Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

Video + AC3

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
12 replies to this topic

#1
dekro

dekro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 14.08.2002
:help:  :help: Oameni buni,va rog din suflet ajutati-ma.
Am mai postat odata aceasta problema sub alta forma si nu m-i sa raspuns  .
Am filme DivX cumparate de pe piata. Cum se poate sa le fac sunet AC3. Stiu sa fac partea audio(sa extrag sunetul si apoi sa-l convertesc in AC3) dar nu stiu sa o leg cu partea video(virtual dub sau altele).
Va dau cit vreti,si acum vorbesc serios(oricit) ca m-a chinui de aproape 1 an sa fac asta.Nu este decit un hobby,dar nu reusesc

Am inteles faptul ca trebuie sa m-a adresez lui GunX.
Daca po-ti sa m-a ajuti, :help:  i-ti multumesc anticipat.

#2
sapho

sapho

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,578
  • Înscris: 22.09.2002
deschizi filmul in virtual dub. la audio, in loc de avi audio selectezi waw audio. ti se deschide o caseta de open in care vei browseui pana la fiserul tau cu soundul fimului. la video dai direct stream copy. si dupa aia, de la file, salvezi ca avi. si gata.

sper sa nu gresesc. si sa-ti si mearga...

#3
dekro

dekro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 14.08.2002
Am incercat asa dar cind dau play la film nu am sunet.
La video dau direct stream copy dar la audio in afara de faptul ca incarc sunetul AC3 alte setari nu mai fac?
Oricum i-ti multumesc pentru raspuns si daca putem sa mai vorbim
despre asta abia astept.Nu o sa am pace pina nu o rezolv.

#4
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
cum adica nu ai sunet ? (este gri optiunea de volum, zice ca nu gaseste codecul de play, se comporta totul ok dar nu se aude nimic...etc)

foloseste nandub in loc de virtualdub si fa cum ti s-a spus mai sus.

p.s. ultimele doua linii din postul tau mi-a zgariat retina rau de tot, trebuie sa-mi peticesc cristalinul. nu zic ca eu sunt perfect si nu mai fac si eu o greseala de gramatica sau ortografie mica acolo, dar la partea aia chiar mi-a venit rau, concentratia e asa mare ca e nociva :)

#5
sapho

sapho

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,578
  • Înscris: 22.09.2002

Quote

ultimele doua linii din postul tau mi-a zgariat retina
nici asta nu e foarte corect, dar...  :)

ce este nandub? e mai bun ca vdub la prelucrare de sunet?

#6
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
>nici asta nu e foarte corect, dar...

asa este ! noroc ca am zis mai chiar atunci sus, oricine mai greseste pe ici pe colo, nu se apasa un "u" mai scapi un spatiu.... :)

>ce este nandub? e mai bun ca vdub la prelucrare de sunet?

nu e vorba de prelucrare de sunet, ci pur si simplu este o clona de virtualdub, care a invatat foarte timpuriu sa "inteleaga" soundtrackuri mp3 vbr si ac3
incearca-l si vei gasi la meniul de audio optiuni in plus (cum ar fi AC3 pentru ce-l interesa pe initiatorul topicului)

#7
Darlock

Darlock

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 256
  • Înscris: 04.06.2002
Stiu ca am mai incercat odata. Imi aduc aminte ca foloseai un soft care stia sa faca AC3-uri. Dupa ce am discutat atunci, am mai descoperit unul: The AC3Machine care spre deosebire de ce foloseai tu are avantajul de a fi free. Am facut un test cu el si cu NanDUB si totul parea sa fie in regula.
Dar te intreb din nou: ce sens are? Ceea ce obtii ocupa mai mult spatiu si nu este cu nimic mai bun decat stereofonia. Totul pare a fi o pierdere de timp.

:) Nota: ar trebui sa mearga si cu Virtualdub cu obtiune de AC3 audio.

:oK: OffTopic Pentru ca mi-am adus aminte: un francez a pornit sa faca disponibil MPEG2 pentru VirtualDub. Merita testat: VirtualDubMpg2

#8
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
>Ceea ce obtii ocupa mai mult spatiu si nu este cu nimic mai bun decat stereofonia

fals. pe un sistem surround 4.1 sau 5.1, diferenta este imensa (sunetul pe spate este clar diferit, sa vizionezi de ex we were soldiers pe stereo, o sa ti se para banal, dupa aia sa vezi ce te bagi sub masa de frica cand auzi gloantele ricosand in toate directiile cand o sa-l vezi cu AC3 si o sa intorci capul dupa elicoptere pentru ca ti se pare ca trec pe afara, nu in film)

> OffTopic Pentru ca mi-am adus aminte: un francez a pornit sa faca disponibil MPEG2 pentru VirtualDub. Merita testat: VirtualDubMpg2

mai are mult de lucru. pana una alta daca il luati si testati, varianta lui nu prea suporta deloc mpeg2, ci numai niste versiuni foarte exotice, nu stiu exact, cert e ca nu prea merge... :( ii dorim succes totusi

#9
dekro

dekro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 14.08.2002
Am reusit in sfirsit.Scuze pentru greselile de gramatica.
Am convertit sunetul cu Sonic Foundry Soft Encode si apoi l-am lipit cu Nandub(cu VirtualDub nu merge) si a mers perfect.
Ai dreptate GunX despre We Were Soldiers cu sunet AC3,este demential,l-am vazut si eu.
   Va multumesc tuturor pentru sfaturile primite.

#10
Darlock

Darlock

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 256
  • Înscris: 04.06.2002
GunX, ca de obicei, te-ai gandit tu sa citesti partial si evident sa faci un comentariu de prost gust. Eu nu ma refeream la un film care are sunetul inregistrat Dolby din start si care, intr-adevar, iti da fiori ci la o prelucrare "home" a unui sunet stereofonic. O astfel de prelucrare este prea putin probabil sa ajunga la calitatea si efectele unei inregistrari facute in studio.

Nota: Din cate stiu eu din celalalt topic, dekro nu doreste sa creeze un sound nou pentru un film creeat de el ci doreste sa transforme toata coloana sonora a unui film stereofonic in AC3. Modul in care isi propunea sa o faca este prin simpla duplicare a canalelor stereofonice. :P  Tu ce zici? Este sau nu o pierdere de timp?
Si tot dupa parerea ta: La ce crezi ca ii foloseste? :confused:

#11
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
Transformarea de AC3 se poate aplica si ca o intarziere de frecventa a semnalului redat pe spate defazat, creeand senzatia de spatialitate sau chiar de ecou (variind amplitudinea decalajului). Se poate munci si mai mult petru separe din spectrul semnalului audio a unor mostre care sa fie izolate in rear.... nu e pierdere de timp dar e munca foarte grea/serioasa, totusi se  face asa ceva daca tii mortis, exista optiunea/modalitatea.

Stiu ca probabil dekro nu vroia/putea face asta, daca e simpla duplicare din stereo, asa e, ai dreptate ca nu merita. Daca te-ai simtit lezat pentru ca m-am referit la o afirmatie de a ta, folosind cuvantul fals, imi cer scuze, nu am vrut sa te jignesc, nu stiam ca esti asa sensibil/irascibil. Insa pentru generalizarea de mai sus (deci eu fac mai peste tot comentarii de prost gust, dupa parerea ta) si pentru provocarea/flame-ul initiat, ai avertisment (cartonas galben).
Nu e o chestie foarte grava (poate nici nu te impresioneaza prea tare sau doar te enerveaza) insa pentru lipsa de respect fata de cineva pe care nu-l cunosti (o minima regula de bun simt dupa parerea mea), ai o bila nearga de la mine (m-ai determinat sa-mi pierd si eu respectul fata de tine de azi inainte si sa te consider un simplu bagator de seama eventual scandalgiu)
Iata cum o prostie spusa la repezeala din imposibilitatea abtinerii de la chestii rautacioase si gratuite, iti poate manjii cu noroi un prestigiu care de obicei se formeaza in ani de zile :(

#12
Darlock

Darlock

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 256
  • Înscris: 04.06.2002
Foarte interesanta partea cu flame.
Provoci pe cineva facand afirmatii gratuite bazate pe citirea incompleta (NB: si asta tot lipsa de respect se numeste) a unui post, dupa care tot tu spui ca celalalt a fost cel vinovat.  :rolleyes:

Cand m-am referit la comentarii m-am referit de exemplu si la VirtualDubMPG2. Pot intelege de ce ai facut numai comentarii negative doar daca presupun ca nu l-ai testat si te-ai bazat pe comentariile facute de altii pe alte forumuri. De ce spun acest lucru: daca ai fi facut-o ai fi observat in primul rand ca in realitate nu era " offtopic" (vezi poza de mai jos  :D ) si ai fi scos in evidenta acest aspect. Oare de ce crezi ca am "zambit" cand am pomenit de VirtualDub cu AC3 si de ce crezi ca ... asa... subit mi-a picat mie pata pe VirtualDubMPG2 ? ...
Sunt de acord cu tine ca inca nu este pusa la punct partea de MPEG2, dar este inca la versiunea alpha. Merita insa testat macar pentru optiiunile de la audio (AC3, Ogg, VBR MP3 si secondary stream) care ii asigura cu siguranta un plus fata de clasicul VirtualDub.

Nota: :confused: credeam ca rolul moderatorilor este sa aplaneze conflicte, nu sa le provoace. Oare ma insel?...  :confused:

Attached Files



#13
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
>Provoci pe cineva facand afirmatii gratuite

nope. am catalogat o afirmatie. provocarea si flame se refera la ce ai facut tu, cand ataci persoana si nu argumentele. cand combati o simpla afirmatie nu e nimic aiurea (poate fi ceva gresit teoretic) dar nu este o clara lipsa de bun-simt ca in celalat caz.

daca tu vii si spui ca afara e noapte si eu spun ca nu, ca de fapt afara e zi, nu e nimic gresit aici, este o simpla discutie in contradictoriu, poti sa-ti dai seama dupa aia ca unul e in America si unul in China de exemplu (sau ca a citit cineva neatent de unde scrii tu, ca nu s-a inteles bine ce a vrut celalalt sa exprime, etc). daca in loc sa spun ca afara e zi, eu te fac idiot sau iti spun ca tu esti un mare prost si ca intotdeauna, fiind un cretin notoriu, de dobitoc ce esti nu poti vedea bine ce e afara, orbul dracului, data viitoare casca bine ochii aia de tampit, aia e altceva, intelegi ? la prima ori aduci argumente, ori taci, la a doua iei avertisment si daca nu te opresti nici asa, iei si ban (cine nu se poate stapani, sa se duca pe afara, sa faca un dus, sa bea o racoritoare, nu ne intereseaza). exemplul sper ca e clar, nu reflecta realitatea intocmai, dar vad ca trebuie sa exagerez ca sa pricepi (sau sa nu te mai prefaci ca nu intelegi)

faza cu virtualdubmpg2 nu are nici o legatura cu argumentele sau cu greseala facuta, nu poate reprezenta nici o scuza pentru marlania spusa de tine, mai ales ca ai infatisat-o ca "offtopic", deci nu numai ca nu ai facut legaura cu subiectul (ac3), ba mai mult, ai si atras atentia ca este ceva total separat de thread. de fapt omul a si rezolvat treaba cum l-am sfatuit, mi-a multumit, cazul a fost inchis...de ce insisti ? nu am zis ca e o procarie, ci ca pentru scopul pe care si l-a propus creatorul, mai are mult de luptat...

>bazate pe citirea incompleta (NB: si asta tot lipsa de respect se numeste

ete scartz. chiar si in cazul in care era asa, incredibil, ce intolerabili suntem dom'le, tu care sari la scandal si dupa aia tot tu acuzi. adica daca tu ma calci din greseala, am dreptul sa-ti sparg capul pentru ca si fapta mea si fapta ta, tot crima este si eu am fost provocat de faptul ca tu nu ai fost 100% atent si ti-ai permis sa comiti o eroare in prezenta mea. auzi, in prezenta mea, a mea !! fantastic ! :rolleyes:
am voie sa-ti copiez atitudinea si ca intoleranta extrema sa te zbor la prima virgula pusa gresit ?

>Nota:  credeam ca rolul moderatorilor este sa aplaneze conflicte, nu sa le provoace. Oare ma insel?...

de ce minti, ce anume ti-am zis eu tie personal, cu ce te-am atacat aiurea, daca esti irascibil si nu-ti pot stapani orgoliu referitor la afirmatiile proprii, ce cauti pe un forum ? daca am scos din greseala din context o fraza (care esti de acord ca e falsa asa cum a fost prezentata), mi-am cerut scuze, adica am incercat sa aplanez, dar nu am cu cine :(

ok, hai gata ca deja am pierdut timp destul. potoleste-te si fii serios si vei avea numai de castigat, respecta pe altii si vei fi si tu respectat (oricum pana acum nu am vazut sa te ia nimeni la trei pazeste cum ti-ai inchipuit ca ai tu voie). prezentul post nu reprezinta o invitatie la alte aiureli, ci numai o linie de final. ai avertisment, vezi cum te comporti, nu ma obliga sa folosesc metode pe care nu le agreez deloc (nu-mi face nici o placere)

dar de vreme ce zici ca de obicei sunt pe alaturi si nu prea am habar despre ce vorbesc, excluderea ta de pe acest [sub]forum inteleg ca te va face fericit, deci daca te sanctionez si scutesc si pe altii de prezenta ta, toata lumea multumita ? sau mai bine ne gandim de doua ori inainte sa sarim la scandal ?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate