![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
u torrent symbian s60 v3
Last Updated: Feb 24 2012 20:21, Started by
missionnad
, Feb 24 2012 11:06
·
0

Posted 24 February 2012 - 11:06

In urma cu cateva luni am instalat un program u torrent pe NOKIA N82,dar nu stiu cum se foloseste.
Cand intru,imi cere mai multe date inclusiv ceva de genu IP SERVER,trebuie bagat un numar,un cod,ceva de genul....Cu tel ma conectez mai mult wirless cand gasesc o retea accesibila,este ceva de acest torrent mobil,adica pot descarca melodii,filmulete scurte sau e o prostie de program???? Astept ajutorul vostru. |
Posted 24 February 2012 - 12:09

1. Client de torrent pe mobil? Not goot...
2. Presupun ca e un client de remote, adica o interfata cu care te conectezi la o masina online, pe care ruleaza un client de torrent. http://www.dreamstri...0-os-9-1-a.html Quote Luckily, a solution to their problem has arrived - and it's called µTorrent mUI. µTorrent mUI is an open source, WebUI client that monitors a home session of the popular PC app, µTorrent, and allows you to look in on how current downloads are coming along, or stop and start torrents. |
Posted 24 February 2012 - 20:21

NU,nu am asa ceva.Deja mi se pare cam complicat.
Topic inchis. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users