ministerul educatiei. Din acest motiv nici ca m-a interesat vreun detaliu legat de organizare. Am fost, m-am distrat super tare, si m-am intors. Acum incerc sa reconstitui drumul acolo pentru ca vreau sa ma intorc, de data aceasta pe banii mei. Ceea ce stiu: am fost cu un avion (probabil low cost) din aeroportul baneasa si era o cursa DIRECTA!! ajunsi acolo, am mers o ora-doua (nu mai tin minte exact) cu un microbuz pe un fel de autostrada, pana am ajuns in statiune..era o statiune cu cabanute multe, colorate diferit, printre palmieri, la marginea marii..aveau piscine, regim all inclusive..a fost superb! Acum! Nu gasesc pe net nici o cursa directa catre Tunisia!! Cine imi poate spune cum dracu ajung acolo? Eu tin minte ca se numea HAMMAMET! dar nu stiu unde si mai exact care statiune.. EXISTA VREUN ZBOR DIRECT< LOWCOST, catre un aeroport aproape de Hammamet?? va multumesc anticipat oricui imi poate da orice informatie! Edited by grecul68, 01 April 2012 - 22:59. |
Posted 02 April 2012 - 07:44

bogdan314, on 1st April 2012, 18:37, said: Acum! Nu gasesc pe net nici o cursa directa catre Tunisia!! Cine imi poate spune cum dracu ajung acolo? In alte zile ale saptamanii poti ajunge in Tunisia din doua zboruri, cu decolarea finala catre Tunisia din Italia, Turcia, Franta, Germania, etc ( cele mai rentabile ca pret sunt pe Italia sau Turcia ). |
Posted 02 April 2012 - 09:05

grecul68, on 1st April 2012, 22:47, said: Salut, hotelul pe care il cauti se numeste Samira Club,este in Hammamet. Aterizarea cursei charter din Romania ( operata de Tunisair Express ) se face pe aeroportul Carthage din Tunis, iar transferul cu autocarul din Tunis in statiunea Hammamet ( situata la 70 km distanta dureaza o ora ). Resortul Samira Club este amplasat pe plaja, la 5 km de centrul orasului Hammamet, pe strada Avenue De La Paix, nr. 8050. |
Posted 04 April 2012 - 22:45

bogdan314, on 1st April 2012, 18:37, said: Salut tuturor care s-au obosit sa citeasca postul meu! Am o nelamurire mare. Acum cativa ani am fost intr=o tabara in Tunisia, organizata de ministerul educatiei. Din acest motiv nici ca m-a interesat vreun detaliu legat de organizare. Am fost, m-am distrat super tare, si m-am intors. Acum incerc sa reconstitui drumul acolo pentru ca vreau sa ma intorc, de data aceasta pe banii mei. Ceea ce stiu: am fost cu un avion (probabil low cost) din aeroportul baneasa si era o cursa DIRECTA!! ajunsi acolo, am mers o ora-doua (nu mai tin minte exact) cu un microbuz pe un fel de autostrada, pana am ajuns in statiune..era o statiune cu cabanute multe, colorate diferit, printre palmieri, la marginea marii..aveau piscine, regim all inclusive..a fost superb! Acum! Nu gasesc pe net nici o cursa directa catre Tunisia!! Cine imi poate spune cum dracu ajung acolo? Eu tin minte ca se numea HAMMAMET! dar nu stiu unde si mai exact care statiune.. EXISTA VREUN ZBOR DIRECT< LOWCOST, catre un aeroport aproape de Hammamet?? va multumesc anticipat oricui imi poate da orice informatie! In ultimii 25 de ani nu a fost nici o cursa directa de linie intre Romania si Tunisia. Au existat doar curse charter (operate de te miri cine) pentru pachetele turistice. Nu am auzit sa fi putut niciodata sa cumperi doar bilet de avion. Acum, exista un charter pe saptamana (din nou, cumparand pachet) din Cluj Napoca. Tunisia nu si-a deschis spatiul aerian cum a facut Marocul de exemplu, asa ca low cost-urile care opereaza in Tunisia din Europa sunt eveniment national, aterizarea lor fiind transmisa in direct de toate posturile de televiziune locale. In principiu, Germanwings opereaza din Koln/Bonn, Air One din Milano Malpensa si Aigle Azur din Paris Charles de Gaulle... evident, prosti ar fi sa opereze la preturi low cost. Germanwings-ul e 312 euro dus-intors ![]() Edited by Imperator, 04 April 2012 - 22:46. |
Posted 09 June 2012 - 23:27

Am rugamintea daca poate cineva sa dea mai multe relatii despre transferul tur-retur cu autocarul de la aeroportul Tunis Chartage catre statiunea Hammamet.
Noi ajungem la ora 9.40 dimineata pe aeroportul din Tunis. Ma intereseaza mai exact de unde se ia autocarul, la ce intervale orare circula, etc. Multumesc. |
Posted 24 April 2013 - 10:21

Se reiau zborurile charter Cluj-Napoca , Bucuresti ( Henri Coanda ) - Tunis ( Carthage ) de azi 24-aprilie-2013.
Attached FilesEdited by raul_6776, 24 April 2013 - 10:21. |
Posted 24 April 2013 - 13:21

raul_6776, on 24 aprilie 2013 - 10:21, said:
Se reiau zborurile charter Cluj-Napoca , Bucuresti ( Henri Coanda ) - Tunis ( Carthage ) de azi 24-aprilie-2013. Attached FilesEdited by raul_6776, 24 April 2013 - 13:22. |
Posted 25 April 2013 - 16:01

sa inteleg ca se pleaca din cluj la 13.30 si la 21 din bucuresti? e acelasi avion? sau totusi sunt 2 avioane diferite?
|
Posted 26 April 2013 - 21:13

am vazut ca numarul avionului e acelasi ... dar parca totusi nu pot sa cred ca as pleca la 13 din cluj si la ora 21 as fi tot in romania ... probabil ca intre timp mai face escale si la sibiu si timisoara(mai nou apar si ele pe site-ul kartago)... dar totusi e exgerat
poate stie cineva de anii trecuti daca in in anul asta inca nu a fost nimeni... |
Posted 01 May 2013 - 18:58

newgirl, on 26 aprilie 2013 - 21:13, said:
--- poate stie cineva de anii trecuti daca in in anul asta inca nu a fost nimeni... newgirl, on 26 aprilie 2013 - 21:13, said:
--- probabil ca intre timp mai face escale si la sibiu si timisoara(mai nou apar si ele pe site-ul kartago)... --- Attached FilesEdited by raul_6776, 01 May 2013 - 18:55. |
|
Posted 01 May 2013 - 19:02

raul_6776, on 01 mai 2013 - 18:58, said:
In iunie 2012, din experienta traita de mine, "traseul" charterului Tunisair Express era urmatorul Tunis - Cluj-Napoca - Bucuresti - Tunis. Anul acesta iti pot spune cei care s-au intors azi din Tunisia aterizand pe Otopeni la ora 18.40 cu conditia sa vrea sa scrie "pe aici". Sibiu si Timisoara apar "acolo" din data de 19.06.2013 dar anul trecut cum s-a desfasurat zborul? cei din cluj cam cat au stat in bucuresti? cand am fost in egipt stiu ca de la cluj am mers la bucuresti, dar acolo am stat putin ... aprox 30 min. Din ce inteleg in anul acesta ar fi de asteptat 8 ore, enorm. sper ca cei care se intorc azi din tunisia sa intre sa ne povesteasca ... |
Posted 01 May 2013 - 19:26

newgirl, on 01 mai 2013 - 19:02, said:
dar anul trecut cum s-a desfasurat zborul? cei din cluj cam cat au stat in bucuresti? --- Edited by raul_6776, 01 May 2013 - 19:27. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users