![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
John Carter (2012)
Last Updated: Mar 22 2019 11:02, Started by
Engineer_xxl
, Mar 12 2012 11:34
·
0

Posted 12 March 2012 - 11:34

![]() http://www.imdb.com/title/tt0401729/ Iata un film ce trebuie neaparat vazut in 3D! Multe filme am vazut ca sunt facute 3D doar ca asa e trendul dar nu au nimic special in ele. Filmul asta in schimb e un fel de Avatar cu peisaje ce iti taie respiratia si daca ar fi 2D, iar 3D te fascineaza. Chiar daca la o prima vedere filmul pare 100% comercial el are in spate o tema mai profunda... Nu stiu daca a aparut in Romania dar e un film ce nu trebuie ratat mai ales de cei ce le plac filmele de genu. |
Posted 12 March 2012 - 11:52

![]() http://www.imdb.com/title/tt0401729/ Nu stiu daca a aparut in Romania dar e un film ce nu trebuie ratat mai ales de cei ce le plac filmele de genu. Sigur a aparut in Romania. Saptamana asta voi merge la Cinema City - Baia Mare unde ruleaza ( 3 D ![]() |
Posted 12 March 2012 - 12:11

O combinatie de Cowboys & Aliens si Avatar. Nimic original.
|
Posted 12 March 2012 - 12:43

Posted 12 March 2012 - 13:28

Mi-ati facut praf tot cheful... Dar tot ma duc, macar sa ma conving ca este asa cum spuneti ![]() Eu unul nu am vazut asa multe asemanari cu Cowboys & Aliens.. mai degraba cu Prince of Persia. Dar dupa cum am mai zis si inprimul meu post: daca esti un pasionat al filmelor de genu atunci filmul asta in mod sigur va fi in topul preferintelor ![]() PS: in ziua de azi nu prea mai gasesti filme 100% originale... |
Posted 12 March 2012 - 14:17

Quote nu am vazut asa multe asemanari cu Cowboys & Aliens |
Posted 13 March 2012 - 10:31

O combinatie de Cowboys & Aliens si Avatar. Nimic original. E facut dupa o carte din 1912. E.R.Burroughs, autorul, e considerat unul din parintii SF. Cam tot ce e Star Wars, Avatar, si altele, e inspirat DIN EL. Pana si Tolkien a zis ca partial s-a inspirat din opera lui Burroughs, chair daca el a inventat cu totul alt gen de univers.
Sigur a aparut in Romania. Saptamana asta voi merge la Cinema City - Baia Mare unde ruleaza ( 3 D ![]() Eu sunt un fan al cartilor. |
Posted 13 March 2012 - 12:38

Am avut ocazia sa urmaresc acest film si mi-a placut...filmul este realizat de Walt Disney Production condus de regizorul Andrew Stanton ( care a lucrat printre altele la doua filme ce au primit doua premi Oscar Toy Story 3,WALL·E).Filmul urmareste poveste personajului Jhon CARTER inspirat de o carte scrisa de Edgar Rice Burroughs(Romancier american cunoscut pt crearea eroului junglei Tarzan scriitor de sincefiction si romane politiste - Lumea uitata de timp 1924 etc. cartile sale fiind vandute in milioane de exemplare in peste 30 de tari). Jhon Carter si imi permit sa citez dintr-0 recenzie...,,John Carter se lansează vineri, 9 martie, în cinematografele de la noi, premiera coincizând cu aniversarea a 100 de ani de existență a legendarului personaj, în fața căruia trebuie să ne înclinăm. El este "bunicul" lui Han Solo (Star Wars), "sursa de inspirație" pentru Superman, "tatăl" lui Flash Gordon (unul dintre primii supereroi), iar aventurile lui au inspirat povești de succes - de la Indiana Jones până la Avatar...`
In roulurile principale pot fi vazuti Taylor Kitsch (Jhon Carter) a mai aparut in :X Man,The Covenant ,Snake on a Plane si Lynn Colins(Dejah Thoris) a mai aparut in X Man Origines :Wolverine , Number 23.Printre cei ce realizeaza efectele speciale au lucrat si Steve Benelisha (Dark Knight,Captin America,X Men,Clash ot the Titans ,2012,Quantum of Solance) si Paul Cleany(X Man,Prince of Persia,Quantum of Solance , The Dark Knight). O poveste frumoasa - un basm - pus pe pelicula cu multe efecte speciale + actiune =John Carter from Earth http://disney.go.com/johncarter/ |
Posted 13 March 2012 - 20:58

Am avut ocazia sa urmaresc acest film si mi-a placut...filmul este realizat de Walt Disney Production Mda, cine nu a citit Printesa Martiana de Burroughs poate sa creada ce vrea - eu o sa ma duc sa il vad tocmai din cauza ca este ecranizare dupa asa un autor. |
|
Posted 14 March 2012 - 10:09

Quote Inseamna ca habar nu ai despre ce vorbesti. E facut dupa o carte din 1912. E.R.Burroughs, autorul, e considerat unul din parintii SF. Nu si pe-asta, ce-i drept. Eu m-am referit insa strict la film. Nu stiu cat seamana cu cartea, dar asemanarile filmului cu celelalte doua filme de care am amintit sunt izbitoare. Ca sa nu mai zic de efecte si de aspectul "martienilor". Puteau sa-i faca in zeci de feluri - dar au ales sa faca doar schimbari minore personajelor din Avatar. Edited by eiffel, 14 March 2012 - 10:09. |
Posted 14 March 2012 - 16:32

Intamplator cunosc autorul. Chiar am si citit vre-o 2 romane si cateva povestiri. Nu si pe-asta, ce-i drept. Eu m-am referit insa strict la film. Nu stiu cat seamana cu cartea, dar asemanarile filmului cu celelalte doua filme de care am amintit sunt izbitoare. Ca sa nu mai zic de efecte si de aspectul "martienilor". Puteau sa-i faca in zeci de feluri - dar au ales sa faca doar schimbari minore personajelor din Avatar. JC deci are handicapul ca, desi e ecranizarea originalului, o sa para demodat din cauza celor ce s-au inspirat din zisul original. |
Posted 16 March 2012 - 10:57

Intamplator cunosc autorul. Chiar am si citit vre-o 2 romane si cateva povestiri. Nu si pe-asta, ce-i drept. Eu m-am referit insa strict la film. Nu stiu cat seamana cu cartea, dar asemanarile filmului cu celelalte doua filme de care am amintit sunt izbitoare. Ca sa nu mai zic de efecte si de aspectul "martienilor". Puteau sa-i faca in zeci de feluri - dar au ales sa faca doar schimbari minore personajelor din Avatar. Am vazut filmul aseara. Interesant... cam de 8 dupa parerea mea. Referitor la martieni: asa sunt descrisi in carte - de-aia i-au facut asa. Ca idee, cand am citit cartea exact asa i-am imaginat. Pe Woola l-am imaginat un pic mai mare dar in film e pur si simplu bestial de comic. Edited by ioppo, 16 March 2012 - 10:58. |
Posted 16 March 2012 - 11:32

Posted 16 March 2012 - 13:09

Tot ati vorbit de carte ca deja tre sa o citesc si eu ![]() Nu gasesti in ea rafinamentul sf-ist sau sofisticarea cartilor scrise mai aproape de noi, multe aspecte sunt foarte depasite, dar autorul are un stil foarte fain, detine arta de a-ti da de gandit cu cateva remarci simple si directe despre actiuni sau protagonisti. E pe scurt unul din aia care-ti pot deschide fereastra spre o alta dimensiune la modul natural. E rar. Edited by searcher-star, 16 March 2012 - 13:09. |
|
Posted 16 March 2012 - 20:53

Vazut, placut. Un film relaxant, stii de la inceput ca nu te duci sa vezi "Lista lui Schindler" deci nu te astepti la nu stiu ce capodopera. Per total a meritat drumul pana la Bacau.
|
Posted 16 March 2012 - 21:59

Da, bun film, primul meu 3d. In mare, trateaza cam aceeasi idee ca si Avatarul, tot razboi intre doua forte, tot personaje fantastice, masinarii de zbor, peisaje interesante etc. Dar "cainele" ala a facut tot farmecul.
Nota 10. |
Posted 17 March 2012 - 18:57

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users