Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Transnistria vrea sa ceara alipir...

Defectiune masina de spalat vase ...

Orase de trait -Europa

Monstruoasa coalitie - PNL&PSD
 Fractura humerus+radius(cubitus)&...

Propuneti sigla PSDNL pentru euro...

Tencuiala tavane cu folie de plas...

A cunoaste DOAR limba engleza e u...
 Izolatie tavan?

Telefoane low end - generalitati

setare permanenta 16:10 in VLC?

Schimbare nume strada se schimba ...
 ¨Pentru ca ti-a placut Einstein &...

Produsele marca proprie ar putea ...

Slabire burta

Extender mikrotik
 

Editare avansata/Compozitie [After Effects, Autodesk Combustion...]

- - - - -
  • Please log in to reply
115 replies to this topic

Poll: ATAVIC (7 member(s) have cast votes)

Va place prezentarea?

  1. DA (5 votes [71.43%])

    Percentage of vote: 71.43%

  2. NU (2 votes [28.57%])

    Percentage of vote: 28.57%

Vote Guests cannot vote

#1
Slatineanul

Slatineanul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 08.08.2011
Stie careva un site sau o modalitate prin care pot sa obtin Adobe After Effects CS4 (ca n-am sistem 64-bit pt CS5) simplu si fara virusi sau eu mai stiu ce ? De luni de zile tot caut un program calumea (profesional cum se spune) cu care sa imi editez filmele. Ma refer la unul cu care poti crea efecte senzationale ca alea din filme, animatii, tranzitii sofisticate si altele. Recent am descoperit ca programul care ar indeplini conditiile de mai sus este AAF. Voi ce parere aveti? Stie careva alt program de editat mai bun decat Adobe After Effects? Va rog sa raspundeti cat mai repede. O zi buna ?  :peacefingers:

#2
Batranelul22

Batranelul22

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 321
  • Înscris: 28.07.2011
Versiunea trial o gasesti la ei pe site, www.adobe.com.

Edited by CristianAdrian, 16 August 2011 - 20:17.
scos citat inutil


#3
S3Se7

S3Se7

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,073
  • Înscris: 17.12.2009
Vezi nu incerca sa intrebi de piraterie/ software pro luat de pe torrente, ca te baneaza moderatorii. Pe Softpedia pirateria este interzisa :D.

#4
CristianAdrian

CristianAdrian

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,573
  • Înscris: 11.08.2009
Produsele cumparate cu licenta nu au virusi.
http://www.okit.ro/p...in--1-user.html

#5
Alex_GP

Alex_GP

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,222
  • Înscris: 23.12.2006

View PostSlatineanul, on 14th August 2011, 23:41, said:

Stie careva un site sau o modalitate prin care pot sa obtin Adobe After Effects CS4 (ca n-am sistem 64-bit pt CS5) simplu si fara virusi sau eu mai stiu ce ? De luni de zile tot caut un program calumea (profesional cum se spune) cu care sa imi editez filmele. Ma refer la unul cu care poti crea efecte senzationale ca alea din filme, animatii, tranzitii sofisticate si altele. Recent am descoperit ca programul care ar indeplini conditiile de mai sus este AAF. Voi ce parere aveti? Stie careva alt program de editat mai bun decat Adobe After Effects? Va rog sa raspundeti cat mai repede. O zi buna ?  :peacefingers:
Se poate.... ca nu stii tu de unde, e alta treaba.

#6
Sorin84k

Sorin84k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,682
  • Înscris: 17.02.2008
La 6000 lei isi face treaba singur dupa ce il pornesti?
Eu cred ca unii producatori sunt cu capu.

#7
Unk75

Unk75

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 195
  • Înscris: 15.02.2010
Cu sony vegas editez eu de 1 an de zile, si ti-l recomand si tie. Consuma mai putine resurse decat after effects si in + te familiarizezi mai repede cu el decat cu adobe.

Edited by Unk75, 15 August 2011 - 01:15.


#8
Slatineanul

Slatineanul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 08.08.2011
Ce versiune ?  :)

Edited by CristianAdrian, 16 August 2011 - 20:17.
scos citat inutil


#9
Batranelul22

Batranelul22

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 321
  • Înscris: 28.07.2011

View PostSorin84k, on 15th August 2011, 01:21, said:

La 6000 lei isi face treaba singur dupa ce il pornesti?
Eu cred ca unii producatori sunt cu capu.
Asta asa-i. Se mai intreaba de ce oare softurile se pirateaza. :))

View PostSlatineanul, on 15th August 2011, 10:48, said:

Ce versiune ?  :)
Sony Vegas Pro 10. Si asta e cu licenta, dar e mai ieftin decat After.

#10
Slatineanul

Slatineanul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 08.08.2011
Poti sa faci multe cu el ?:)

Edited by CristianAdrian, 16 August 2011 - 20:17.
scos citat inutil


#11
CristianAdrian

CristianAdrian

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,573
  • Înscris: 11.08.2009
Da, poti sa faci multe si cu Sony Vegas, plus ca e mult mai ieftin. In AE ai mai multe posibilitati, dar de aia e si mai scump. Pt unii probabil ca 6000 lei e mult, dar AE nu e destinat utilizatorului obisnuit.

#12
Slatineanul

Slatineanul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 08.08.2011
Vrei sa spui ca multe filme, reclame, clipuri muzicale si altele sunt facut cu AAE ?

Edited by CristianAdrian, 16 August 2011 - 20:16.
scos citat inutil


#13
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,327
  • Înscris: 18.06.2006
Mi se blocheaza AE cs 5.5 cand lucrez cu fisiere .mov
Uneori merge, alteori se blocheaza. Windows-ul cauta solutii. Se pare ca e ceva legat de legatura adobe qt server 32. ca solutie momentana am gasit transformarea .mov-urilor in avi sau mp4, dar nu e o solutie. A mai patit cineva? solutii?
Am incercat sa instalez variante mai vechi de QT. degeaba. acum am instalata ultima versiune.

#14
atlet1305

atlet1305

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 612
  • Înscris: 22.09.2006
Aveai instalat Quick Time inainte sau l-ai instalat dupa?Ceva asemanator am intampinat eu la Premiere CS5.5 si a trebui sa dezinstalez suita sa instalez QT inainte, apoi a functionat normal.

#15
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,327
  • Înscris: 18.06.2006
aveam Qt instalat inainte. 2-3 saptamani a mers bine. apoi a inceput sa faca figuri. trebuie sa evit fisierele .mov.
Daca nu le folosesc, merge brici.

Edited by CristianAdrian, 17 April 2012 - 12:07.
scos citat


#16
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,327
  • Înscris: 18.06.2006
problemele continua. se blocheaza la initializarea media core. ciudat e ca daca fac alt user si intru de acoo, totul merge brici. e adevarat ca userul nou creat nu are acces la net. of ceva de acolo. sa incerc sa blochez tot, desi adobe spune ca serverul qt32 comunica cu quicktime si fara el nu merge.

daca il las asa inghetat in initializare media core, dupa 3-5 minute porneste dar fara sa vada qucktime. da avertizare ca nu e instalat quicktime.

Edited by xtremdriving, 16 January 2012 - 16:05.


#17
CristianAdrian

CristianAdrian

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,573
  • Înscris: 11.08.2009
Problema actuala cu media core este ca blochezi cu firewall, de aia nu merge. trebuie sa lasi acces la net a componentelor.

#18
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,327
  • Înscris: 18.06.2006
am lasat la tot liber. porneste dupa cateva minute de stand by si nu vede qt. insa daca fac alt user merge fara probleme!
am citit 2 zile pe net tot felul de " remedieri". tot nu merge. singura care merge e cea cu chimbat userul.

repet cu alt user merge fara sa am net!. deci nu foloseste serverul qt32...

o sa iau la puricat forumul adobe sa vad daca cineva a gasit alta solutie.

am mai observat ceva: daca sterg din media core QT exporterul, la prima prnire pleaca ok. dar daca il inchid si il pornesc din nou, nu mai vrea. trebuie pus inapoi acelQT exporter si sters din nou. :)

I-am dat "tune up". verifica acum toate softurile si posibilele problem. sa vedem ce iese.

Edited by CristianAdrian, 17 April 2012 - 12:09.
scos citat


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate