Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...
 Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare
 Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?

Acoperire gol extrior intre termo...
 

Argintul coloidal

- - - - -
  • Please log in to reply
40 replies to this topic

#37
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,805
  • Înscris: 10.12.2006
Dar tu ai citit articolul ala? Care sunt acela efecte adverse cumplite? Ca te albastresti daca il folosesti un timp indelungat? Chiar acolo in articol zice ca e un efect al "long term use". Stii ce e aia o otrava, sa-ti iti dau din dex?

#38
BRANCA

BRANCA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 224
  • Înscris: 03.05.2006
Se pare ca tu nu ai citit articolul.FDA-ul interzice reclama unor astfel de produse care sustine ca vindeca,fara dovada stiintifica,enspemii de boli!
De asemeni FDA-ul impune ca "Silver products can still be sold as "dietary supplements" provided that no health claims are made for them".
Uita-te si la Mayo ClinicUSA,una din cele mai serioase clinici din USA-http://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/consumer-health/expert-answers/colloidal-silver/faq-20058061
Nimeni nu te impiedica sa inghiti ce vrei!Poti sa iei si mercur in cantitati mici si nu mori.Asta se depune pe la articulatii si mergi cu el la groapa,daca mai ajungi!
Iar privitor la otrava vezi ca acest cuvant are o multime de sensuri la noi.Nu inseamna obligatoriu ca trebuie sa mori daca o iei.
DEX ,de exemplu,otravă f. 1. substanță ce poate altera organismul și chiar a-l distruge.
Ceea ce am vrut eu sa spun este sa nu mai dati banii pe tampenii.Internetul e ful de produse minune.Minune pentru noi , ca ceilalti,in Vest, s-au mai desteptat.
Nu vedeti ca suntem tratati ca ai din "lumea a treia" care cumpara "tot ce luceste"?
Ia si vezi,mai jos, cum au grija astia in State de ai lor.
The federal government's 2015-2020 Dietary Guidelines for Americans notes that "Nutritional needs should be met primarily from foods. ... Foods in nutrient-dense forms contain essential vitamins and minerals and also dietary fiber and other naturally occurring substances that may have positive health effects. In some cases, fortified foods and dietary supplements may be useful in providing one or more nutrients that otherwise may be consumed in less-than-recommended amounts."

#39
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,805
  • Înscris: 10.12.2006
Pe mine m-a deranjat doar titlul tau de tabloid ieftin: NU SE RECOMANDA sub nicio forma consumul de argint coloidal!
Ca si cum am vorbi de cianura. Ai mai pus si articolul ala care, spre deosebire de exprimarea pe care ai folosit-o tu, e scris la subiect si informativ.
De la a nu avea niciun efect pozitiv pana la a fi otrava e cale lunga.

#40
BRANCA

BRANCA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 224
  • Înscris: 03.05.2006
Aici sunt de acord cu tine.Cantitatile  ff mici de substante,chiar toxice,pot fi utilizate in tratamente,unele in anestezii etc.De fapt in homeopatie am impresia ca sunt destul de raspindite.
Eu aveam in cap cei ce consuma cantitati mai mari.Asemanator celor cu "apa vie" si "apa moarta",care beau pahare intregi.

#41
soare0

soare0

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 150
  • Înscris: 17.07.2006
Cum le stiu unii pe toate ca niste oameni mari! Ca asa e romanu, el se pricepe la di tati, si la FDA, si la efectele nanoparticulelor (caci argintul coloidal asta este in realitate).
Ba, cate unul stie sigur ca nici nu se elimina din corp, iar altul stie sigur ca produsele din plafaruri au preturi nesimtite (bine, uneori chiar au, dar e valabil pentru orice pe lumea asta...).

Hai sa imi dau si eu cu parerea, ca tot sunt roman:
1. Un produs care ajunge in plafar costa sa zicem 30 lei cu TVA cu tot. De la producator la client, un produs mai face inca doi pasi: trece pe la distribuitor, apoi pe la magazin. Fiecare inmulteste pretul cu 1,3. Asadar el pleaca de la producator cu pretul:
pret producator = 30/1,19 (TVA)/1,3 (magazin)/1,3 (distribuitor)=14,9 lei.
Acum, sa zicem ca e vorba de... argint coloidal.
Un flacon costa 1-2 lei, o eticheta 50 bani, un dop 30 bani, apa distilata dinauntru vreo 50 bani, argintul mult mai putin, sa zicem 2- bani, cu pierderi cu tot. Pentru a produce un argint decent de 10-20ppm, este necesara  cam o ora, daca ai o instalatie puternica, deci inca vreo 50 bani curentul. Sau adunat 4 lei. O sa spuneti, profit de 10 lei, mama, ce tare.
Mai ales daca stai in fotoliu cu o bere in mana si ii judeci pe altii! Cand incepi sa pui la socoteala salariile, regiile, reclama (la banii astia nici nu ai bani de reclama), raman cam 4-5 lei, impozitabili, la volume mici, de, sa zicem, 1-2000 sticle pe luna.

No, acuma ca stiti, care se baga in bisnis? Sigur, argintul nu e cea mai buna idee (la cate autorizatii iti trebuie in domeniul asta, dar se vand o gramada de prostii pe lumea asta...

2. Hai sa luam punctul urmator.
FDA??? Oameni buni, v-ati prostit de tot? Ca interzice FDAul sa scrii pe el ca vindeca, mama ce tragedie extraordinara!!!
Pai nici pe un ceai de plante nu ai voie sa scrii ca vindeca ceva, dar majoritatea fitibgarilor care isi dau cu parerea habar nu au de asta! Chiar si pe suplimentele alimentare (vorbim despre plante utilizate traditional de milenii) ai voie in ziua de azi sa scrii doar ca ar putea ajuta eventual la cate ceva, nicidecum ca ar vindeca. Amenzile? De la mii de lei in sus. Multe mii de lei...

Ce? ai vindecat pe careva de cancer cu Ganoderma Lucidum, Negrilica sau alte plante? S-au vindecat singuri, numai chimioterapia vindeca!
Ce? Ai vindecat de Clostridium dificile pe unul pe moarte de diaree si caruia gastroenterologul i-a spus sa manance covrigi uscati o luna, fara sa il trimita la analize? Ba mai mult, l-ai facut bine cu argint coloidal? Esti un nenorocit, n-ai vazut ca FDAul a zis ca nu se poate? S-a vindecat singur! Cum, a mancat ala 100mg de argint si nu s-a facut gri? Nu se poate, nu era argint coloidal...

Ca stie toata lumea despre punctul 3:

3. Tot romanu stie ca nu s-a demonstrat ca argintul coloidal ar face ceva util
Pentru fiintele subdotate intelectual, care alcatuiesc majoritatea populatiei de pe planeta din pacate, este dificil sa urmareasca altceva mai mult decat un meci, sa asculte o manea, si sa se delecteze cu o telenovela dupa un gratar cu bere, si eventual dupa aceea sa isi dea cu parerea despre subiecte de genul:

efectului nanoparticulelor de argint (sau da, cupru, aur, va mira ca nu am spus nimic de hamei?) asupra virusurilor sau bacteriilor,
sau
efectul antitumoral al nanoparticulelor de argint (sau aur, sau cupru. Nu, hamei nu, nici de data asta).

Exista mii de studii publicate (probabil zeci de mii), dar cocalarul roman isi da cu parerea, ca el stie tot, ca are bamveu! Caci, nu e asa, nu s-a dovedit nimic, ca il vedea in farmacii cand trecea el cu bamveul pe langa...

Desigur ca el nu stie ca pentru ca sa ajunga in farmacii, ar fi trebuit sa fie avizat ca medicament. Niste amici de la o firma de medicamente au cheltuit 2000000 (da, doua meleoane) de euroi (stiu, multe bamveuri), si dupa 5 (cinci) ani de analize si paraanalize inca mai aveau de facut niste studii (ca asa cerea ANMul, agentia nationala a medicamentului, adica aia care nu-i asa, va spune voua ca chimioterapia e sigura, si antiinflamatorul cutare nu are efecte secundare - ce daca scrie pe eticheta ca poate cauza hepatita acuta urmata de deces...). In cazul lor vorbim despre o combinatie de antibiotice supercunoscute si utilizate de decenii, asadar o treaba simpla, nu de nustiu ce inventii cu argint!

Cam incat timp se amortizeaza cele cateva milioane de euroi in asa ceva, mai ales ca zeama asta de argint e antiviral pe bune, si nu ii face pe oameni dependenti precum xxx pentru raceala si gripa, de exemplu.

Ca sa nu mai zic de faptul ca:

4. Stie cutare tare-n gura pe forum, ca argintul nu se elimina din organism! Da, poate, daca esti bampir si te-mpusca Margelatu cu glont de argint (na, ca i-am incurcat!).
Sigur, el nu stie ca in doze terapeutice, argintul se elimina atat fecal (sub forma de compusi, procesati de ficat), cat si renal, sub forma de particule. Ca orice medicament (caci da, asta ar trebui sa fie argintul coloidal), de fapt ca orice bagi in corp, exista o anumita latenta de eliminare, si ea poate sa varieze de la 1 zi, la cateva zeci. Acuma, esti un cretin care bea clorura de argint (da, asta a facut americanul ala, Karason, sau cum il chema) cu nemiluita zilnic, e altceva, dar... cine te pune?
Doza NOAEL (hai domnilor, bagati un google, ca am si eu un film de vazut neseara) este de vreun gram, a majoritatea e de vreo 10 grame, uzual injectate intravenos, si testele sunt facute doar pe compusi de argint. Cam in cat timp se aduna un gram de argint baut din argint coloidal de 10-20ppm (mg/L)? Trebuie sa fii bolnav rau ca sa bei atat, dar da, am vazut situatii. N-au avut nika!

5. Dar de, stie lumea ca e o otrava, a citit el, cel care le stie pe toate pe net ca a scris doctorul cutare. Tot asa mai aflu ca si cuprul e toxic, desi LD50 este circa 20g la ambele, sub forma de saruri, ca daca mananci bile maxim ajungi la chirurg. Ca sa nu mai zic ca in cazul cuprului, fara 1mg pe zi esti cam mort...

Desigur, pot exista si cazuri de alergii. Am intalnit 2 (doua), in 10 ani. Cati alergici la polen sunt in tara? Sute, sau mii anual? N-am idee, dar auzii ca FDAul o sa interzica polenul din cauza asta. Unde am auzit? A, pe un forum, isi dadea unul cu parerea, dar sigur le stia pe toate! De unde? A, de la un alt specialist, de pe alt forum...

Mda, m-am cam ambalat. Stau si ma intreb care e mai fraier, cel care nu e dotat intelectual, sau cel care se pune la mintea lui?

In final, un sfat:

Utilizati linistiti argint coloidal sau cupru coloidal oricand ati racit sau aveti vreo infectie, mai ales daca nu va mai trece cu antibiotice. Si mai bine, daca nu ati capatat vreo alergie la antibiotice, utilizati linistiti impreuna antibioticele cu argintul sau cuprul coloidal, caci de cele mai multe ori lucreaza sinergic. Exista un singur antibiotic care nu prea lucreaza sinergic cu argintul colidal, dar fix acum nu mai stiu care e ala, dati si voi un google, poate aveti noroc.
Vorbim despre infectii bacteriene la treaba asta cu sinergia, caci antibioticele la virusuri sunt frectie la picior de lemn, se prescriu numai pentru infectiile suprapuse, streptococi, etc, pe fondul slabirii sistemului imunitar, care slabire este produsa si de antibiotice, a caror utilizare indelungata genereaza candidoze foarte greu de tratat, chiar si cu argint sau cupru coloidal.
Exceptand alergiile (daca sunteti vreun ghinionist), nu am vazut pe nimeni sa pateasca ceva nici daca a baut cate o plosca pe zi, chiar si timp de cateva luni de zile. Putine situatii de acest gen. Am vazut si persoane vindecate de infectii grave cu cantitati uimitor de mici, una de exemplu cu o infectie pe creier pe creier, cu 3 linguri pe zi timp de 1-2 luni, nu mai stiu, unul cu rinichiul de statea sa fie scos (ultimul), cu 1-2 cani de zeama de argint (o singura data), o zeama galbena, despre care unii jpecialisti isi dau cu parerea ca nu e buna de nimic, caci nu e precum cristalul...
S-au vindecat? Unii da, altii ba. Pana la urma nu e panaceu. Face mutle, dar nu e panaceu, iar unele chestii sunt extrem de greu de tratat chiar si cu argint coloidal.
Asta cu panaceul e ca in bancul ala cu femeia care cica vrea sa le faca pe toate cu un singur barbat. Stiti bancul, probabil.
Ideea e ca nu exista.
Exista unele substante naturale sau plante, bune la foarte multe. Plantele adaptogene sunt unele dintre ele, dar mai sunt si altele. Totusi, cand vine cate unul care ti le vinde ca leaga si dezleaga cununii, e bine sa iti sune telefonul cat mai repede...

Hai sa-mi vad si eu filmul...

Si fratilor, un sfat: nu va mai dati cu parerea chiar asa oricand oricum. Orientalii au un proverb: intelept e ala care stie ca in realitate nu stie nimic.

Edited by soare0, 26 August 2017 - 20:36.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate