Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Yamaha ax 470

Independenta financiara, pensiona...

Upgrade / inlocuire PC

Cablu cu inel magnetic
 Setari temperatura centrala termica

Anomalie electrica/Interferenta

ZVON: Mihai Bendeac a semnat cu P...

Prea multi bani bagați in ma...
 Usa garaj Nice Spin se deschide p...

Recomandare TV 2500-3000 lei

Sala de sport pentru baschet?

HP Pavilion 14-ec1008nq Ryzen 5 5...
 Mai am nevoie de antivirus?

Viata de noapte Asia

Cum pot vedea inregistrarile facu...

Distribuția si vanzarea presei pe...
 

nu pot instala diginet mobil in Puppy linux .

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
repan01

repan01

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 06.03.2012
Dragilor , sunt mai mult decit novice in linux .
Problema mea este urmatoarea : am primit un laptop Toshiba prestige m100 este destul de vechi si vreau sa-i dau dinnou viata , am instalat puppy linux 5.3.3 si nu pot instala diginet mobil de pe stick-ul usb MF190 HSUPA .
puppy il vede la test spune ca este acolo dar nu ma pot conecta .
Ce trebuie sa fac ?
cum setez conexiunea ?

#2
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,439
  • Înscris: 11.11.2005
Poate te ajuta ce scrie aici. Cum ca ar fi drivere de linux...

#3
repan01

repan01

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 06.03.2012
Multumesc pt. indrumari .
Am reusit dupa ceva timp .
in fereastra de configurare networc conection trebuie setat dupa cum urmeaza :
la phone nr. *99#
la APN. internet
se bifeaza pupdial
se bifeaza stupidmode

dupa initializare se da conect .

bafta .

#4
Kortana

Kortana

    POWERED BY MICROSOFT !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,221
  • Înscris: 24.11.2010

View Postrepan01, on 8th March 2012, 00:10, said:

Multumesc pt. indrumari .
Am reusit dupa ceva timp .
in fereastra de configurare networc conection trebuie setat dupa cum urmeaza :
la phone nr. *99#
la APN. internet
se bifeaza pupdial
se bifeaza stupidmode


dupa initializare se da conect .

bafta .
Ce se biffeaza? Pup -dial si Stupid -mode ?  :roflmaofast:  :roflmao:

#5
gino2006

gino2006

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 11.05.2007

View PostKortana, on 14th March 2012, 20:46, said:

Ce se biffeaza? Pup -dial si Stupid -mode ?  :roflmaofast:  :roflmao:
Sigur nu merge daca nu dai STUPIDmod :rolleyes:

#6
Kortana

Kortana

    POWERED BY MICROSOFT !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,221
  • Înscris: 24.11.2010
:) Din cite stiu, in lista apare Romania si numele provider-urilor. Si a trebuie sa fie "usor" sa conectezi stickul la internet in distributiile Linux.
Inca mai am un Stick modem usb Vodafone dar nu am si o cartela prepay.

Edited by Kortana, 14 March 2012 - 21:23.


#7
chilly willy

chilly willy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,594
  • Înscris: 23.10.2006
si problema ta care ar fi?

#8
Kortana

Kortana

    POWERED BY MICROSOFT !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,221
  • Înscris: 24.11.2010
Deci, la mine merge fara probleme. Posibil sa nu fi facut ceva corect de nu iti merge.

Edited by Kortana, 22 March 2012 - 13:06.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate