![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
nu pot instala diginet mobil in Puppy linux .
Last Updated: Mar 22 2012 13:06, Started by
repan01
, Mar 06 2012 15:34
·
0

Posted 06 March 2012 - 15:34

Dragilor , sunt mai mult decit novice in linux .
Problema mea este urmatoarea : am primit un laptop Toshiba prestige m100 este destul de vechi si vreau sa-i dau dinnou viata , am instalat puppy linux 5.3.3 si nu pot instala diginet mobil de pe stick-ul usb MF190 HSUPA . puppy il vede la test spune ca este acolo dar nu ma pot conecta . Ce trebuie sa fac ? cum setez conexiunea ? |
Posted 08 March 2012 - 00:10

Multumesc pt. indrumari .
Am reusit dupa ceva timp . in fereastra de configurare networc conection trebuie setat dupa cum urmeaza : la phone nr. *99# la APN. internet se bifeaza pupdial se bifeaza stupidmode dupa initializare se da conect . bafta . |
Posted 14 March 2012 - 20:46

Multumesc pt. indrumari . Am reusit dupa ceva timp . in fereastra de configurare networc conection trebuie setat dupa cum urmeaza : la phone nr. *99# la APN. internet se bifeaza pupdial se bifeaza stupidmode dupa initializare se da conect . bafta . ![]() ![]() |
Posted 14 March 2012 - 20:49

Posted 14 March 2012 - 21:23

![]() Inca mai am un Stick modem usb Vodafone dar nu am si o cartela prepay. Edited by Kortana, 14 March 2012 - 21:23. |
Posted 22 March 2012 - 13:06

Deci, la mine merge fara probleme. Posibil sa nu fi facut ceva corect de nu iti merge.
Edited by Kortana, 22 March 2012 - 13:06. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users