![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
decodor TV digital HD la RDS - cat dureaza asteptarea?
Last Updated: Oct 30 2015 10:35, Started by
ba1923
, Feb 22 2012 14:30
·
0

Posted 24 April 2012 - 12:47

Eu nu inteleg cum eu pot sa iau decodor in ziua cand ma hotarasc sa ma abonez si tu nu ?
Il am inainte de a semna contractul, chiar daca ramane unul din noiembrie inca 6 luni fara decodor. Nu stii sa te invarti, vorbesti cu angajatii de pe aici, misti din urechi, gasesti un batran cu decodor si ai grija de el, imposibil sa nu gasesti o solutie. Mai bine iti cumperi un televizor cu dvb-c, nu conteaza imaginea sau daca iti place tie brand-ul, ai topic cu TV RDS si cumperi unul compatibil. Rogi sa faci o proba la magazin sau apelezi la o firma serioasa , comanzi 2-3 televizoare si returnezi televizoarele in 30 de zile ( e.g. emag ) |
Posted 24 April 2012 - 18:38

Eu nu inteleg cum eu pot sa iau decodor in ziua cand ma hotarasc sa ma abonez si tu nu ? Il am inainte de a semna contractul, chiar daca ramane unul din noiembrie inca 6 luni fara decodor. Nu stii sa te invarti, vorbesti cu angajatii de pe aici, misti din urechi, gasesti un batran cu decodor si ai grija de el, imposibil sa nu gasesti o solutie. Mai bine iti cumperi un televizor cu dvb-c, nu conteaza imaginea sau daca iti place tie brand-ul, ai topic cu TV RDS si cumperi unul compatibil. Rogi sa faci o proba la magazin sau apelezi la o firma serioasa , comanzi 2-3 televizoare si returnezi televizoarele in 30 de zile ( e.g. emag ) ![]() ![]() |
Posted 24 April 2012 - 19:52

Posted 14 May 2012 - 13:42

Va salut.
Posed un LCD Sony cu DVB-C incorporat. Am observat ca pe scanare digitala prind o gramada de programe, cateva si HD. Se merita sa platesc STB-ul de la RCS-RDS (10 lei/luna chiria sau 250 lei de tot)? Ce diferente notabile exista daca mi-l iau? Ma refer la calitatea imaginii, a sunetului, numarului de programe decodate, calitatea lor, etc? Nu am alta optiune decat RCS, pentru ca ei au cablat blocul (care e nou). Cu stima, Viorel |
Posted 04 December 2012 - 23:46

astazi mi-am luat si eu conserva hd de la rds e un HUMAX DIGI+C HD2...pina acum se vede superb fata de decodorul dvb-c din tv doar HBO HD care pina acum nu al prindeam...si la pro-tv se auto selecteaza pe sunet dolby fata de dvbc-ul din tv la care trebuia sa dau eu pe dolby la audio...inj rest pot sa zik ca parca hd-urile se vad mai bine direct cu dvb-c-ul din tv...care stiti spuneti-mi daca a-mi pot aranja eu lista si cum;) Asa auzisem si eu de la cineva ca desi Tv-urile cu dvb-c stiu sa decodeze programele HD de la RDS, cu un Humax DIGI + C HD se vad mult mai bine programele(culori, claritate). Eu am un LG LM611S care stie si DVB-C si desi vede vreo 10 canale HD restul se vad cam nasol. In consecinta ma bate gandul sa-mi iau un decodor HD de la RDS pentru a obtine maximul de calitate la toate programele. Alte pareri referitoare la calitatea imaginii scoase de un TV cu DVB-C versus Humax HD ? |
Posted 17 December 2012 - 19:52

Am auzit ca exista ceva receivere HD heckuite pt posturi prin cablu de la rcs rds, am vazut pe ocazii .ro exista receiver cu care prinzi toate HDurile de la rcs rds cu pachetul baza, este vorba de receptor performant. Anuntul suna cam asa:
Fa-i o surpriza familiei tale de sarbatori! Singurul receiver care receptioneaza toate posturile HD codate si necodate! Nu functioneaza cu antena satelit,este doar pentru cablu.Pentru reteaua Rds. Nu-ti trebuie decat sa ai cel mai ieftin abonament de la Rds ,cost suplimentar pe luna 0. |
Posted 06 February 2013 - 20:14

Am auzit ca exista ceva receivere HD heckuite pt posturi prin cablu de la rcs rds, am vazut pe ocazii .ro exista receiver cu care prinzi toate HDurile de la rcs rds cu pachetul baza, este vorba de receptor performant. Anuntul suna cam asa: Fa-i o surpriza familiei tale de sarbatori! Singurul receiver care receptioneaza toate posturile HD codate si necodate! Nu functioneaza cu antena satelit,este doar pentru cablu.Pentru reteaua Rds. Nu-ti trebuie decat sa ai cel mai ieftin abonament de la Rds ,cost suplimentar pe luna 0. Da receptorul se numeste Synaps 3100 si eu am unu si merge perfect cu abonamentul de baza am pachetul ful si nu am stat la nici o coada sau sa astept dupa cei de la rds |
Posted 30 October 2015 - 10:35

Buna ziua,
Eu nu mai stiu ce sa zic, eu am depus cererea pentru decodorul HD(pentru cablu) pe 10 octombrie 2015, stiu pe cineva care a depus cererea pe 3 septembrie 2015 si inca nu avem decodoare! Oare ce se intampla? I intereseaza doar telefonia mobila, dar am inteles ca si acolo se asteapta cu saptamanile! Ce e interesant e ca nimeni din companie nu iese in media sa zica ceva! Am sunat la relatii cu clientii si am intrebat daca exista stoc la vreo reprezentanta ca ma duc pana acolo indiferent in ce zona a tarii este! Au spus ca informatia e confidentiala! Fara comentarii! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users