Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Arzator dublu aragaz.

Presiune Centrala Ariston.

DVR 4 canale functioneaza cu un ...
 Redactare CV

Limite maxime amenzi contraven...

Folie protectoare pentru ecrane (...

Spalare masina sau nu
 Alternative la "we are sunset...

Încheiere penala dezinvestire

Traducere limba spaniola

Family Sharing "Ask to buy...
 CI+ (Telekom) și TV JVC

Umiditate Beci

Ariston decupleaza incalzire calo...

Retea interioara CATV proasta. So...
 

nu pot instala diginet mobil in Puppy linux .

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
repan01

repan01

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 06.03.2012
Dragilor , sunt mai mult decit novice in linux .
Problema mea este urmatoarea : am primit un laptop Toshiba prestige m100 este destul de vechi si vreau sa-i dau dinnou viata , am instalat puppy linux 5.3.3 si nu pot instala diginet mobil de pe stick-ul usb MF190 HSUPA .
puppy il vede la test spune ca este acolo dar nu ma pot conecta .
Ce trebuie sa fac ?
cum setez conexiunea ?

#2
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,402
  • Înscris: 11.11.2005
Poate te ajuta ce scrie aici. Cum ca ar fi drivere de linux...

#3
repan01

repan01

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 06.03.2012
Multumesc pt. indrumari .
Am reusit dupa ceva timp .
in fereastra de configurare networc conection trebuie setat dupa cum urmeaza :
la phone nr. *99#
la APN. internet
se bifeaza pupdial
se bifeaza stupidmode

dupa initializare se da conect .

bafta .

#4
Kortana

Kortana

    POWERED BY MICROSOFT !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,221
  • Înscris: 24.11.2010

View Postrepan01, on 8th March 2012, 00:10, said:

Multumesc pt. indrumari .
Am reusit dupa ceva timp .
in fereastra de configurare networc conection trebuie setat dupa cum urmeaza :
la phone nr. *99#
la APN. internet
se bifeaza pupdial
se bifeaza stupidmode


dupa initializare se da conect .

bafta .
Ce se biffeaza? Pup -dial si Stupid -mode ?  :roflmaofast:  :roflmao:

#5
gino2006

gino2006

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 11.05.2007

View PostKortana, on 14th March 2012, 20:46, said:

Ce se biffeaza? Pup -dial si Stupid -mode ?  :roflmaofast:  :roflmao:
Sigur nu merge daca nu dai STUPIDmod :rolleyes:

#6
Kortana

Kortana

    POWERED BY MICROSOFT !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,221
  • Înscris: 24.11.2010
:) Din cite stiu, in lista apare Romania si numele provider-urilor. Si a trebuie sa fie "usor" sa conectezi stickul la internet in distributiile Linux.
Inca mai am un Stick modem usb Vodafone dar nu am si o cartela prepay.

Edited by Kortana, 14 March 2012 - 21:23.


#7
chilly willy

chilly willy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,594
  • Înscris: 23.10.2006
si problema ta care ar fi?

#8
Kortana

Kortana

    POWERED BY MICROSOFT !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,221
  • Înscris: 24.11.2010
Deci, la mine merge fara probleme. Posibil sa nu fi facut ceva corect de nu iti merge.

Edited by Kortana, 22 March 2012 - 13:06.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate