Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RC09 pentru camera A500s

Dren de fosa langa casa?

Panko lung

plata la persoana juridica pentru...
 Infiintare asociatie sprijin copi...

Recomandare pompa submersibila

Analfabetism functional la relati...

Declaratia Unica - dividende WINE
 Plase ferestre, din nanofibra, an...

Batch defect de cartele metrou

350 lei pentru o plomba e mult sa...

Incarcator Makita China
 Boala pomi, sau insecte?

Ghiduri clinice Romania

Credit - persoane cu dizabilitati...

Diferente dioptrii intre ochi
 

Editare avansata/Compozitie [After Effects, Autodesk Combustion...]

- - - - -
  • Please log in to reply
115 replies to this topic

Poll: ATAVIC (7 member(s) have cast votes)

Va place prezentarea?

  1. DA (5 votes [71.43%])

    Percentage of vote: 71.43%

  2. NU (2 votes [28.57%])

    Percentage of vote: 28.57%

Vote Guests cannot vote

#109
emanu23

emanu23

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 04.12.2012
am radeon de 2gb si 1gb pe procesor

#110
deiuma

deiuma

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,715
  • Înscris: 25.01.2011
Salut.
Încerc să fac un lyric video în AE și partea audio îmi scoate peri albi. Mai exact, când aproape l-am terminat am observat că piesa nu se aude câteva secunde la anumite pasaje (uneori la început, alteori random). AE CS5, Windows 7 și MP3 (am încercat și cu WAV și AIFF). Sugestii?

#111
CristianAdrian

CristianAdrian

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,573
  • Înscris: 11.08.2009
îl imporți în adobe premiere fără pierdere de calitate, pui sunetul acolo și exporți în formatul final.

#112
bududan

bududan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 21.07.2013
salutare!

la capitolul ajutor in AE: la acest link     http://youtu.be/eMjg...5KZY9lQ7kZbixTQ

am atasat un film/animatie la care cuvantul POWER trebuie inlocuit cu PUTERE, pe acel fundal animat. multumesc anticipat pentru orice sugestie sau mode concret de realizare a acestei modificari   :)

#113
geo123

geo123

    Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,926
  • Înscris: 10.05.2006
Ai primit Raspuns aici: http://forum.softped...-after-effects/
Pe scurt fara compozitia AE(proiectul cu extensia .aep) nu se poate modifica nimic si mai terminati odata cu furaciunile.

#114
schnupe

schnupe

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 666
  • Înscris: 18.02.2007
Va rog sa ma ajutati !

Sant incepator si ma joc putin prin AE , nu cine stie ce dar incerc si eu ce vad prin tutoriale .

Problema mea este urmatoarea . Am o compozitie ce contine un clip video . Deasupra lui am pus un solid in care aplic un efect particle . In tutorial vad si clipul video si filtrul particle . Eu pot vedea fie numai clipul video fie daca dau dublu click pe solid numai solidul negru cu filtrul particle aplicat . Nu reusesc sa inteleg cum sa fac sa pot vedea solidul cu filtrul lui si clipul video de sub el . Trebuie sa modific filtrul si trebuie sa fac un tracking in asa fel incat particulele sa urmareasca ceva din filmare .

#115
schnupe

schnupe

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 666
  • Înscris: 18.02.2007
Nimeni ? Putin ajutor , va rog !

#116
frigider9000

frigider9000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 09.12.2013

 schnupe, pe 04 ianuarie 2017 - 22:13, a scris:

Va rog sa ma ajutati !

Sant incepator si ma joc putin prin AE , nu cine stie ce dar incerc si eu ce vad prin tutoriale .

Problema mea este urmatoarea . Am o compozitie ce contine un clip video . Deasupra lui am pus un solid in care aplic un efect particle . In tutorial vad si clipul video si filtrul particle . Eu pot vedea fie numai clipul video fie daca dau dublu click pe solid numai solidul negru cu filtrul particle aplicat . Nu reusesc sa inteleg cum sa fac sa pot vedea solidul cu filtrul lui si clipul video de sub el . Trebuie sa modific filtrul si trebuie sa fac un tracking in asa fel incat particulele sa urmareasca ceva din filmare .

tre sa dai la stratul ala de sus oare "Screen" la blend mode?

i-ai dat de cap? vad ca au trecut 4 ani, probabil ai invatat multe.

nasol daca nu te descurci cu engleza, vad ca forumurile astea is cam moarte.

citeam ca inainte era 6000lei licenta de AfterEffects, acum e 120lei pe luna.
decent rau, mai ca te descurajeaza pirateria.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate