Samsung Galaxy Tab 2 10.1
Last Updated: Dec 05 2017 22:36, Started by
Mur
, Feb 26 2012 16:26
·
0

Posted 24 February 2013 - 23:19

Mai, voua cum va merge asphalt 7 pe tableta asta? M-am jucat jocu asta pe ea si are un lag...
Pe tableta asta, se poate folosi functia aia cu ajutorul careia ai 2 aplicatii deschise pe acelasi ecran?(cum e la s3) |
Posted 25 February 2013 - 15:25

Tableta nu se incarca de la usb-ul computerului sau nu am setat eu ceva ? Nu se conecteaza nici la kies...
|
Posted 25 February 2013 - 15:42

Nici o tableta Galaxy Tab/Note nu se incarca de la USB-ul computer-ului.
Atentie si pentru incarcatoare de masina, daca nu il luati pe ala original s-ar putea sa aveti surprize. |
Posted 25 February 2013 - 15:46

Posted 25 February 2013 - 16:22

Bateria o arata cu un X pe ea dar totusi putin curent se pare ca ia, mersi de lamuriri
|
Posted 26 February 2013 - 19:26

buna... ma si eu o mica mare problema... de 2 luni am o tableta samsung galaxy tab 2 cu nr model GT-P5110... nu reusesc sa ma conectez la wi-fi... pana acuma nu mia facut asa ceva... eu acuma sunt in ungaria si incerc sa ma conectez la wifi care nu are parola nimic dau conect si in scrie ca este salvat doar atat... ce ma fac?
|
Posted 26 February 2013 - 19:42

Urmeaza calea Settings-> Wireless & Network->Wireless settings -> tine apasat pe reteaua la care esti conectata -> Forget.
Pe urma conecteaza-te din nou si vezi daca merge. Trebuie sa ai semnal cat de cat, si eu am patit sa imi arate doar Saved, fara sa se conecteze, asta din cauza ca nu aveam semnal bun. |
Posted 26 February 2013 - 19:55

ms... o sa incerc semnalul imi spune cai foarte bun
nu merge nici asa si semnalul e bun ![]() |
Posted 26 February 2013 - 20:15

Ok, mai incearca si Settings -> Applications -> Manage applications -> All -> Network Location -> Clear cache /Clear data -> restarteaza tableta -> reincearca sa te conectezi sau calea de mai sus pana la All -> Google Services Framework -> Clear data.
Daca nici asa nu merge, o sa te redirectionez catre aria de retelistica, vezi ce model este router-ul. |
Posted 27 February 2013 - 14:07

Salutare, se poate pune o tastatura cu usb la tableta si daca se poate care e procedura, mersi
|
Posted 27 February 2013 - 14:20

Da, se poate, iti trebuie doar un adaptor: http://www.cel.ro/ca...g-galaxy-tab-l/
In caz ca ai nevoie si de card-reader, ia setul asta, merita pt 20 de lei in plus: http://www.cel.ro/ca...d-galaxy-tab-l/ Mai jos ai un video demonstrativ: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Q97sbVNgofw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
|
Posted 27 February 2013 - 14:29

Posted 27 February 2013 - 14:39

Posted 27 February 2013 - 21:42

buna din nou... aseara nu am reusit sa iți mai raspund. tot nu am reusit sa ma conectez la net. numele rutarului e extended range 54m wireless router TL-WR542G
|
Posted 27 February 2013 - 22:04

Acum am vazut, citind mai sus, ca router-ul nua re parola; ai incercat sa parolezi reteaua? Nu am pricep foarte bine la retelistica, dar cred ca s-ar putea sa fie si asta o pb.
Ai incercat sa restartezi router-ul? Cu alte dispozitive te-ai conectat la acel router si ai internet pe ele? http://forum.softped.../48-networking/ Poti deschide eventual un topic nou in aria din link-ul de mai jos, mentionand numele router-ului ( TP Link TL-WR542G ) si problema pe care o ai, vezi ce zic si baietii de acolo. |
Posted 27 February 2013 - 22:29

aha e chestia ca nu sunt acasa sunt in vizita 6 zile şi nu vreau sa paroleze numai pt mine laptopul telefonu toate se concteaza doar tableta nu
aha e chestia ca nu sunt acasa sunt in vizita 6 zile şi nu vreau sa paroleze numai pt mine laptopul telefonu toate se concteaza doar tableta nu |
Posted 10 March 2013 - 23:25

De cateva zile nu mai merge copy /paste la linkuri.
Chiar se inchid subit browserele. Iar in Chrome apare butonul COPIERE dar nu mai apare cel de LIPIRE. In browserul implicit apare butonul LIPIRE dar nu apare nimic la fespectiva comanda. Si daca am bifat la "majuscula automata" imi tot pune litera majuscula la 2-3 cuvinte si nu doar dupa punct. Am dezinstalat si reinstalat Chrome si problema persista. Doar resetarea completa e singura solutie? |
|
Posted 11 March 2013 - 13:42

Nu are rost sa intreb daca ai dat restart la tableta?
Ai root la ea? Ai CWM? Daca da poti sa incerci un Wipe cache vezi daca rezolvi ceva |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users