Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni

Dalți gravare lemn

Didgeridoo
 Motorola Edge 50 Ultra

Gaura perete apartament cu evitar...

Orientare antena prime focus

Problema conectare mail yahoo
 comisioane asociatie proprietari

Primul sistem de televiziune cu p...

Internetul este neutilizabil fara...

Eroare cloud burn icopy face id
 DermaRoller ce este ?

Articole limba Germana

Cum se imparte legal o mostenire ...

Avem sanse sa avem energie electr...
 

Deploymet aplicatii

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
mesersmith

mesersmith

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,102
  • Înscris: 16.01.2005
Am viual studio 2010 si am facut cateva aplicatii in el.

Problema e ca ma intereseaza sa aflu cum dzeu pot sa creez un instaler prin care sa pun aceste aplicatii pe alte calculatoare.

Nu vreau sa folosesc One click application pt ca daca aplicatia contine referinte diferite, dll-uri custom, etc, nu va functiona.

Stiu ca se poate crea un fel de setup in care sa introduci si sql si netframework, de asa maniera incat la instalare pe alt calculator, sa se instaleze si acestea, pt ca sunt deja continute in setup.




Ma poate ajuta cineva?

#2
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,231
  • Înscris: 24.02.2007
Creezi un proiect de tip setup.

#3
mesersmith

mesersmith

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,102
  • Înscris: 16.01.2005
Pai da, dar cum? Sau cum fac pt proiecte pe care deja le am si nu le fac de la zero?

#4
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,416
  • Înscris: 10.08.2005
Setup?
adica sa inregistrezi fisiere, extensii, clase, registri
dupa care sa extragi aplicatia (exe)?
sau ce fel de setup?

#5
mesersmith

mesersmith

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,102
  • Înscris: 16.01.2005
Eu stiu ca exista un fel de impachetare in care programul se impacheteaza impreuna cu resurse, cu netframework, cu dll-uri, etc.
Apoi, la rularea acestui setup care rezulta, iti alegi calea de instalare, etc, asa cum stiti din orice alt program pe care il instalezi.

#6
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,596
  • Înscris: 30.07.2003
Ai la proiecte si Setup. Acum depinde si de versiunea instalata, daca e Express atunci nu.
Daca te trefereai mai sus la ClickOnce atunci sa stii ca poti introduce si componentele custom.

#7
mesersmith

mesersmith

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,102
  • Înscris: 16.01.2005
Din pacate, nu stapanesc deloc povestea asta. Am facut tot felul de observatii, insa nu sunt stapan deloc pe ele.
De ex, am introdus un simplu dreptunghi si programul nu a mai mers cu build.
Si nici nu cred ca cineva are timp si chef sa-mi explice.
Poate daca ai sti vreun link sau ceva documentatie care sa trateze problema asta...
Thanks.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate