![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Instalatii Sanitare, Canalizare, scurgere..
Last Updated: Sep 01 2023 10:57, Started by
harcea
, Oct 20 2005 10:03
·
43

Posted 10 December 2011 - 19:47

CRED IN EXPERIENTA SI PRICEPEREA utilizatorilor acestui site si SPER ca ma puteti ajuta in rezolvarea problemei mele (deosebit de grava si presanta), care ma face sa suspectez boilerul anexat unei centralei termice vaillant, adusa din Ungaria in 1998.
![]() Iata speta: Desi, instalatia interioara (plus consumatorii aferenti-baie, bucatarie) este oprita si perfect etansa,apometrul RAJA de la limita proprietatii mele, indica continuu consum de apa(1l la 5 minute). Daca inchid robinetul de la intrarea in casa a conductei de apa rece , apometrul respectiv se opreste si nu mai indica nici-un fel de consum. Deci, fenomenul de pierdere apa se petrece in interior , iar eu , controland intreaga instalatie , nu gasesc nici-o picatura de apa scurgandu-se sau ,macar, ceva urme in acest sens. O asemenea cantitate de apa nu are unde si cand sa se evapore si deaceea ma intreb daca aceasta situatie nu se poate datora unei eventuale defectiuni legate de presiunea existenta sau care se formeaza in boiler. E oare posibil ca o mica neetansietate la robinetul de umplere a boilerului sa determine o presiune care in loc sa purjeze pe supapa de siguranta ,sa impinga surplusul de apa inapoi pe conducta de apa rece?? ![]() Edited by scheleton, 10 December 2011 - 20:37. |
Posted 10 December 2011 - 19:54

vaillant, on 10th December 2011, 19:47, said: apometrul RAJA de la limita proprietatii mele, indica continuu consum de apa(1l la 5 minute) Dar cel de golire a instalației de încălzire? |
Posted 10 December 2011 - 20:38

Posted 11 December 2011 - 20:22

vaillant, on 10th December 2011, 19:47, said: CRED IN EXPERIENTA SI PRICEPEREA utilizatorilor acestui site si SPER ca ma puteti ajuta in rezolvarea problemei mele (deosebit de grava si presanta), care ma face sa suspectez boilerul anexat unei centralei termice vaillant, adusa din Ungaria in 1998. ![]() Iata speta: Desi, instalatia interioara (plus consumatorii aferenti-baie, bucatarie) este oprita si perfect etansa,apometrul RAJA de la limita proprietatii mele, indica continuu consum de apa(1l la 5 minute). Daca inchid robinetul de la intrarea in casa a conductei de apa rece , apometrul respectiv se opreste si nu mai indica nici-un fel de consum. Deci, fenomenul de pierdere apa se petrece in interior , iar eu , controland intreaga instalatie , nu gasesc nici-o picatura de apa scurgandu-se sau ,macar, ceva urme in acest sens. O asemenea cantitate de apa nu are unde si cand sa se evapore si deaceea ma intreb daca aceasta situatie nu se poate datora unei eventuale defectiuni legate de presiunea existenta sau care se formeaza in boiler. E oare posibil ca o mica neetansietate la robinetul de umplere a boilerului sa determine o presiune care in loc sa purjeze pe supapa de siguranta ,sa impinga surplusul de apa inapoi pe conducta de apa rece?? ![]() |
Posted 25 December 2011 - 03:19

[ http://www.qatarliving.com/files/imagecache/original/wysiwyg_imageupload/311997/plumbing-img_h.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 26 December 2011 - 20:43

BETON...unde le gasesti pe astea?
![]() Edited by scheleton, 26 December 2011 - 21:09. |
Posted 26 December 2011 - 21:15

Posted 29 December 2011 - 22:20

Salutare!
Vreau sa știu daca cineva de aici a folosit sau folosește aceste produse. Vreau sa știu daca sunt de calitate si unde se situează pe scara Producatorilor ca fiabilitate in timp, calitate...etc Va multumesc si astept răspunsuri. |
Posted 29 December 2011 - 22:45

Cica Novaservis e o firma infiintata prin ".... anii 1990, firma Novaservis s-a specializat în distribuția de produse sanitare atât de la producători externi, dar mai ales produse fabricate în orașul Znojmo.
În acest moment, Novaservis este principalul producător ceh de baterii și accesorii de baie de pe piața cehă și exportă într-o serie de alte țări din lume." Am luat informatia de pe google ![]() |
Posted 30 December 2011 - 00:29

tom_1133, on 29th December 2011, 22:45, said: Cica Novaservis e o firma infiintata prin ".... anii 1990, firma Novaservis s-a specializat în distribuția de produse sanitare atât de la producători externi, dar mai ales produse fabricate în orașul Znojmo. În acest moment, Novaservis este principalul producător ceh de baterii și accesorii de baie de pe piața cehă și exportă într-o serie de alte țări din lume." Am luat informatia de pe google ![]() Sunt curios pt ca vreau sa achiziționez un set de ob sanitare de la ei: baie+bucatarie. Nu știe nimeni de pe aici ceva detalii despre Novaservis? Sunt buni, nu sunt buni? Multumesc! Edited by scheleton, 12 January 2012 - 15:32. |
|
Posted 31 December 2011 - 14:48

Prefer Grohe sau Kludi. Pe acestea le-am testat, functioneaza de ani de zile fara probleme.
|
Posted 31 December 2011 - 16:54

Posted 02 January 2012 - 00:22

Posted 02 January 2012 - 22:17

Posted 03 January 2012 - 12:57

|
Posted 03 January 2012 - 16:19

geyer, on 3rd January 2012, 12:57, said: Sunt cu cartus ceramic si au garantie 7ani... Orice baterie montezi iti recomand sa filtrezi apa si montarea robinetilor coltari (lavoar si bideu) cu filtru. Daca ai centrala termica murala cu schimbator bitermic, obligatoriu vas de expansiune pe apa rece. Edited by lupingo, 03 January 2012 - 16:31. |
Posted 04 January 2012 - 17:18

lupingo, on 3rd January 2012, 16:19, said: Garantia este full sau a defectelor de fabricatie? Orice baterie montezi iti recomand sa filtrezi apa si montarea robinetilor coltari (lavoar si bideu) cu filtru. Daca ai centrala termica murala cu schimbator bitermic, obligatoriu vas de expansiune pe apa rece. E?ti de treaba. O sa îmi caut ASA ceva si chiar voi pune. Nu vreau sa am probleme cu instalatiile. Multumesc Edited by geyer, 04 January 2012 - 17:19. |
Posted 04 January 2012 - 21:54

lupingo, on 3rd January 2012, 16:19, said: Garantia este full sau a defectelor de fabricatie? Orice baterie montezi iti recomand sa filtrezi apa si montarea robinetilor coltari (lavoar si bideu) cu filtru. Daca ai centrala termica murala cu schimbator bitermic, obligatoriu vas de expansiune pe apa rece. Si supapa sens inainte de el ![]() Edited by Fontanero, 04 January 2012 - 21:55. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users