![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cod/script care sa trimita ping in ip calculatorului
Last Updated: Mar 06 2012 17:58, Started by
Acadik
, Feb 29 2012 19:54
·
0

Posted 29 February 2012 - 19:54

Buna seara!
Sunt incepator, dar as dori sa creez un programel in Visual Studio 2010 care sa imi arate daca un anumit pc este deschis. Problema e ca nu ma pricep deloc la programare si nici tutoriale de acest gen nu am gasit pe internet. As dori ca programelul sa imi afiseze text sau imagine daca pc-ul este deschis. Exemplu: daca este deschis sa imi arate o bulina verde, daca este inchis una rosie .. banuiesc, ca acest lucru este posibil cu ajutorul unui cod/script care sa trimita ping in ip calculatorului. Mentionez ca am 5 calculatoare care trebuie verificate "all the time" si imi este greu sa ma duc sa verific personal acest lucru de fiecare data. Nu este lene, este lipsa de timp. Astept pareri, sugestii. Multumesc frumos! |
Posted 29 February 2012 - 20:00

din command prompt nu merge?
ping ip? Edited by MarianG, 29 February 2012 - 20:00. |
Posted 29 February 2012 - 20:02

@MarianG - din pacate nu am timp sa dau la 5 pc .. odata la cateva minute ..
|
Posted 29 February 2012 - 20:05

ceva detalii despre retea?
ai acces la cele 5 pc-uri? ai drepturi de administrator? |
Posted 29 February 2012 - 20:07

@MarianG - desigur, am acces la toate 5 deoarece sunt ale mele. Mentionez ca sunt ip-uri fixe, fara firewall
![]() |
Posted 29 February 2012 - 20:36

Am optat pentru varianta program pentru ca nu sunt tot timpul la birou. Am încercat si varianta client/server dar nu e ce îmi trebuie
|
Posted 01 March 2012 - 14:22

Va rog frumos .. macar o idee de la ce sa porrnesc ... chiar nu stie nimeni?
|
Posted 06 March 2012 - 17:58

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users