![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Echitatie
Last Updated: Apr 22 2017 18:44, Started by
Epurica
, Oct 23 2005 18:06
·
0

Posted 11 November 2005 - 13:44

imi place ca s-a extras esentialul din reply-ul meu! pe viitor o sa folosesc ghilimelele sau scriu 'gluma. fraza cu dublu inteles. am dubla personalitate si o dezvolt pe a treia'!
|
Posted 11 November 2005 - 13:47

ce am mai inteles este ca ei au si teren acoperit, ceea ce este perfect pentru zielele in care va fi urat afara. :)
|
Posted 11 November 2005 - 13:47

imi place ca s-a extras esentialul din reply-ul meu! pe viitor o sa folosesc ghilimelele sau scriu 'gluma. fraza cu dublu inteles. am dubla personalitate si o dezvolt pe a treia'! |
Posted 11 November 2005 - 13:57

de cateva luni(cam 6...)
pantalonii de calarie sunt speciali, cu aderenta la sa... o sa vezi diferenta la executarea trapului, nu mai aluneci... intr-adevar, in strainatate(ex: Germania) echipamentul este mult mai ieftin. la noi este scump si nu foarte calitativ(mai ales in cazul pantalonilor) |
Posted 11 November 2005 - 14:00

de cateva luni(cam 6...) pantalonii de calarie sunt speciali, cu aderenta la sa... o sa vezi diferenta la executarea trapului, nu mai aluneci... intr-adevar, in strainatate(ex: Germania) echipamentul este mult mai ieftin. la noi este scump si nu foarte calitativ(mai ales in cazul pantalonilor) multumesc pentru raspuns. tocmai din germania astept un raspuns si din italia.. mai vedem. in cat timp ai ajuns sa faci galop? :) eu sunt foarte nerabdatoare :D calcaiele jos si privirea inainte! :) |
Posted 11 November 2005 - 14:06

gia25 nu mai fi așa colerică! :D Nu-ți stă bine! Aceleași observații le poți face mai calm :) colerica!? :) 'sa ma vezi' la volan...
multumesc pentru raspuns. tocmai din germania astept un raspuns si din italia.. mai vedem. in cat timp ai ajuns sa faci galop? :) eu sunt foarte nerabdatoare :D calcaiele jos si privirea inainte! :) mmmmm... nu mai tin minte exact dar am facut minim 8 sedinte de trap + alte exercitii de dresaj pana sa incerc galopul oricum, prima data am simtit ca iapa a luat-o inainte si eu am ramas in urma ei :D acum chiar imi place; este mai usor decat trapul.. trebuie doar sa iti relaxezi spatele si bazinul si sa te apleci usor spre interior(dar nu f mult) |
Posted 11 November 2005 - 14:09

la mine toate bune si frumoase... pana cand am inceput saltarile in sa la trap...aaauuuchh ce ma mai durea fundul dupa aceea, iar senzatia cu calul care o ia inainte si tu ramai inapoi am avut-o si eu. :) imi mai aluneca si gheata din scarita.. :(
maine voi face tot posibilul sa ma pot duce la antrenament. :bouncey: |
Posted 11 November 2005 - 14:22

ha ha ha... plus febra de a doua zi
hmmmm... gheata care aluneca din scarite! "calcaiele jos si glezna relaxata! gambele pe cal!" :) cu timpul ajungi sa iti reglezi scarita din mers(adica la varf) eu am fost foarte fericita cand m-a lasat singura cu iapa... banuiesc ca inca 'esti la coarda'... apropo de 'privirea sus!'.... 'antrenoarea' mi-a spus la inceput ca nu stiu sa execut trapul dar macar am o tinuta frumoasa in sa :) (spatele drept si nasul in vant) |
Posted 11 November 2005 - 14:26

ha ha ha... plus febra de a doua zi hmmmm... gheata care aluneca din scarite! "calcaiele jos si glezna relaxata! gambele pe cal!" :) cu timpul ajungi sa iti reglezi scarita din mers(adica la varf) eu am fost foarte fericita cand m-a lasat singura cu iapa... banuiesc ca inca 'esti la coarda'... apropo de 'privirea sus!'.... 'antrenoarea' mi-a spus la inceput ca nu stiu sa execut trapul dar macar am o tinuta frumoasa in sa :) (spatele drept si nasul in vant) asta a fost si remarca antrenorului meu :D la coarda, inca... :) :bouncey: multumesc mult pentru raspunsuri... sa mai stai pe aici sa mai schimbam impresii :P |
Posted 11 November 2005 - 14:33

vezi ca este 'greu' microbul... eu si in masina am un cal de plus :D
|
|
Posted 11 November 2005 - 14:35

Posted 11 November 2005 - 14:44

ai intrat la grajduri? mie imi place 'suri'(isabela).... aaaaa, si 'derbedeu'(are o stea alba in frunte)
eu o incalec pe 'falsa' :) |
Posted 11 November 2005 - 14:45

Posted 11 November 2005 - 14:55

i-am facut cateza poze lui derbedeu si astazi iau filmul de la developat :)
|
Posted 11 November 2005 - 14:57

|
Posted 11 November 2005 - 15:01

am si eu vreo 3 poze cu gabi(facute cu digitala) dar le am pe calcu' de acasa
data viitoare cand ma mai duc la club o sa iau aparatu' cu mine ;) |
Posted 11 November 2005 - 15:05

am si eu vreo 3 poze cu gabi(facute cu digitala) dar le am pe calcu' de acasa data viitoare cand ma mai duc la club o sa iau aparatu' cu mine ;) DA! asa sa faci :) sambata o sa trag o noua runda de poze... multe multe... spuneai ca echitatia e boala grea?? eu sunt sigura ca nu exista vaccin si nici leac. :) dar ce ma bucur ca sunt bolnavioara... :rolleyes: |
Posted 11 November 2005 - 15:14

2 poze(dintre care unul desen... nu facut de mine - desi am terminat arte plastice - dar o sa ma mobilizez in curand si o sa fac cateva schite)
Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users