Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
compresor hand-made

Patronatele din turism cer ca cei...

Cat este valabila o procura notar...

De ce legumele si unele fructe nu...
 Se propune eliminarea obligativit...

Schimbare contor gaze

Prosumator - este protectia antii...

Recomandare TV 80 cm - 2023
 Jellyfin mediaserver.

Metoda de plata ok sau ...

bug notepad

Ce emulatoare folosiți?
 Am adus o masina din Germania iar...

Anvelope All Season

In care regiune a tarii se vorbes...

Inregistrare apel miui 14 android...
 

decodor TV digital HD la RDS - cat dureaza asteptarea?

- - - - -
  • Please log in to reply
62 replies to this topic

#37
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005

 JohnTM, on 13th April 2012, 11:15, said:

Mi se pare absurd sa vi pe un forum si sa zici ca totul e praf,cand defapt tu nu stii sa iti faci setarile la tv+decodor

Nu am zis ca totul e praf, am spus ca se vede ca dracu. Si asa e. Culori sterse, margini fara filtru de netezire, defocusat. Imi exprim parerea, sint pe un forum, fiecare are dreptul sa-si spuna opinia. Crede-ma, stiu sa fac toate setarile, posibile si imposibile. Postul tau e doar un atac la adresa mea, nu ai fost deloc constructiv. Catalinman da, el a incercat sa ofere o solutie.

Merci crislacor, setarile sint din fabrica, de fapt cum au venit de la rds, nu stiu daca nu au mai modificat ei ceva pe acolo.

Edited by Ion_de_la_Raion, 13 April 2012 - 11:02.


#38
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,311
  • Înscris: 24.05.2010
Nu te baza pe setarile cu care vine.....fa asa cum ti-a zis @crislacor.
Si la UPC mediaboxul HD vine setat la 720p....

#39
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005
Asa e. Multumesc. Am resetat decodorul si acum se vede perfect. Nu stiu de ce era setat asa initial. Inca odata merci. La reset nu m-am gandit, am avut STB Cisco de la upc si acolo se regla si initializa el singur. Nu stiu de ce aici a fost asa. Nu parea sa fi fost folosit cand l-am primit. Dar era initializat din start de cand l-am conectat.

Edited by Ion_de_la_Raion, 13 April 2012 - 11:09.


#40
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,666
  • Înscris: 20.06.2009

 Ion_de_la_Raion, on 13th April 2012, 12:00, said:

Nu am zis ca totul e praf, am spus ca se vede ca dracu. Si asa e. Culori sterse, margini fara filtru de netezire, defocusat. (...)
Sincer, eu nu am nici una din manifestările descrise de tine mai sus! :console: Din punct de vedere strict personal, imaginea pe STB este aproape identică cu cea prin tunerul DVB-C, diferențele sunt insesizabile! :thumbup:

 Ion_de_la_Raion, on 13th April 2012, 12:00, said:

Merci crislacor, setarile sint din fabrica, de fapt cum au venit de la rds, nu stiu daca nu au mai modificat ei ceva pe acolo.
Tocmai de aceea ți-am recomandat o revenire la setările din fabrică. Vei avea posibilitatea să-ți personalizezi STB-ul cu setările proprii! :thumbup:

L.E. Na, văd că ai făcut deja treaba și s-a rezolvat! Bun așa, felicitări pentru achiziție! :thumbup:

Edited by crislacor, 13 April 2012 - 11:11.


#41
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,312
  • Înscris: 16.12.2006

 Ion_de_la_Raion, on 13th April 2012, 12:08, said:

Asa e. Multumesc. Am resetat decodorul si acum se vede perfect. Nu stiu de ce era setat asa initial.

Initial el este setat pe 576i, de asta se vedea asa prost  :lol:

E bine ca tu macar ai intrebat, sunt persoane care nici nu intreaba si nu se sinchisesc sa citeasca nici manualul si pe urma se intreaba de ce vede prost pe stb hd.

#42
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,666
  • Înscris: 20.06.2009

 catalinman, on 13th April 2012, 12:16, said:

Initial el este setat pe 576i, de asta se vedea asa prost :lol:
(...)
Fie vorba între noi, puteau foarte frumos să-l seteze pe Auto măcar...și numai pentru faptul că e un STB HD...! Nu știu, cine face setarea asta...în fabrică sau la împerecherea cu cartela de acces? :habarnam:

#43
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,312
  • Înscris: 16.12.2006
Habar n-am, sunt de accord cu tine sau puteau macar sa-l puna pe 720p ca cei de la UPC, tot era mai bine  :)

#44
bela

bela

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,259
  • Înscris: 28.04.2006
In Ploiesti a reusit cineva sa intre in ultima perioada in posesia decodorului?
Sunt pe lista de asteptare de prin Noiembrie si nimic pana acum. :(
Oricum, am citit ca UPC-ul ar introduce in ofera module CI si tare ma bate gandul sa trec din nou la ei.

#45
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,054
  • Înscris: 31.05.2010
Si eu il astept tot de pe atunci... pe al 2-lea... Daca tu nu l-ai primit inca pe primul, inseamna ca mai am de asteptat... :confuzzled:

#46
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,311
  • Înscris: 24.05.2010

 bela, on 24th April 2012, 11:28, said:

Oricum, am citit ca UPC-ul ar introduce in ofera module CI si tare ma bate gandul sa trec din nou la ei.
A introdus deja  ;)

#47
bela

bela

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,259
  • Înscris: 28.04.2006

 cristi0304, on 24th April 2012, 12:45, said:

Si eu il astept tot de pe atunci... pe al 2-lea... Daca tu nu l-ai primit inca pe primul, inseamna ca mai am de asteptat... :confuzzled:

Da, dar tu macar ai unul. :coolspeak:

 feribalint, on 24th April 2012, 12:49, said:

A introdus deja  ;)

Da, am citit in presa.
Am vrut sa spun ca astept sa se "dospeasca" putin solutia oferita de ei si...ADIO RDS. Cel putin la partea de televiziune daca nu la intreg pachetul.

#48
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,054
  • Înscris: 31.05.2010

 bela, on 24th April 2012, 12:54, said:

Da, dar tu macar ai unul. :coolspeak:
+3 tv-uri cu dvb-c... si inca 2 dec. SD. Da' tot mai vreau un dec. HD pen' HBO HD.

Edited by cristi0304, 24 April 2012 - 12:22.


#49
bela

bela

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,259
  • Înscris: 28.04.2006
Norocosule!

#50
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,054
  • Înscris: 31.05.2010
Ceva bafta, o parte tenacitate... + malai pen' tv-uri...:bigwhitegrin:
Daca era bagat in teste IPTV-ul si in Ploiesti ... eram rezolvat.

Edited by cristi0304, 24 April 2012 - 12:30.


#51
bela

bela

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,259
  • Înscris: 28.04.2006
Daca faci "cursuri" de tenacitate ma inscriu si eu. ;)

#52
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,054
  • Înscris: 31.05.2010
Mai incearca la telefon... Totusi anul trecut au mai luat cunoscuti de-ai mei hd-uri de la rcs.
Daca nu si nu, incearca rezilierea si daca nici atunci nu pui mana pe dec., atunci mergi la upc. Nu are rost sa iti mananci nervii. In fond trebuie sa fii tu multumit. :peacefingers:

Edited by cristi0304, 24 April 2012 - 12:34.


#53
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,666
  • Înscris: 20.06.2009

 cristi0304, on 24th April 2012, 13:33, said:

(...)Daca nu si nu, incearca rezilierea si daca nici atunci nu pui mana pe dec., atunci mergi la upc.(...)
Asta-i ultima lecție din "cursul de tenacitate"...?! :w00t:  :kisstogether:

#54
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,054
  • Înscris: 31.05.2010
La o adica... da... In anumite situatii are si tenacitatea limitele ei...:kisstogether:

Edited by cristi0304, 24 April 2012 - 12:42.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate