![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Contraceptive + Ampicilina
Last Updated: Nov 18 2005 15:25, Started by
pitikmik
, Oct 22 2005 19:58
·
0

Posted 22 October 2005 - 19:58

Iarasi eu...Ideea e ca am inceput acum o luna si ceva tratament cu Loette...Si acum o saptamana am racit in ultimul hal, curge nasu, ma doare gatu etc. si am luat amoxicilina (penicilina)...Dar pana sa citesc prospectul la amoxicilina(unde zice : poate reduce efectul contraceptivelor orale bla bla bla ceva cu metabolismul enterohepatic al estrogenilor si ca exista risc mare de sarcina sau de modificare a menstruatiei) am apucat sa...
![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 22 October 2005 - 23:48

pitikmik, on Oct 22 2005, 20:58, said: Iarasi eu...Ideea e ca am inceput acum o luna si ceva tratament cu Loette...Si acum o saptamana am racit in ultimul hal, curge nasu, ma doare gatu etc. si am luat amoxicilina (penicilina)...Dar pana sa citesc prospectul la amoxicilina(unde zice : poate reduce efectul contraceptivelor orale bla bla bla ceva cu metabolismul enterohepatic al estrogenilor si ca exista risc mare de sarcina sau de modificare a menstruatiei) am apucat sa... ![]() ![]() ![]() ![]() E posibil! Good luck! |
Posted 24 October 2005 - 02:13

Din cîte știu, după un tratament cu antibiotice, abia la o lună mai poți să
![]() |
Posted 18 November 2005 - 15:25

Hmm... Pai n am patit nimic se pare... Ca incepusem tratamentul, dar n`am facut`o decat o singura data, ca apoi m`am panicat
![]() ![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users