Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presiune apa fluctuanta pompa sub...

Revizie auto la Bucuresti

identificare component defect

Recomandare tableta
 Ansamblul Neofort Rezidenția...

Caderea in apostazie a Bisericii ...

Inselatoria secolului!

Problema soft samsung galaxy watc...
 Recomandare tastatura compatibila...

Sfat legat de achizitonarea unui ...

Festivalul de Film Cannes 2024

Scaun auto
 La mulți ani @ranit6996!

La mulți ani @Ciubex!

Reparat difuzor membrana hartie, ...

Restaurantele cu stele Michelin
 

TRĂIM NOI ÎN PREZENT ÎN TIMPUL PREZENȚEI LUI CRISTOS?

- - - - -
 • This topic is locked This topic is locked
680 replies to this topic

#19
danut21

danut21

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 971
 • Înscris: 30.12.2007
Una  la mana: parousia inseamna fie prezenta fie venire. Sensul depinde de context. Ai gasit vreo 3 traduceri ratacite de 100 de ani care iti dau dreptate si nu citesti toti ceilalti eruditi care traduc corect ( nu va da voie).

Luca 21:27. “Atunci vor vedea pe Fiul omului venind pe un nor cu putere și slavă mare.”

#20
dulgherul

dulgherul

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,463
 • Înscris: 28.02.2008

 Eugen3, on 5th March 2012, 10:13, said:

Nu există nici o îndoială că pa·rou·sía nu este vizibilă în mod fizic ochilor umani.
Nu există nici o îndoială că, voi martorii, le suciți cum vă convine. Adică numai la voi la betel te întîlnești cu Domnul Iisus? :console:  :rolleyes:

#21
kruger

kruger

  Guru Member

 • Grup: Moderators
 • Posts: 11,928
 • Înscris: 04.02.2006

 Eugen3, on 5th March 2012, 12:13, said:

Cu toate acestea, cînd Cristos vine să distrugă sistemul mondial al lui Satan, realitatea prezenței sale va fi copleșitor de evidentă pentru toți. Atunci „orice ochi Îl va vedea“. Chiar adversarii lui Isus vor putea să-și dea seama, spre disperarea lor, că guvernarea lui Cristos este reală. — Vezi Matei 24:30; 2 Tesaloniceni 2:8; Apocalipsa 1:5, 6.
Eu te mai intreb ceva: ce se va intampla cu oamenii care nu vor sa aiba a face cu Satan, respecta amintirea lui Isus, incearca sa faca numai ce le dicteaza constiinta lor ca e corect si aduna invataturi sanatoase - care vizeaza binele lor si al apropelui-  din orice "religie" , in mod egal ?  Oameni care in acest mare razboi visat de tine , intre "sistemul mondial al lui Satan" si Isus , vor sa fie neutri, ba chiar "spera ca Isus sa invinga" , ca e "the good guy" ?


P.S. Nici nu va fi nevoie ca Isus sa il invinga pe Satan. Biblia spune ca "un inger" - nici macar nu specifica  undeva ca acel inger ar fi dintre cei mai puternici -  va cobora,  va pune mana pe Satan, il va lega si il va arunca in groapa.

Dar voi trebuie sa il magnificati pe Satan, sa il descrieti ca pe conducatorul unui sistem mondial, un dumnezeu (da' nu al vostru, voi aveti altu', sa fie clar). In acelasi razboi mai vorbiti si de Isus ... atat. Pe El nu Il numiti dumnezeu, decat daca va trage cineva de limba si atunci specificand clar cat de inferior e.

#22
anticristul

anticristul

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 992
 • Înscris: 11.01.2010

 Eugen3, on 5th March 2012, 12:25, said:

Isus spunea "eu sunt cu voi" în contextul lucrării mondiale de facere de discipoli (vezi Matei 28:19, 20).

În Matei 24 Isus vorbea de această dată de momentul în care el urma să fie numit rege, sau conducător al regatului lui Dumnezeu.

E cu totul o altă mâncare de pește ....

În 607 î.e.n., când Ierusalimul a fost cucerit de babilonieni, „Scaunul de domnie“ al lui Iehova a rămas gol, iar linia regală a lui David a fost întreruptă (2 Împărați 25:1–26).

Profeția lui Ezechiel a spus referitor la Zedechia, ultimul rege care a domnit în Ierusalim: „Scoate turbanul și dă jos coroana! . . . Ea nu va mai fi a nimănui, până va veni cel care are dreptul legal, și lui i-o voi da“ (Ezechiel 21:26, 27, NW).

Cel care are „dreptul legal“ la coroana davidică este Cristos Isus (Luca 1:32, 33).

Prin urmare, perioada în care Ierusalimul avea să fie „călcat în picioare“ trebuia să se încheie odată cu întronarea lui Isus.

(PSALMUL 2:1–6) . . .De ce se agită națiunile și de ce cugetă popoarele un lucru deșert?  2 Regii pământului se ridică și demnitarii se adună ca un singur om împotriva lui Iehova și împotriva unsului său,  3 zicând: „Să le rupem legăturile și să aruncăm de pe noi funiile lor!“  4 Cel ce stă în ceruri va râde, Iehova își va bate joc de ei.  5 Atunci le va vorbi în mânia lui și îi va înspăimânta în furia lui aprinsă,  6 zicând: „Eu, da, eu l-am instalat pe regele meu pe Sion, muntele meu sfânt“.

În momentul întronării lui Isus ca rege al regatului ceresc el urma să fie prezent și să domnească pentru un timp "în mijlocul dușmanilor săi", urmând ca la un moment dat să treacă la acțiune pentru a executa sentințele divine.

(PSALMUL 110:1, 2) . . .Iată ce i-a zis Iehova Domnului meu: „Stai la dreapta mea până îi voi pune pe dușmanii tăi ca scăunel pentru picioarele tale“.  2 Iehova va trimite din Sion toiagul puterii tale, spunând: „Du-te să stăpânești în mijlocul dușmanilor tăi“.


Recitește atent mesajul nr. 9!
Si deci in 607 a fost cucerit Ierusalimul de catre Nebucadnetar.
Cu aceasta fraza a venit la mine acasa un martor demuuuult demult cind eram in romania.
Si dupa ce mia tinut vre o 10 minute teoria l-am intrebta domnule dar tu cunosti istoria?
Daaaaa pai cum totul este dovedit.
Atunci a deschis biblia si am citit de la Ieremia cap 32;1.In al optsprezecelea an al lui Nebucadnetar ,oastea imparatului impresura Ierusalimul.
Si este stiut de toti martorii ca Nebucadnetar a devenit imparat in anul 606.Cind am citit ca in anul al optsprezecelea a inconjurat cetatea,sa ridicat de pe scaun si a zis la nevastasa;hai sa mergem la tren repede.
Pai zic;Stai domnule ca pina la tren mai ai o ora si jumatae si eu locuiam linga gara.
Nu ca asa mi place mie sa fiu devreme la tren.
Si a plectafara ca macar sa i interpretez ceva .Doar am citit versetul.
Daca Ierusalimul a fost cucerit de Nebucadnetar in anul 588 dupa 18 ani, e vai de toata teoria martorilor ca Isus nu a venit in 1924 ca nu sint destui ani pina atunci.
De aia sa suparat batrinelul,ca nu mai corespundea anul venirii lui Cristos.
Dar eu nu am apucat sa l contrazic,sa contrazis singur.
Ca el tot batea cu 606 cind nebucadnetar a cucerit Ierusalimul.
Ierusalimul a fost cucerit in 588 IEN.si a fost sub stapinirea neamurilor 7 vremi.
Sau 7 ani de ani.
Orice ai zice Jenuler iata realitatea.
Un an =365 zile ani.7 ani x365=2555 ani.
2555-588=1967.
Cind a fost eliberat Ierusalimul Jenule?
Asai ca esti luat prin surprindere?
Deci Cristos nu a venit in 1914 ca Ierusalimul nu a fost cucerit in 607 sau 606.ciin  588.
.Daca nu am dreptate spune mi ca am vocabular sarac si nu inteleg romaneste.
Da sa stii ca Ieremia cap 32 face peri albi la martori ca le sufla regatul de sub nas.

Mergeti in toata lumea si predicati venirea regatului despre care au intrebat apostolii.
In vremea aceasta ai de gind sa asezi din nou imparatia lui Israel?

#23
zexelica

zexelica

  Nebisericos relaxat

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 36,859
 • Înscris: 30.01.2007
Ierusalimul reprezinta BISERICA.

Evrei 12

    22Ci v'ați apropiat de muntele Sionului, de cetatea Dumnezeului celui viu, Ierusalimul ceresc, de zecile de mii, de adunarea în sărbătoare a îngerilor,

    23de Biserica celor întîi născuți, cari sînt scriși în ceruri, de Dumnezeu, Judecătorul tuturor, de duhurile celor neprihăniți, făcuți desăvîrșiți,

Deci, cum regele Babilonului reprezinta pe satan (Isaia 14), cucerirea Ierusalimului reprezinta spiritual cucerirea bisericilor de catre satan, in niciun caz venirea lui Hristos de la sfarsiul lumii.

Venirea lui Hristos ca judecator al bisericilor, insa, este mentionata:

Apocalipsa 2
5Adu-ți dar aminte de unde ai căzut; pocăiește-te, și întoarce-te la faptele tale dintîi. Altfel, voi veni la tine, și-ți voi lua sfeșnicul din locul lui, dacă nu te pocăiești.

1 Petru 4

17 Caci suntem in clipa cind judecata sta sa inceapa de la casa lui Dumnezeu. Si daca incepe cu noi, care va fi sfirsitul celor ce nu asculta de Evanghelia lui Dumnezeu?

Asta trebuiau sa spuna martorii. Au mirosit ceva, insa nu au adus proba biblica buna.

Mai ales ca datele cu Ierusalimul sunt 587 BC si 607 BC. De cand a cucerit practic Ierusalimul=biserica in 587 BC a continuat procesul pana in 607 BC. Asta e cheia. Ce facem cu anii dintre cele doua dati?

Edited by zexelica, 07 March 2012 - 11:09.


#24
Eugen3

Eugen3

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,686
 • Înscris: 02.02.2011

 kruger, on 5th March 2012, 19:56, said:

Eu te mai intreb ceva: ce se va intampla cu oamenii care nu vor sa aiba a face cu Satan, respecta amintirea lui Isus, incearca sa faca numai ce le dicteaza constiinta lor ca e corect
http://forum.softped...itch-editor.png

kruger, nu există cale de mijloc.  Sunt doar două căi: una largă și spațioasă pe care circulă mulți și care duce la distrugere, și una îngustă pe care puțini o găsesc.

(MATEI 12:30) . . .Cine nu este de partea mea este împotriva mea și cine nu strânge cu mine risipește.

Prin intermediul lucrării mondiale de predicare începută de Isus, Dumnezeu le oferă tuturor oamenilor posibilitatea să asculte de vestea bună și să vină în poporul său pentru a rămâne în viață.  Dumnezeu nu este părtinitor.  Însă, El nici nu-i obligă pe oameni să i se închine.

Isus a arătat că motivul pentru care oamenii vor fi judecați nefavorabil este acela că "nu au făcut voința Tatălui".  Nu este suficient să respectăm amintirea lui Isus.  Isus spune că "TREBUIE SĂ FACEM VOINȚA TATĂLUI".

(MATEI 7:21–23) . . .Nu oricine îmi zice: «Doamne, Doamne» va intra în regatul cerurilor, ci acela care face voința Tatălui meu care este în ceruri. 22 Mulți îmi vor zice în ziua aceea: «Doamne, Doamne, n-am profețit noi în numele tău, n-am scos noi demoni în numele tău și n-am făcut noi multe lucrări de putere în numele tău?» 23 Și totuși, atunci le voi mărturisi: Niciodată nu v-am cunoscut! Plecați de la mine, voi, lucrători ai nelegiuirii!

(2 TESALONICENI 1:8, 9) . . .va aduce răzbunare peste cei care nu-l cunosc pe Dumnezeu și peste cei care nu ascultă de vestea bună despre Domnul nostru Isus. 9 Aceștia vor suferi pedeapsa judecătorească a distrugerii veșnice dinaintea feței Domnului și a gloriei puterii sale,

În plus, conștiința, dacă nu este instruită biblic, ne poate induce în eroare ....

Dacă este influențată prea mult de dorințele egoiste ale inimii, conștiința ne poate conduce într-o direcție greșită. Iar dacă este folosită fără îndrumarea sigură a Cuvântului lui Dumnezeu, s-ar putea să nu deosebim binele de rău în multe aspecte importate. Cu siguranță, pentru a avea o conștiință care să acționeze corect, este necesară îndrumarea spiritului sfânt al lui Iehova. Pavel a scris: „Conștiința mea depune mărturie împreună cu mine în spiritul sfânt“ (Romani 9:1).

Din cauza faptului că unii nu mai țin cont de învățăturile lui Dumnezeu au ajuns să aibă o conștiință insensibilă.

(1 TIMOTEI 4:2) . . .sunt însemnați cu fierul roșu în conștiința lor. anticristul, on 6th March 2012, 00:10, said:

Orice ai zice Jenuler iata realitatea.
Un an =365 zile ani.7 ani x365=2555 ani.
2555-588=1967.
Cind a fost eliberat Ierusalimul Jenule?
Asai ca esti luat prin surprindere?
Deci Cristos nu a venit in 1914 ca Ierusalimul nu a fost cucerit in 607 sau 606.ciin  588.
.Daca nu am dreptate spune mi ca am vocabular sarac si nu inteleg romaneste.
Da sa stii ca Ieremia cap 32 face peri albi la martori ca le sufla regatul de sub nas.

cristule, mulți istorici laici sunt de părere că Ierusalimul a fost distrus în 587 î.e.n.

Tu însă după cine te iei, după istoricii clasici sau după dovezile și consemnările din Cuvântul lui Dumnezeu?

Nu uita că, scriitorii biblici Ieremia și Daniel spun în mod explicit că iudeii au fost în exil 70 de ani, nu 50 (Ieremia 25:1, 2, 11; 29:10; Daniel 9:2).

Aceste declarații indică în mod clar că Ierusalimul a fost distrus în 607 î.e.n.

Analizează când ai timp dovezile din atașamentele următoare:

Edited by Eugen3, 19 March 2012 - 11:21.


#25
sarac.lipit

sarac.lipit

  Cînd ești condus de proști, toate merg prost

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 13,828
 • Înscris: 14.06.2006
TRĂIM NOI ÎN PREZENT ÎN TIMPUL PREZENȚEI LUI CRISTOS?

nici gînd
privește trecutul ca și-ți vezi viitorul. Neînțelegînd trecutul...ce viitor vrei să vezi?

#26
Martorul_lui_Iehova

Martorul_lui_Iehova

  Member

 • Grup: Banned
 • Posts: 410
 • Înscris: 16.01.2012

 Eugen3, on 19th March 2012, 11:19, said:

Sunt doar două căi: una largă și spațioasă pe care circulă mulți și care duce la distrugere, și una îngustă pe care puțini o găsesc.
Calea martalogilor lui Iehova se pierde in cea spatioasa. Pe aia ingusta nici tu n-ai gasit-o dupa cum recunosti chiar tu. :D

#27
kruger

kruger

  Guru Member

 • Grup: Moderators
 • Posts: 11,928
 • Înscris: 04.02.2006

 Eugen3, on 19th March 2012, 11:19, said:

kruger, nu există cale de mijloc.  Sunt doar două căi: una largă și spațioasă pe care circulă mulți și care duce la distrugere, și una îngustă pe care puțini o găsesc.

(MATEI 12:30) . . .Cine nu este de partea mea este împotriva mea și cine nu strânge cu mine risipește.
Eu stiu foarte bine ca nu exista cale de mijloc, am mai spus-o si eu, dar te-am intrebat pe tine, pentru ca tu raspandesti o invatatura falsa, cum ca Isus Hristos va veni sa isi distruga adversarii si sistemul mondial al lui Satan.

Deci tu ai zis:

Quote

Cu toate acestea, cînd Cristos vine să distrugă sistemul mondial al lui Satan, realitatea prezenței sale va fi copleșitor de evidentă pentru toți. Atunci „orice ochi Îl va vedea“. Chiar adversarii lui Isus vor putea să-și dea seama, spre disperarea lor, că guvernarea lui Cristos este reală.

Iar eu ti-am zis ca exista oameni care nu vor sa aiba a face cu Satan (deci nu sunt parte a sistemului lui ?! ), au auzit de Hristos si au cea mai buna parere despre El, Il socotesc exemplul perfect.Ex: Istoricul François-Joseph de Champagny spunea ca Isus avea toate calitatile (frumos, nu ?) dacr Cezar e mai complet, ca are toate viciile.
Deci exista oameni care se feresc de Satan, il resping, incearca sa duca o viata morala si plina de fapte bune (cum, de altfel, invata si Scriptura), Il socotesc pe Isus intruchiparea perfectiunii la care trebuie sa aspire toti oamenii si doresc sincer ca lumea sa fie, intr-o zi, condusa de o persoana ca Isus.  

Q: oamenii astia sunt "adversarii" lui Isus, parte a "sistemului mondial al lui Satan" ?  Argumenteaza, te rog.

#28
Dude_2nd

Dude_2nd

  Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 37,715
 • Înscris: 04.01.2011

 kruger, on 19th March 2012, 19:31, said:

Eu stiu foarte bine ca nu exista cale de mijloc, am mai spus-o si eu, dar te-am intrebat pe tine, pentru ca tu raspandesti o invatatura falsa, cum ca Isus Hristos va veni sa isi distruga adversarii si sistemul mondial al lui Satan.
La fel ca el, si tu si inca cativa robotei, raspanditi invataturi false precum ati fost setati. Si mai faceti misto de martori cum ca ar fi indoctrinati... :thumbup:

#29
logic1

logic1

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 18,255
 • Înscris: 10.09.2008
"Prezenta" lui Cristos (venirea a doua) ar putea fi invizibila pentru oameni (varianta lui Eugen) si atunci semnul este ceea ce o pune in evidenta (cum miscarea frunzelor e semnul ca a inceput vantul), sau poate fi vizibila, caz in care semnul, ca sa aiba valoare, trebuie sa fie anterior, prevestitor (asa ca indicatiile pe care le da limbile ceasului pentru cel ce asteapta).

    Ce se intelege din Matei 24, Marcu 13 si Luca 21? Semnul este in esenta "necazul cel mare", descris si in Daniel si Apocalipsa. Accentul se pune pe rabdarea pana la sfarsit si veghere, intr-un timp cand persecutia, nelegiuirea si inselaciunea ating maximul. La finele acestui necaz are loc interventia salvatoare a lui Dumnezeu si, "indata dupa acele zile de necaz" venirea/prezenta (parousia) Fiului Omului. Ideea din acest scenariu ar fi ca semnul este anterior prezentei/venirii.

PS
    Eruditii care analizeaza expresia "Fiul Omului" in Evanghelii, absenta in Fapte si epistole, au inteles ca Isus a vorbit, asa ca orice predicator, la persoana a treia despre fiul omului din Daniel, nearogandu-si dreptul sa se autoproclame mesia inainte de moartea si invierea sa. Deci se presupune ca intrebarea ucenicilor despre ruinarea templului ar fi sunat cel mai autentic ca in Marcu: "Care va fi semnul cand se vor implini toate aceste lucruri" (nu semnul venirii tale). Raspunsul: "Dupa necazul acela... vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori cu mare putere si cu slava" (13:4, 24-26).

#30
kruger

kruger

  Guru Member

 • Grup: Moderators
 • Posts: 11,928
 • Înscris: 04.02.2006

 Dude_2nd, on 20th March 2012, 07:05, said:

La fel ca el, si tu si inca cativa robotei, raspanditi invataturi false precum ati fost setati. Si mai faceti misto de martori cum ca ar fi indoctrinati... :thumbup:
Nu stiu daca poti sa pricepi sau nu, dar Scriptura explica: "Prin har ati fost mantuiti, prin credinta si aceasta nu vine de la voi, ci este darul lui Dumnezeu".

Vedeți ce dragoste ne-a arătat Tatăl, să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Și suntem. Lumea nu ne cunoaște, pentru că nu L-a cunoscut nici pe El. Preaiubiților, acum suntem copii ai lui Dumnezeu. Și ce vom fi nu s-a arătat încă. Dar știm că, atunci când Se va arăta El, vom fi ca El; pentru că Îl vom vedea așa cum este.

Te regasesti cumva la partea subliniata?

Edited by kruger, 20 March 2012 - 10:31.


#31
mateimateimatei

mateimateimatei

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,491
 • Înscris: 07.03.2011

 Dude_2nd, on 20th March 2012, 07:05, said:

La fel ca el, si tu si inca cativa robotei, raspanditi invataturi false precum ati fost setati. Si mai faceti misto de martori cum ca ar fi indoctrinati... :thumbup:

Eu nu inteleg de ce te agiti atata.Invataturi false nu ai tu de unde sa stii ca sunt , asa cum nici el nu stie daca sunt invataturi adevarate.Adevarul este mult prea departe pentru a fi inteles.

Edited by mateimateimatei, 20 March 2012 - 10:37.


#32
kruger

kruger

  Guru Member

 • Grup: Moderators
 • Posts: 11,928
 • Înscris: 04.02.2006

 mateimateimatei, on 20th March 2012, 10:36, said:

Eu nu inteleg de ce te agiti atata.Invataturi false nu ai tu de unde sa stii ca sunt , asa cum nici el nu stie daca sunt invataturi adevarate.Adevarul este mult prea departe pentru a fi inteles.


Recunosti ca nu stii ce e Adevarul... asta e de inteles, dar de ce crezi ca nimeni nu il stie ? Esti tu buricul pamantului si daca nu stii tu ceva, nimeni nu poate stii ? Nu mai bine taci, daca esti pe langa ?

#33
Eugen3

Eugen3

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,686
 • Înscris: 02.02.2011

 kruger, on 19th March 2012, 19:31, said:

Eu stiu foarte bine ca nu exista cale de mijloc, am mai spus-o si eu, dar te-am intrebat pe tine, pentru ca tu raspandesti o invatatura falsa, cum ca Isus Hristos va veni sa isi distruga adversarii si sistemul mondial al lui Satan.

Deci tu ai zis:


Iar eu ti-am zis ca exista oameni care nu vor sa aiba a face cu Satan (deci nu sunt parte a sistemului lui ?! ), au auzit de Hristos si au cea mai buna parere despre El, Il socotesc exemplul perfect.Ex: Istoricul François-Joseph de Champagny spunea ca Isus avea toate calitatile (frumos, nu ?) dacr Cezar e mai complet, ca are toate viciile.
Deci exista oameni care se feresc de Satan, il resping, incearca sa duca o viata morala si plina de fapte bune (cum, de altfel, invata si Scriptura), Il socotesc pe Isus intruchiparea perfectiunii la care trebuie sa aspire toti oamenii si doresc sincer ca lumea sa fie, intr-o zi, condusa de o persoana ca Isus.  

Q: oamenii astia sunt "adversarii" lui Isus, parte a "sistemului mondial al lui Satan" ?  Argumenteaza, te rog.

Sunt de acord cu faptul că nici o persoană normală nu ar spune că vrea să fie de partea lui Satan, însă nesupunându-se învățăturilor lui Isus trec automat în cealaltă tabără ....

(IOAN 15:14) . . .Voi sunteți prietenii mei dacă faceți ce vă poruncesc.

kruger, după cum poți observa, nu putem să spunem că credem în Isus și totodată să fim pasivi ....

Repet ideea, nu există cale de mijloc.  Sau facem sau nu facem ceea ce pretinde Dumnezeu de la noi ....

Și în timpul lui Noe oamenii au pierit tocmai pentru faptul că "nu au acordat atenție avertismetului", nu au luat în seamă ce le transmitea Noe.

(MATEI 24:37–39) . . .Fiindcă, așa cum au fost zilele lui Noe, așa va fi și prezența Fiului omului. 38 Căci, așa cum erau oamenii în zilele acelea dinainte de potop: mâncau și beau, bărbații se căsătoreau și femeile erau date în căsătorie, până în ziua în care a intrat Noe în arcă, 39 și n-au dat atenție până a venit potopul și i-a măturat pe toți, așa va fi și prezența Fiului omului.

Ori suntem cu Isus și facem ceea ce ne poruncește el, ori nu suntem de partea lui .....

(2 TESALONICENI 1:8) . . .va aduce răzbunare peste cei care nu-l cunosc pe Dumnezeu și peste cei care nu ascultă de vestea bună despre Domnul nostru Isus. . .

Edited by Eugen3, 20 March 2012 - 13:44.


#34
Martorul_lui_Iehova

Martorul_lui_Iehova

  Member

 • Grup: Banned
 • Posts: 410
 • Înscris: 16.01.2012

 Eugen3, on 20th March 2012, 13:42, said:

Ori suntem cu Isus și facem ceea ce ne poruncește el, ori nu suntem de partea lui .....

Asta-i perversa de pe Targu Ocna in varianta martalogilor lui Iehova?  :coolspeak:

#35
kruger

kruger

  Guru Member

 • Grup: Moderators
 • Posts: 11,928
 • Înscris: 04.02.2006

 Eugen3, on 20th March 2012, 13:42, said:

Sunt de acord cu faptul că nici o persoană normală nu ar spune că vrea să fie de partea lui Satan, însă nesupunându-se învățăturilor lui Isus trec automat în cealaltă tabără ....

(IOAN 15:14) . . .Voi sunteți prietenii mei dacă faceți ce vă poruncesc.

Ce varza faci tu din tot ce citesti in Biblie ... nu ai citit tot textul din Ioan 15, ca mai jos Domnul Isus spune: Nu voi M-ați ales pe Mine; ci Eu v-am ales pe voi; și v-am rânduit să mergeți și să aduceți rod, și roada voastră să rămână, pentru ca orice veți cere de la Tatăl, în Numele Meu, să vă dea.

 Eugen3, on 20th March 2012, 13:42, said:

(2 TESALONICENI 1:8) . . .va aduce răzbunare peste cei care nu-l cunosc pe Dumnezeu și peste cei care nu ascultă de vestea bună despre Domnul nostru Isus. . .

Iar ai nerusinarea sa vorbesti de vestea buna, cand tu habar n-ai ce inseamna ?  Care e vestea buna: ca daca ascultam de poruncile lui Isus, o sa fim prietenii lui Iehova si o sa guvernam cu el ?  Asta e vestea buna, martore?

#36
Eugen3

Eugen3

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,686
 • Înscris: 02.02.2011

 kruger, on 20th March 2012, 18:09, said:

Ce varza faci tu din tot ce citesti in Biblie ... nu ai citit tot textul din Ioan 15, ca mai jos Domnul Isus spune: Nu voi M-ați ales pe Mine; ci Eu v-am ales pe voi; și v-am rânduit să mergeți și să aduceți rod, și roada voastră să rămână, pentru ca orice veți cere de la Tatăl, în Numele Meu, să vă dea.Iar ai nerusinarea sa vorbesti de vestea buna, cand tu habar n-ai ce inseamna ?  Care e vestea buna: ca daca ascultam de poruncile lui Isus, o sa fim prietenii lui Iehova si o sa guvernam cu el ?  Asta e vestea buna, martore?

kruger, numai de curiozitate analizează-ți atent mesajele și vezi atitudinea pe care o ai, atitudine ce transpare din modul în care scrii.  

Îmi este milă de tine, serios .....  ;)

Chiar cuvintele lui Isus pe care le-ai postat anterior, arată că Isus așteaptă de la toți oamenii care doresc să trăiască să accepte învățătura sa și "să meargă și să aducă rod".  Exact ce îți spuneam și eu anterior.  Nu putem fi pasivi!  

Sau suntem de partea lui Isus și "mergem și aducem rod" participând în lucrarea de predicare, sau rămânem în tabăra adversă.  Nu există cale de mijloc.

"Cine nu adună cu mine, risipește", spunea Isus.

Edited by Eugen3, 20 March 2012 - 18:27.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate