Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata
 

Liga a 2-a la TV.

- - - - -
  • Please log in to reply
1027 replies to this topic

#919
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Foresta i-a reziliat unilateral contractul antrenorului Cristian Popovici

Cristian Popovici şi Marius Gireadă nu mai sunt antrenorii Forestei începând de ieri, 28 martie. Cei doi tehnicieni au negociat timp de mai multe zile cu conducerea clubului sucevean încetarea contractului pe cale amiabilă, însă cele două părţi nu au reuşit să ajungă la un numitor comun în privinţa clauzelor de reziliere.

În aceste condiţii, Consiliul de Administraţie al Forestei a luat decizia de a denunţa unilateral contractul. Această hotărâre a fost luată din cauza nerealizării obiectivelor de performanţă şi din dorinţa de a produce un şoc la echipă.

Conducerea clubului a anunţat că până la finalul campionatului de pregătirea grupării sucevene se vor ocupa secunzii Bogdan Tudoreanu şi Marius Lup.
Mai multe discuţii pe baza acestui subiect vor avea loc astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul clubului, de la stadionul Areni.
Cristi Popovici a preluat gruparea suceveană în etapa a 3-a a actualului sezon al Ligii secunde, înlocuindu-l pe Adrian Iencsi după ce acesta înregistrase două eşecuri în primele două meciuri. Tehnicianul băcăuan a avut un debut fulminant pe banca grupării sucevene, izbutind o serie fantastică, de 11 jocuri fără înfrângere, dintre care 10 victorii şi un rezultat de egalitate, pe parcursul a 9 meciuri de campionat şi a două de Cupa României.

Ceva s-a rupt însă la echipă după meciul cu Steaua, din Cupa României, programat la mijlocul lunii octombrie. Echipa nu a mai putut fi capacitată ca până atunci, iar rezultatele negative au venit unul după altul, Foresta începând să coboare vertiginos în clasament. Bilanţul echipei sucevene în ultimele 12 meciuri de campionat indică două victorii la "masa verde", cu Unirea Tărlungeni şi CSM Râmnicu Vâlcea, echipe retrase în pauza de iarnă, două remize şi nu mai puţin de 8 înfrângeri.

Foresta este pe locul 11 în clasament, cu 30 de puncte, în afara obiectivului propus la începutul sezonului, care viza o poziţionare între primele opt, însă până la finalul campionatului mai sunt de disputat încă 12 etape.

http://liga2.prospor...povici-16212677

#920
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
"Parcă ne-am întors în comunism". Hadnagy pune semne de întrebare asupra meciului Academica - Juventus şi a celor şase goluri marcate de Chipirliu

Meciul Academica Clinceni - Juventus Bucureşti din runda a 26-a a ligii secunde s-a încheiat cu o victorie la scor de maidan: 0-7. Mai mult, şase goluri au fost marcate de Remus Chipirliu (24 de ani), care l-a egalat în clasamentul golgheterilor pe Attila Hadnagy (Sepsi), cei doi având acum câte 25 de reuşite.

După înfrângerea cu Juventus Bucureşti, vicepreşedintele de la Academica Clinceni, Alexandru Dragomir, a renunţat la funcţia deţinută în cadrul clubului ilfovean. „Mi-am dat demisia de la echipă. Nu mai pot să stau. Mă simt umilit!“, declara Alexandru Dragomir pentru ProSport. Gestul lui Dragomir vine după ce săptămâna trecută, membrii Comisiei de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal au dictat o suspendare de trei luni şi o amendă de 25.000 de lei pentru Alexandru Dragomir. Oficialul celor de la Academica Clinceni a primit această pedeapsă pentru tentativa de trucare a unor partide amicale desfăşurate într-un cantonament efectuat în Austria.

„Nici noi nu înţelegem cum am putut pierde la un asemenea scor. Suntem terminaţi psihic“, a spus un jucător al celor de la Academica. „Academica Clinceni este o echipa incredibilă care se poate bate cu oricine. Noi avem o echipă foarte bună, iar eu sunt mereu la locul potrivit. Este un lucru bun că suntem mai mulţi acolo sus la titlul de golgheter, într-un fel mă şi ambiţionează lucrul acesta“, declara Chipirliu pentru radio Sport Total FM.

„Cei de la Juventus nici măcar nu au transpirat“

Meciul de la Clinceni a fost comentat şi de căpitanul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Attila Hadnagy, care consideră că în ciuda diferenţei uriaşe de scor, cei de la Juventus nici măcar nu au transpirat! „Pentru mine e un mare semn de întrebare meciul ăsta de la Clinceni. Nu vreau să acuz pe nimeni, Doamne fereşte, dar aşa mi s-a părut mie acest meci. Îmi amintesc că după meciul cu noi, cei de la Academica spuneau că-şi vor da viaţa în meciul cu Juventus Bucureşti, că e rivalitate mare între cele două echipe şi că liderului îi va fi foarte greu să câştige. Lucrurile au stat complet diferit, iar mie mi s-a părut că cei de la Juventus nici măcar nu au transpirat. Juventus e practic promovată, este cea mai în formă echipă şi nu cred că au nevoie de niciun ajutor“, consideră Hadnagy, care a tras din greu pentru Sepsi în urmă cu două etape, în victoria cu 2-1 de la Clinceni.

Pe urmele lui Cămătaru şi Mateuţ

Mai mult, Attila Hadnagy, care avea şase goluri avans în faţa lui Chipirliu până la meciul de poveste de la Clinceni, crede că atacantul celor de la Juventus ar fi marcat şi mai mult dacă ar fi fost nevoie! „Parcă ne-am întors în comunism, în vremurile când Cămătaru sau Mateuţ dădeau câte goluri trebuia pentru a câştiga «Gheata de Aur». Eu nu contest valoarea lui Chipirliu, e un atacant talentat, însă dacă eu aş fi avut un avans de 10 goluri, cred că ar fi marcat de 11 ori! Şi la un simplu antrenament e greu să marchezi şase goluri, apoi la un meci oficial... Asta e, îl felicit. Bravo lui! Nu sunt disperat să câştig titlul de golgheter al Ligii a 2-a. Am câştigat acest titlu în 2008, atunci când am promovat cu FC Braşov. Erau două serii în Liga a 2-a, cu echipe mult mai bune ca acum, iar în acel sezon am ieşit golgheter cu 24 de goluri. Nu am primit nici măcar o felicitare de la FRF“, declara căpitanul lui Sepsi.

http://liga2.prospor...pirliu-16213980

#921
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Probleme și la Foresta Suceava !

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/3/30/Rapid_CFR_Suceava.JPG/115px-Rapid_CFR_Suceava.JPG - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  Președintele Ciutac spune ce sacrificii se fac pentru ca echipa să-și continue activitatea: "Situația financiară a clubului este critică"

În conferinţa de presă în care a explicat motivele pentru care a renunţat la serviciile antrenorului Cristian Popovici, Andrei Ciutac, preşedintele Consiliului de Administraţie al Forestei, a dezvăluit că gruparea suceveană se confruntă cu mari dificultăţi financiare în această perioadă, situaţia fiind una critică.

„Conturile sunt goale în acest moment, aşa că putem spune că situaţia financiară a clubului este critică. Facem sacrificii ca să ne putem desfăşura activitatea de zi cu zi şi rezistăm din ce în ce mai greu. Din ce am aflat, finanţarea de la Consiliul Local nu va veni mai repede de sfârşitul lunii aprilie şi mai avem de achitat şi la Finanţe o datorie de 200.000 de lei, rezultată din plata drepturilor băneşti către fotbalişti în ultimele luni. Faptul că n-am primit ultima tranşă din 2016 de la Consiliul Local, cifrată la 235.000 de lei, ne-a dat bugetul peste cap. Ştiam că începutul fiecărui an este o perioadă grea, astfel că banii încasaţi de la sponsori i-am folosit pentru a ne descurca în primele trei luni din 2017. Din nefericire, acești bani s-au epuizat, iar alte firme dispuse să ne ajute nu prea mai găsim, asta şi din cauza rezultatelor nefavorabile”, a explicat Ciutac. Nerespectarea plăţii întregii sume promise de Consiliul Local Forestei a dus la începutul acestui an a demisiei președintelui executiv Dorin Goian.

Oficialii Forestei simt că se învârt într-un cerc vicios din care foarte greu se poate ieși. „În fiecare an ne lovim de aceleași probleme. Întotdeauna ni se spune dinspre Consiliul Local că vom primi mai mulţi bani dacă vom avea performanţe, ori e foarte greu să ai rezultate fără să dispui de banii necesari. Sigur că şi legislaţia în vigoare este foarte proastă. După 31 decembrie nu mai putem avea acces la finanţare de la Consiliul Local până nu se derulează procedurile pe anul în curs, şi aşa se creează un vid de 4-5 luni în care nu avem acces la bani. Iar în momentul în care vin, nu putem deconta cu ei cheltuielile efectuate până atunci”, a precizat Ciutac, citat de Monitorul de Suceava.

Sucevenii fac apel la ajutorul publicului

Andrei Ciutac speră ca lucrurile să revină la normal cât mai curând pentru că urmează o perioadă foarte încărcată pentru club. „În luna aprilie ne aşteaptă cheltuieli foarte mari. Echipa mare are de disputat nu mai puţin de cinci meciuri în campionat, iar echipele de juniori au programate aproape săptămânal etape intermediare. Doar masa jucătorilor ne costă aproximativ 2.000 de lei pe lună. Mai sunt de plătit chirii, ca să nu mai vorbim de salariile jucătorilor, care sunt achitate doar până la jumătatea lunii ianuarie. Am văzut că au apărut în spaţiul public discuţii pe seama jucătorilor pe care i-am transferat la Foresta. În vară, în condiţiile în care eram retrogradaţi, iar în eşalonul secund urma să se contureze o singură serie, am considerat că nu putem rezista în competiţie bazându-ne doar pe jucători suceveni. Sper ca publicul să înţeleagă situaţia grea în care ne aflăm acum şi să vină în număr cât mare, sâmbătă, la stadion. Ştiu că s-au adunat atâtea meciuri fără victorie şi nu este normal, însă avem nevoie de suportul fanilor noştri”, a menţionat Andrei Ciutac.

În aceste trei luni ale noului an, fără bani de la autorităţile locale, Foresta a supravietuit din banii veniţi de la sponsori, care asigură în jur de 15 la sută din bugetul total pe un an. De la începutul perioadei de pregătire și până în momentul de faţă, am cheltuit 150.000 de lei, bani adunați din mediul privat. Trebuie menţionat faptul că în tur n-am cheltuit niciun ban venit de sponsori pentru că ştiam că vine această perioadă grea în iarnă, în care aveam nevoie de acei bani. Din păcate, și acei bani s-au terminat, iar unii dintre sponsori ne-au comunicat că nu mai sunt dispuşi să ne susţină. Este normal să fie supăraţi din cauza rezultatelor. Avem noroc că avem transportul asigurat de la Romfour şi asta ne scutește de o mare cheltuială. În ceea ce privește cea de-a doua tranșă de bani din drepturile TV, trebuia să primim în jur de 8.000 de euro, doar că vreo 2.000 de euro au fost reținuți de federație pentru amenzi, taxe, vize”, a mai povestit Ciutac.

În următorul meci de campionat, Foresta va primi vizita formaţiei Academica Clinceni, sâmbătă, cu începere de la ora 11:00.

http://liga2.prospor...ritica-16214526

#922
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/3/30/Rapid_CFR_Suceava.JPG/115px-Rapid_CFR_Suceava.JPG - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]    Încă o lovitură pentru Foresta. Dănuţ Perjă şi-a dat şi el demisia. "Dacă nu va interveni cineva rapid să salveze echipa, mulţi dintre jucători vor rămâne pe drumuri"

După ce la începutul anului preşedintele executiv Dorin Goian îşi dădea demisia de la Foresta, clubul sucevean din Liga 2 a rămas începând de ieri, 30 martie, şi fără directorul sportiv Dănuţ Perjă. În această săptămână, Foresta s-a despărţit şi de antrenorul Cristian Popovici, căruia i-a reziliat unilateral contractul.

„Directorul sportiv Dănuţ Perjă a solicitat în cursul zilei de miercuri rezilierea de comun acord a contractului cu Foresta Suceava. Doresc să îi mulţumesc pentru toată susţinerea şi pentru tot sprijinul pe care mi l-a acordat în toată această perioadă şi îi doresc mult succes în continuare”, a declarat, citat de Monitorul de Suceava, Andrei Ciutac, preşedintele Consiliului de Administraţie al grupării sucevene, care a rămas singur în acest proiect pornit la începutul campionatului aflat în desfăşurare.

Perjă, care a mai fost în conducerea Rapidului, a revenit în vară la Suceava pentru a i se alătura lui Dorin Goian şi Andrei Ciutac în fruntea echipei Foresta, care înaintea startului actualului sezon se restarta prin rebrânduirea de la Rapid CFR Suceva în Foresta Suceava.

„Cu părere de rău anunţ că mi-am reziliat contractul cu Foresta. Am mai avut discuţii pe această temă şi în iarnă, după demisia lui Dorin Goian. Atunci am hotărât însă să rămân pentru a-mi duce contractul până la capăt. A fost o perioadă grea, în care am încercat să supravieţuim doar cu banii de la sponsori. Am tot aşteptat să văd o schimbare, însă nu a venit nimeni lângă noi să ajute. Am ajuns la capătul puterilor, am încercat să ne descurcăm, să o scoatem la capăt, însă este foarte greu de susţinut o activitate în care sunt foarte multe cheltuieli zilnice, atât cu echipa mare, cât şi cu grupele de juniori. Am venit la Suceava cu gânduri mari, să fac multe, dar atât am putut, pentru că, până la urmă, totul se rezumă la bani. La un moment dat am încercat chiar să-mi conving familia să ne mutăm la Suceava, încrezător fiind că putem face lucruri măreţe aici. Din păcate, n-a fost să se întâmple aşa, iar acum voi face cale-ntoarsă la Bucureşti”, a declarat, pentru Monitorul de Suceava, Dănuţ Perjă.

Fostul fundaş a plecat de la Foresta nu înainte de a trage un nou semnal de alarmă şi anunţă că situaţia financiară la gruparea suceveană este una critică, echipa aflându-se în pragul colapsului. „Sper să se găsească cineva care să ajute echipa în ceasul al doisprezecelea, pentru că datoriile nu sunt mari, în jur de 300.000 de lei. Îmi pare rău de jucători, deoarece, dacă nu va interveni cineva rapid să salveze echipa, mulţi dintre ei vor rămâne pe drumuri. Cum am mai spus, fără bani este imposibil de făcut fotbal. Eu am fost băiat deschis, am încercat să colaborez cu toată lumea. Ce a depins de mine am făcut. Din păcate, ne învârtim într-un cerc vicios. Cred că şi legislaţia este foarte proastă în acest domeniu, ne îngrădeşte desfăşurarea activităţii foarte mult, iar dacă nu se va interveni de la cel mai înalt nivel în această problemă, în perioada următoare vor dispărea multe echipe sportive din România. În ce mă priveşte, doresc să mulţumesc tuturor celor cu care am colaborat, sponsorilor, dar şi autorităţilor locale, cărora le cer să vină şi mai aproape de fotbalul sucevean”, a mărturisit fostul oficial al Forestei.

După 26 de etape desfăşurate în actualul sezon al Ligii 2, Foresta Suceava se află pe locul 11, cu 30 de puncte acumulate în 23 de meciuri. Sâmbătă, de la ora 11:00, va juca pe teren propriu cu Academica Clinceni (locul 13 cu 27 de puncte), iar interimatul pe banca tehnică este asigurat de Marius Lup şi Bogdan Tudoreanu.

sursa

Edited by 3xteam, 31 March 2017 - 16:48.


#923
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Olimpia le-a reziliat contractele lui Tudoran şi Daminuţă înaintea meciului cu Juventus. Andone revine pe bancă: "Sunt singurul antrenor din Liga 2 suspendat tot timpul"

După un început entuziasmant, datorat victoriei cu 2-1 de la Braşov, Olimpia Satu Mare a mers apoi din ce în ce mai rău în campionat. A urmat egalul cu Luceafărul Oradea (2-2), înfrângerea de pe teren propriu cu CS Afumaţi (0-1) şi eşecul de la Sfântu Gheorghe, 3-1 cu Sepsi, astfel că echipa lui Bogdan Andone a căzut dramatic în clasament, tocmai pe locul 7, cu 41 de puncte, la şase puncte distanţă de a treia clasată, Sepsi.

Sâmbătă, de la ora 12:00, Olimpia are un test şi mai greu, poate cel mai dificil din acest retur, pe teren propriu, cu Juventus Bucureşti. Echipa sătmăreană va întâlni liderul cu câteva schimbări în lot după ce Andone a decis să renunţe la George Tudoran (21 ani) şi Cristian Daminuţă (27 ani), acesta din urmă transferat în această iarnă. Cei doi mijlocaşi au fost excluşi din lot şi urmează să li se rezilieze contractele, în timp ce altor trei jucători li s-a dat un ultim avertisment, altfel urmează să aibă şi ei aceeaşi soartă.

George Tudoran şi Cristian Daminuţă au fost aduşi la Olimpia la cererea antrenorului Bogdan Andone. Tudoran a evoluat în acest sezon în 10 meciuri, dintre care doar în două a fost titular, şi a înscris 3 goluri, în timp ce Daminuţă, adus în iarnă, a fost folosit timp ce 165 de minute în trei meciuri.

Problemele de lot nu se opresc aici pentru Olimpia, deoarece Cosmin Iuhas şi Raul Krausz vor lipsi din cauza accidentărilor, iar Silviu Pană, Mihai Onicaş şi Adrian Ciul sunt suspendaţi. Tocmai de aceea, în lotul primei echipe pentru meciul cu Juventus au fost aduşi juniorii Angelo Cocian şi Florin Chitaş, primul dintre aceştia fiind prezent alături de antrenorul Bogdan Andone şi mijlocaşul Robert Villand la conferinţa de presă premergătoare meciului din etapa a 27-a.

„Juventus e lider detaşat din punctul meu de vedere, o echipă de Liga 1. Nouă ne lipsesc cinci jucători, dar încercăm să ne adunăm. Ne-am pregătit bine zilele acestea şi încercăm să facem un meci bun, să scoatem maximum şi să facem un rezultat pozitiv. Sunt singurul antrenor din Liga a 2-a care e suspendat tot timpul. Alţi antrenori parcă nu fac greşeli”, a declarat Andone, citat de Satu Mare online, înaintea meciului cu Juventus.

http://liga2.prospor...timpul-16215993

#924
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012
Foresta e a 3-a echipă care s-a luptat în trecut de la egal la egal cu FCSB și care moare brusc, rapid, imediat după luptă, alături de ASA Târgu Mureș și FCM Baia Mare.

#925
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,829
  • Înscris: 28.11.2006
Or fi pus aia de la FCSB ceva in minge... :lol:

#926
adisluc

adisluc

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,419
  • Înscris: 02.09.2016
Liga 2 Romania :

Etapa  XXIX :

Dunărea Călăraşi - Olimpia Satu Mare 2-0
Chindia Târgovişte - FC Braşov 4-0
CS Baloteşti - Luceafărul Oradea 2-1
Dacia Unirea Brăila - FC Academica Clinceni 1-0
Foresta Suceava - Metalul Reşiţa 2-1
ASU Politehnica Timişoara - CS Afumaţi 2-1
CSM Râmnicu Vâlcea - CS Mioveni 0-3
Unirea Tărlungeni - Juventus Bucureşti 0-3
UTA Bătrâna Doamnă - Sfântu Gheorghe 2-1

Clasament :

1 Juventus Bucureşti 26 21 3 2 56-11 66(pct.)
2 Sfântu Gheorghe 26 15 6 5 45-24 51
3 CS Mioveni 26 15 5 6 38-18 50
4 UTA Bătrâna Doamnă 26 15 5 6 45-26 50
5 FC Braşov 26 14 7 5 42-27 49
6 Chindia Târgovişte 26 15 2 9 45-26 47
7 Olimpia Satu Mare 26 12 5 9 35-29 41
8.Dacia Unirea Brăila 26 12 4 10 32-30 40
9 Foresta Suceava 26 11 3 12 42-45 36
10 Dunărea Călăraşi 26 9 8 9 32-33 35
11 Luceafărul Oradea 27 10 4 13 34-30 34
12 CS Afumaţi 26 9 5 12 29-30 32
13 FC Academica Clinceni 26 9 3 14 35-52 30
14 CS Baloteşti 25 7 6 12 32-44 27
15 ASU Politehnica Timişoara 26 7 6 13 33 27
16 CSM Râmnicu Vâlcea 26 4 6 16 18
17 Metalul Reşiţa 26 5 1 20 26-58 16
18 Unirea Tărlungeni 26 2 5 19 15-57 9
19 Şoimii Pâncota 0
20 ACS Berceni 0

Etapa viitoare XXX :

Sfântu Gheorghe - ASU Politehnica Timişoara 21.04.2017  (ora)16:00
Juventus Bucureşti - UTA Bătrâna Doamnă 22.04.2017  11:00
CS Afumaţi - CS Baloteşti  22.04.2017 : 11:00
Metalul Reşiţa - Unirea Brăila  22.04.2017 11:00
Olimpia Satu Mare - Unirea Tărlungeni  22.04.2017: 11:00
FC Braşov - CSM Râmnicu Vâlcea 22.04.2017 : 11:00
CS Mioveni - Foresta Suceava 22.04.2017 : 12:00
Luceafărul Oradea stă
Chindia Târgovişte stă
FC Academica Clinceni - Dunărea Călăraşi  23.04.2017 11:00

Edited by adisluc, 15 April 2017 - 20:19.


#927
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Arădenii și Argeşenii sunt la un punct în spatele locului 2 promovabil direct !


programul tuturor echipelor care au şanse la poziţia secundă


După un start slab în 2017, CS Mioveni a revenit treptat în cărţile promovării şi, acum, echipa lui Alexandru Pelici are din nou şanse mari să ocupe la finalul sezonului, unul dintre locurile ce duc direct în Liga 1.

Galben-verzii au început cum nu se poate mai prost sezonul, cu un egal şi apoi o înfrângere acasă, în faţa Dunării Călăraşi, respectiv, UTA Bătrâna Doamnă. După aceste două partide, şansele de promovare erau ca şi compromise, însă acum lucrurile s-au schimbat radical. Astfel, argeşenii au încheiat anul 2016 la cinci puncte de locul 2, iar după primele trei etape din 2017 au ajuns la o distanţă de şapte puncte de poziţia secundă. A urmat apoi o serie de rezultate favorabile, coroborate cu rezultatele indirecte ale echipelor ce se luptă pentru primele locuri. După etapa a 25-a, diferenţa s-a micşorat la patru puncte şi a rămas două etape la fel. Apoi a crescut la cinci puncte pentru o etapă, pentru ca, acum două etape, să se micşoreze la patru puncte, iar după runda de Paşte să ajungă la doar un punct, iar în acelaşi timp echipa să facă saltul până pe locul 3.

Lupta pentru locul a doilea al clasamentului pare că se dă acum între Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, CS Mioveni și UTA iar în următoarele patru etape galben-verzii au un traseu accesibil şi ar putea profita de faptul că Sepsi va sta la un moment dat şi nu va lua puncte. Din etapa a 34-a, lucrurile par a se complica, şi totul depinde de jocul şi de rezultatele obţinute de echipă. Astfel, urmează un prim derby la FC Braşov, după care echipa va sta, fără să ia puncte. Apoi vine o nouă deplasare, grea, la Oradea, urmată de un joc uşor, acasă, cu CS Afumaţi. Totul se poate lămuri în ultima etapă, când este programat derby-ul Sepsi OSK - CS Mioveni, un meci ce poate fi cu promovarea pe masă.

În discuţiile promovării mai pot intra şi echipele care sunt acum sub CS Mivoeni în clasament, FC Braşov şi Chindia, însă acestea nu au decât să aştepte greşeala celor de dinainte, aşa cum a făcut echipa lui Pelici până acum.

Traseu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (51 pct., locul 2)

- Etapa 30: Sepsi OSK - ASU Poli Timişoara (22 aprilie)
- Etapa 31: CS Baloteşti - Sepsi OSK (26 aprilie)
- Etapa 32: Sepsi OSK stă (29 aprilie)
- Etapa 33: Chindia - Sepsi OSK (6 mai)
- Etapa 34: Sepsi OSK - CSM Rm. Vâlcea 3-0 la masa verde (13 mai)
- Etapa 35: Foresta Suceava - Sepsi OSK (20 mai)
- Etapa 36: Sepsi OSK - Dacia Unirea Brăila (24 mai)
- Etapa 37: Metalul Reşiţa - Sepsi OSK (27 mai)
- Etapa 38: Sepsi OSK - CS Mioveni (3 iunie)

Traseu Clubul Sportiv Mioveni (50 pct., locul 3-4)

- Etapa 30: CS Mioveni - Foresta Suceava (22 aprilie)
- Etapa 31: Dacia Unirea Brăila - CS Mioveni (26 aprilie)
- Etapa 32: CS Mioveni - Metalul Reşiţa (29 aprilie)
- Etapa 33: CS Mioveni - Academica Clinceni (6 mai)
- Etapa 34: FC Braşov - CS Mioveni (13 mai)
- Etapa 35: CS Mioveni stă (20 mai)
- Etapa 36: Luceafărul Oradea - CS Mioveni (24 mai)
- Etapa 37: CS Mioveni - CS Afumaţi (27 mai)
- Etapa 38: Sepsi OSK - CS Mioveni (3 iunie)

Traseu UTA Bătrâna Doamnă (50 pct., locul 3-4)

- Etapa 30: Juventus Bucureşti - UTA BD (22 aprilie)
- Etapa 31: UTA BD  - Olimpia Satu Mare (26 aprilie)
- Etapa 32: Dunărea Călăraşi - UTA BD (29 aprilie)
- Etapa 33: UTA BD - Unirea tărlungeni 3-0 la masa verde (6 mai)
- Etapa 34: Academica Clinceni - UTA BD (13 mai)
- Etapa 35: ASU Poli - UTA BD (20 mai)
- Etapa 36: UTA BD - CS Baloteşti (24 mai)
- Etapa 37: UTA BD stă. (27 mai)
- Etapa 38: UTA BD - Chindia Târgovişte (3 iunie)

Traseu Fotbal Club Braşov (49 pct., locul 5)

- Etapa 30: FC Braşov - CSM Rm. Vâlcea 3-0 la masa verde (22 aprilie)
- Etapa 31: Foresta Suceava - FC Braşov (26 aprilie)
- Etapa 32: FC Braşov - Dacia Unirea Brăila (29 aprilie)
- Etapa 33: Metalul Reşiţa - FC Braşov (6 mai)
- Etapa 34: FC Braşov - CS Mioveni (13 mai)
- Etapa 35: FC Braşov - Academica Clinceni (20 mai)
- Etapa 36: FC Braşov stă (24 mai)
- Etapa 37: FC Braşov - Luceafărul Oradea (27 mai)
- Etapa 38: CS Afumaţi - FC Braşov (3 iunie)

Traseu Chindia Târgoviște (47 pct., locul 6)

- Etapa 30: Chindia stă (22 aprilie)
- Etapa 31: Chindia - Luceafărul Oradea (26 aprilie)
- Etapa 32: CS Afumaţi - Chindia (29 aprilie)
- Etapa 33: Chindia - Sepsi OSK (6 mai)
- Etapa 34: Juventus Bucureşti - Chindia (13 mai)
- Etapa 35: Chindia - Olimpia Satu Mare (20 mai)
- Etapa 36: Dunărea Călăraşi - Chindia (24 mai)
- Etapa 37: Chindia - Unirea Tărlungeni 3-0 la masa verde (27 mai)
- Etapa 38: UTA BD - Chindia Târgovişte (3 iunie)

sursa

Edited by 3xteam, 18 April 2017 - 18:45.


#928
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012
SCM Pitești, Metaloglobus București și FC Hermannstadt sunt primele promovate în viitorul sezon din B.
Ripensia e pe primul loc și ea, iar în C1 se dau lupte între Hărman și Miercurea Ciuc, sper ca cei din urmă să intre în B.
Legat de SCM Pitești, este posibil să (re)capete palmaresul și denumirea de FC Argeș.

Edited by necolae, 06 May 2017 - 19:01.


#929
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,392
  • Înscris: 04.08.2010
Ca la noi, la nimeni... 8 suporteri români ai Chindiei Târgovişte au fost amendaţi la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe pentru “săvârșirea de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea ori scandarea de injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare împotriva celorlalți spectatori, oficiali și jucători”, dar când ungurii ne înjurau la noi acasă în limba maghiară şi ne-au dat foc la eşarfele cu însemnele clubului (foto) nu au mai amendat pe nimeni...

Attached File  18274987_1505865706145282_1265960393978283561_n.jpg   23.96K   15 downloads

"In Targoviste daca porti un tricou cu: „Mandru ca sunt roman” reprezentantii jandarmeriei iti vor spune ca este un tricou instigator pentru fanii maghiari si ca trebuia sa te astepti ca vei fi injurat! Toate bune si frumoase, dar in momentul in care un grup de maxim 80 de persoane incearca sa cante despre TARA, jandarmeria intra in ei spunand: Noi va spunem ce trebuie sa stiti, daca vreti sa cantati si sa vedeti meciul, ASTA DACA APUCATI FINALUL. O simpla intrebare pentru domnii jandarmi, Unde erati in momentul in care bozgorii injurau in limba maghiara, scuipau suporterii aratand semne obscene? Un tip a incercat sa ii arate jandarmului asta insa raspunsul celui in uniforma a fost: DACA MA MAI DERANJEZI O DATA EU CU MANA MEA TE SCOT DE PE STADION. Rusine mare ca in anul 2017, la aproape 100 de ani de la Marea unire a Transilvaniei cu Romania, sa fim minoritari in tara noastra!”, spune Cristian, unul din tinerii consideraţi instigatori.

[ https://www.gazetadambovitei.ro/wp-content/uploads/2017/05/18301293_1434355339918115_8298000854060711004_n-800x445.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Bravo, Jandarmeria "Română"! Posted Image

Edited by Cipry7, 09 May 2017 - 12:29.


#930
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012
Va fi prăpăd la Târgoviște, deci vreau să vină Hărmanul acum în locul celor de la Miercurea Ciuc.

#931
Vla0d_

Vla0d_

    Patrick Ekeng!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,879
  • Înscris: 20.06.2012
O sa promoveze probabil in liga 1, stati sa vedeti acolo cat o sa-si mai dea in petec....

#932
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,910
  • Înscris: 06.04.2005
Legat de televiziunile care arunca bani aiurea pe Liga 1 nu va mai faceti iluzii vor plati si mai mult daca e cazu. Sa fie clar si eu imi doresc sa nu se mai dea acesti bani macar un an doi dar nu o sa se intample asta.

In 2-3 ani Liga 1 o sa fie formata din echipe din Bucuresti si din Ilfov sper ca macar atunci televiziunile sa priceapa ca nu mai pot finanta mizeria asta la care ei ii spun fotbal.

#933
matyred

matyred

    Senior Membru...până într-o zi!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,648
  • Înscris: 19.02.2010
Privește partea bună a lucrurilor!:) Cheltuieli mai mici cu deplasările. Vor juca toate pe Național Arena. Vor începe partidele la 10 și se vor termina la 22.30. Fanii vor cumpăra un singur bilet valabil pe întreaga durata a zilei respective, gen: "Reziști( Vizionezi :) ) cât poți!" :D
  Dacă nu se adoptă o lege prin care firmele care vor să sponsorizeze sportul și să aibă și ceva benefici, acesta se va duce pe copcă de tot. Momentan, toate echipele de fotbal, trag pe lângă București datorită potenței financiare mai ridicate decât în restul țării.
PS:Off-topic! Am mai spus-o și cu riscul de a mă repeta: "De la București se schimbă ora!"  - La televiziunile centrale au fost știri sporadice despre ultima ninsoarea care a făcut ravagii prin țară. De ce, așa?! Pentru că-n București nu a fost nimic! În schimb cum a plouat un pic și a venit un pic de frig prin București: Breaking News!:)

Edited by matyred, 10 May 2017 - 11:30.


#934
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,392
  • Înscris: 04.08.2010
Au promovat ungurii în prima ligă... Acum să vedeți "distracție"...

[ https://imgur.com/XmLS9IJ.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#935
Vla0d_

Vla0d_

    Patrick Ekeng!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,879
  • Înscris: 20.06.2012
Stai ca era la un pas sa le ia locul in liga a doua alti unguri...

Astia de la Sepsi vor veni pusi pe scandal la fiecare deplasare, mai mult ca sigur. Se va auzi "Ria, ria, ungaria" pe fiecare stadion din liga 1...

#936
matyred

matyred

    Senior Membru...până într-o zi!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,648
  • Înscris: 19.02.2010
Nu vor face purici mulți! Și o vor lua pe cârcă la toate meciurile lor,dacă nu vor fi cuminți, mai ales că nu vor juca nici un meci acasă. Chiar dacă nu este mare afluență de spectatori la meciurile din liga1, tot sunt mai mulți ca la liga2. Această echipă, după un prim și ultim an în liga1 vor avea soarta celor de la ASA.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate