Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Focul bacterian,basicarea,mucegai...

infectie zona inghinala

Dua Lipa - Training Season

Informatii complete despre servic...
 tema circuite

Voua va merge sa va logati pe git...

Fara curent casetofon Dacia Dokker

Schimbare difuzor Golf 7
 Recomandare aparat de ras electric

Lant clinici dentare vs cabinete ...

Site-uri bune pentru cumparat Sma...

Aurora Store
 Debit centrala pe circuitul de in...

Sticle de bere

Identificare accidentare

Termopane vechi si rulouri noi sa...
 

Editare avansata/Compozitie [After Effects, Autodesk Combustion...]

- - - - -
  • Please log in to reply
115 replies to this topic

Poll: ATAVIC (7 member(s) have cast votes)

Va place prezentarea?

  1. DA (5 votes [71.43%])

    Percentage of vote: 71.43%

  2. NU (2 votes [28.57%])

    Percentage of vote: 28.57%

Vote Guests cannot vote

#19
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,327
  • Înscris: 18.06.2006
Cred ca am gasit o solutie. cel putin acum merge. In program files, adobe, ae 5.5/support files/32/adobeqt 32 ( prima de sus, aplicatia), i-am schimbat modalitatea de compatibilitate din windows pack 2 in nimic, adica am debifat acea setare care ii spnea sa functioneze in compatibilitate cu windows pack 2. si acum merge programul, pot deschide .mov fara probleme. sper ca s-a rezolvat acum.

#20
CristianAdrian

CristianAdrian

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,573
  • Înscris: 11.08.2009
Hmmm... oare cum de a ajuns sa fie bifata chestia aia? ca normal n-ar trebui

#21
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,327
  • Înscris: 18.06.2006
nu stiu. sunt mai mult ca sigur ca se bifeaza automat cand instalezi softul.  eu am w 7 cu 64 biti. parca era bifat sa functioneze cu pack 2. eu am pack 1, nici nu cred ca exista pack 2 ptca ii updatez periodic windowsul.
important e ca acum merge. si poate e o solutie si pt altii.
nu se mai putea. ajungeam la disperare. ca solutie alternativa se poate crea un user nou si de acolo functioneaza fara probleme.

#22
atlet1305

atlet1305

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 612
  • Înscris: 22.09.2006
Voi in ce exportati(render-ati) Din AE sa mearga o idee mai repede in ideea ca, compozitia este 1920x1080?In mpeg 2 bluray dureaza o cam mult QTime nu stiu exact ce sa aleg din setarile alea,avi iese urat....?Tre sa fie o varianta de compromis pe-acolo sa mearga un pic mai repede si sa nu afecteze calitatea finala?Multam!
Ca procesor am un I7 930 si 8 giga ram/1600.

#23
_DelSte_

_DelSte_

    Softpedia Grup

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,751
  • Înscris: 30.07.2009
Noutati in After Effects CS6.

#24
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,327
  • Înscris: 18.06.2006
Salut, caut un colaborator serios care sa stie sa lucreze in after effects ca animator. Acum am un proict in care trebuie sa fac ceva in stilul super mario. Am capul unui caracter, si trebue animat sa sara etc. Linkuri cu lucrari sunt mai binevenite decat orice cv pompos.

#25
nicuv27

nicuv27

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 19.09.2012
Salut!

Fiind un soft de editad video m-am gandit ca asta ar fi locul potrivit si poate ma ajuta cineva, am instalat After Effects CS5.5 pe un PC de 64bit, tot incerc de ceva timp sa instalez si plugin-uri (trap code si optical flares) dar, desi urmez instructiunile de instalare in de-aproape, acestea nu apar in lista de efecte ale softului, practic afterul nu le vede....... Unde gresesc sau care ar putea fi buba.....am dezinstalat softul de doua ori, am instalt si CS4 crezand ca acela le vede, dar nu...Problema o am la calculatorul de la servici, la cel de-a casa, 32 bit, unde folosesc CS4 nu am nicio problema.... Am cautat si pe net o rezolvare dar nimic......... helppppppp.....

#26
bumsound

bumsound

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 219
  • Înscris: 13.03.2006
Salutare. Ma gandesc ca am incadrat bine aici...daca nu, scuze Posted Image
Am avut instalat si eu Adobe AfterEffects cu plugin-ul twixtor... banuiesc ca stiti ce incercam sa fac. Am un notebook cu Intel i5 si 4gb ram. N-am reusit sa ma descurc, in sensul ca abia misca, nu randarea, ci meniul, cand dadeam un preview ceva sa vad ce iese. Belea...M-am uitat prin program si am gasit ceva cu OpenGl acceleration. M-am gandit ca daca n-are video dedicat aici o fi buba. Am instalat pe un desktop cu AMD Athlon X2 4800+ cu 4gb ram si video radeon HD 5770. Stiu ca-i slabut pt zilele astea da....am incercat. Tot prost. Pe iutub vad ca majoritatea folosesc Mac-uri (ma uitam la tutoriale cum sa folosesc twixtor) si se misca frumos de tot. Eu cam ce configuratie ar trebui sa am sa ma descurc?

Edited by _DelSte_, 09 November 2012 - 21:32.
-comentariu mutat in topicul aferent-


#27
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,905
  • Înscris: 01.01.2010
De la ei citire:
IntelŸ Core™2 Duo or AMD PhenomŸ II processor; 64-bit support required
MicrosoftŸ WindowsŸ 7 with Service Pack 1 (64 bit). AdobeŸ Creative SuiteŸ 5.5 and CS6 applications also support Windows 8. Refer to the CS6 FAQ for more information about Windows 8 support.*
4GB of RAM (8GB recommended)
3GB of available hard-disk space; additional free space required during installation (cannot install on removable flash storage devices)
Additional disk space for disk cache (10GB recommended)
1280x900 display
OpenGL 2.0–capable system
DVD-ROM drive for installation from DVD media
QuickTime 7.6.6 software required for QuickTime features
Optional: Adobe-certified GPU card for GPU-accelerated ray-traced 3D renderer*
This software will not operate without activation. Broadband Internet connection and registration are required for software activation, validation of subscriptions, and access to online services.† Phone activation is not available.

Dupa cum vezi esti ori pe minim, ori sub minim, de aici si problemele. Placa video trebuie buna pentru ce faci tu, nu medie. Iti trebuie video DDR5 su 2G de RAM pentru viteza. Editarea video consuma extrem de multe resurse.

#28
_DelSte_

_DelSte_

    Softpedia Grup

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,751
  • Înscris: 30.07.2009
Am mai multe compozitii in After Effects care, odata terminate, le trimit catre render queue.
Acum o intrebare: exista vreo forma de a alege compresia dorita pentru export la prima compozitie si apoi aceeasi compresie aleasa sa fie automat trecuta si la urmatoarele compozitii pregatite pentru export? Nu stiu daca reusesc sa ma fac inteles, doar ca eu aleg mereu .avi Cineform si devine cam obositor sa stau si sa fac aceeasi alegere la fiecare compozitie trimisa catre render queue. Daca vreun coleg cu mai multa experienta vrea sa ma ajute, apreciat va fi.

Attached Files



#29
geo123

geo123

    Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,926
  • Înscris: 10.05.2006
Se poate. EDIT >>>TEMPLATES >>>>RENDER SETTINGS si OUTPUT MODULE. Definesti la fiecare un profil Custom cu setarile care le vrei pe care le incarci in taburile Default in locul la Best Settings si Loseless.In tabul cu Render Settings mai poti selecta si optiunea Curent Settings care iti incarca ca default la orice export  ultimele setari facute.
De apreciere pe forumul asta nu am avut parte.Nu stiu de ce lumea de aici are impresia ca le stie pe toate si orice sfat/alternativa este luata ca un afront.Am jurat ca nu o sa mai scriu nimic pe aici dar tu esti unul din aceea care ai ajutat pe multi si meriti la randul tau sa fii ajutat.
Stiu ca ai fost fan Vegas si chiar ma mira faptul ca te-ai apucat de AE.Daca mai ai si alte neclaritati te voi ajuta cu placere.
PS:Daca dispui de spatiu pe raid si nu ai mult material nu te mai incurca cu cineform ala si mergi direct pe Uncompress pentru ca am vazut o usoara scadere de calitate la multiple codari intermediare cu cineform.

#30
_DelSte_

_DelSte_

    Softpedia Grup

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,751
  • Înscris: 30.07.2009
Ok Geo, o sa urmez sfatul tau, sper sa reusesc.
Eu am fost si am ramas fan Sony Vegas, este softul meu de baza, tot ce inseamna montaj si proiecte le fac numai in el. Sunt constient ca are lipsurile si inconvenientele lui, dar tot ceea ce inseamna posibilitati in procesul de editare, libertatea si rapiditatea miscarii in timeline si calitatea finala a materialului, inca il mentine ca favorit indiscutabil in raportul dintre aceste calitati si inconvenientele mentionate mai sus. De ceva timp mi-am propus sa aprofundez si After Effects, este un soft colosal cu o multitudine de posibilitati disponibile, chiar si eu cateodata simt nevoia trecerii prin AE a unui anumit scurt pasaj din procesul de editare. Acesta este motivul pentru care apelez la fisierele cineform. Am inteles si sugestia ta legata de uncompressed vs. cineform, eu totusi imi pastrez increderea in aceasta compresie din doua motive:
1. optiunea aleasa de cineform este 4:4:4 (encodare progresiva) si Filmscan 2 pentru calitatea acestei encodari, ceea ce garanteaza o mentinere a calitatii pana la o a 5-a (re)compresie consecutiva;
2. prefer acest fisier obtinut de cca. 500 MB in locul unui fisier uncompressed de cca. 1 GB.

Vezi tu,... voi sunteti inconjurati de obiective, camere, DSLR-uri, steady, macarale, etc... pentru ca din asta puteti obtine un dinero extra pe langa posibilul job constant. Situatia mea este diferita, probabil si datorita mediului si locatiei diferite. Mie nu-mi este usor sa ma strecor in aceasta lume, probabil nici interesul nu este suficient. In schimb, am gasit si incerc sa fructific o bresa intalnita intre cateva cercuri restranse de persoane, principala mea contributie fiind editarea anumitor proiecte scurte sau mult mai stufoase, situatie ce imi rezerva si mie ceva din acel dinero extra mentionat. Nu stiu daca este mai comod sau nu decat filmarea unor evenimente, nunti, etc..., dar cel putin stiu ca fac ceva ce imi place. Acesta este motivul pentru care, desi Vegasul ramane editorul meu de baza, sunt foarte interesat si de After Effects, Premiere, Edius si in curand si de Final Cut Pro X, mai ales ca va trebui sa pun mana si pe un Mac Pro.

In incheiere, regret sentimentul ce l-ai simtit, acela de a crede ca nu ai fost apreciat de cei ce te-au acompaniat intr-un anumit loc, chiar si unul doar virtual cum este cel din cazul nostru. Da-mi voia ca in numele meu, cat si al marii majoritati de colegi si prieteni ce formam aceasta comunitate numita "Aria Video", sa-mi cer scuze pentru orice neintelegere sau neplacere cauzata mai mult ca sigur involuntar. Userii ca tine dau putere acestei comunitati, iar orice decizie de retragere datorata oricarui schimb de replici/pareri/opinii cu oricare dintre ceilalti useri prezenti, va priva de cunostintele si experienta ta nu doar pe userul in cauza, dar si pe restul celor ce suntem sau vor fi parte a acestei comunitati cladita impreuna. Si exact cum vezi in cazul de fata, eu sunt unul dintre cei ce inca au un pix si o foaie in fata si continua sa invete de la voi.

Inca o data multumesc pentru ajutor, mai pe seara o sa redeschid AE si voi arunca o privire la rendering settings.

#31
mariusgb

mariusgb

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 524
  • Înscris: 25.01.2010
Spor la treaba in AEPosted Image
Pana la urma parca vad ca semnezi un material pe la vre-o televiziune din Spania.Posted Image

Edited by mariusgb, 12 November 2012 - 21:40.


#32
_DelSte_

_DelSte_

    Softpedia Grup

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,751
  • Înscris: 30.07.2009
Ehe... ce spui tu... "Eu sunt mic, nu stiu nimic", mai stii poezia? Posted Image
Si tu stai aici sa ma amarasti aiurea...

#33
aleyx

aleyx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 205
  • Înscris: 23.08.2009
am o problema foarte stresanta ....fisierele din media browser isi dau mereu refresh si nu apuc sa ma uit la ele ...dau scrool in jos sa ma uit la ele, si sare singur la primul fisier ...daca intelegeti

#34
_DelSte_

_DelSte_

    Softpedia Grup

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,751
  • Înscris: 30.07.2009
Ce sa intelegem, daca ti-a fost greu sa spui si in ce soft se intampla asta...

#35
gabi096

gabi096

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 503
  • Înscris: 07.09.2012
Salut!
Este vorba de After Effects (CS4)

Am si eu nevoie de niste denumiri de efecte (daca exista), gen cele din PPoint, in care literele se deruleaza, cad, pica, se aseaza pe rand. Daca nu exista, atunci recomandati-mi o alternativa mai usoara pt. ca textul sa isi faca aparitia "bine" in spatiul de lucru!

Stiu ca as putea sa le animez individual, dar avand in vedere ca este un text mai lung, imi va lua 2 revelioane :)

Multumesc!

#36
aleyx

aleyx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 205
  • Înscris: 23.08.2009
generate effects...si cu stoke, keying ...eu asa stiu babeste daca o fi o varianta mai simpla Posted Image ar fi bine

Edited by _DelSte_, 28 December 2012 - 13:19.
-scos citat inutil-


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate