![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Snaptu
Last Updated: Mar 30 2012 14:13, Started by
asiral08
, Mar 30 2012 14:13
·
0

Posted 30 March 2012 - 14:13

Va salut.
Sunt o mare fana a aplicatiei SNAPTU actualmente Facebook. Din nefericire cei de la facebook au dat-o rau cu batu-n balta. Rugamintea mea pentru cunoscatorii aplicatiei Snaptu este urmatoarea: M-ar interesa aplicatia NEWS & BLOG din SNAPTU, am cautat zilele acestea am dat peste o gramada de aplicatii gen rss reader dar niciuna nu s-a ridicat la asteptarile mele. Stiu ca exista, am descarcat-o in urma cu mult timp, dar am sters-o zicand ca nu am nevoie de ea, din moment ce exista in Snaptu. Va multumesc pentru ajutor. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users