![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Deploymet aplicatii
Last Updated: Feb 26 2012 00:57, Started by
mesersmith
, Feb 25 2012 15:24
·
0

Posted 25 February 2012 - 15:24

Am viual studio 2010 si am facut cateva aplicatii in el.
Problema e ca ma intereseaza sa aflu cum dzeu pot sa creez un instaler prin care sa pun aceste aplicatii pe alte calculatoare. Nu vreau sa folosesc One click application pt ca daca aplicatia contine referinte diferite, dll-uri custom, etc, nu va functiona. Stiu ca se poate crea un fel de setup in care sa introduci si sql si netframework, de asa maniera incat la instalare pe alt calculator, sa se instaleze si acestea, pt ca sunt deja continute in setup. Ma poate ajuta cineva? |
Posted 25 February 2012 - 17:37

Pai da, dar cum? Sau cum fac pt proiecte pe care deja le am si nu le fac de la zero?
|
Posted 25 February 2012 - 18:27

Setup?
adica sa inregistrezi fisiere, extensii, clase, registri dupa care sa extragi aplicatia (exe)? sau ce fel de setup? |
Posted 25 February 2012 - 18:55

Eu stiu ca exista un fel de impachetare in care programul se impacheteaza impreuna cu resurse, cu netframework, cu dll-uri, etc.
Apoi, la rularea acestui setup care rezulta, iti alegi calea de instalare, etc, asa cum stiti din orice alt program pe care il instalezi. |
Posted 25 February 2012 - 19:36

Ai la proiecte si Setup. Acum depinde si de versiunea instalata, daca e Express atunci nu.
Daca te trefereai mai sus la ClickOnce atunci sa stii ca poti introduce si componentele custom. |
Posted 26 February 2012 - 00:57

Din pacate, nu stapanesc deloc povestea asta. Am facut tot felul de observatii, insa nu sunt stapan deloc pe ele.
De ex, am introdus un simplu dreptunghi si programul nu a mai mers cu build. Si nici nu cred ca cineva are timp si chef sa-mi explice. Poate daca ai sti vreun link sau ceva documentatie care sa trateze problema asta... Thanks. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users