![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Sphynx - pisicile fotomodele
Last Updated: Dec 26 2016 14:50, Started by
twintop
, Feb 19 2012 21:52
·
0

Posted 25 February 2012 - 21:51

Este mutatie genetica naturala. Am citit ca au aparut destul de recent....30 si ceva de ani.
|
Posted 25 February 2012 - 23:02

Sa nu va suparati pe mine, dar unele par a fi rezultatul unui experiment macabru realizat de oameni...
Ukrainian Levkoy are mai mult urechi de caine decat de pisica, iar Kohana e de-a dreptul alien. Edited by Deria_Leena26, 25 February 2012 - 23:03. |
Posted 25 February 2012 - 23:15

Categoria asta, fara par, a existat dintotdeauna? Dacă ne referim strict la această rasă (Don Sphynx), ea a apărut relativ recent, în urmă cu 25 ani. Mai exact, în 1987 Irina Kovalyova găsește pe străzile din Roston pe Don (Rusia) o pisică semi-golașă. Deși inițial s-a crezut că pisica (botezată Varya) este bolnavă, deoarece își pierduse blana aproape în întregime, ulterior au realizat că, de fapt, Varya nu suferea de nicio boală, ci era rezultatul unei mutații genetice. În aprilie 1989 Varya a fost împerecheată cu un mascul obișnuit. A rezultat un cuib sănătos în care erau de asemenea câțiva pisoi fără blană, la fel ca mama lor. Unul dintre acești pui, o femelă tabby numită Chita, a ajuns la felisa Myth (proprietatea Irinei Nemykina), unde a fost început programul de creștere controlată a pisicilor Don Sphynx. Există însă relatări despre pisici fără păr care au existat în America Latină încă de prin 1800. Cea mai veche fotografie de existența căreia știu eu datează din 1902. Pisicile respective fuseseră achiziționate de un cuplu din New Mexico de la un trib indian, spunându-li-se că sunt ultimele exemplare dintr-o veche rasă aztecă. [ http://www.messybeast.com/images/mexhairless.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by peterbald, 25 February 2012 - 23:17. |
Posted 27 February 2012 - 19:03

Arthur doarme cu copii sub plapuma :lol: Este incredibil acest motanel. Ca sa nu mai zic ca la ora 10:45 in fiecare zi isi face nevoile. Pur si simplu ma sufoc de ras cand vad cat il duce capul.
|
Posted 27 February 2012 - 19:19

Sa nu va suparati pe mine, dar unele par a fi rezultatul unui experiment macabru realizat de oameni... Ukrainian Levkoy are mai mult urechi de caine decat de pisica, iar Kohana e de-a dreptul alien. Totusi, cred ca este chestie de obisnuinta. Cand sunt pui au o doza semnificativa de dragalasenie, apoi nu mai sesizezi aspectul lor ciudatel.
Arthur doarme cu copii sub plapuma :lol: Este incredibil acest motanel. Ca sa nu mai zic ca la ora 10:45 in fiecare zi isi face nevoile. Pur si simplu ma sufoc de ras cand vad cat il duce capul. |
Posted 28 February 2012 - 21:51

1000 ron....nu e putin ci FOARTE putin...a fost vorba de noroc sau sunteti cunostiinte?
|
Posted 28 February 2012 - 21:57

S-a strecurat o greseala despre care am uitat sa clarific. Fiind o surpriza eu nu am stiut decat ce acest avans. Pretul real este intr-adevar cum au zis altii dar nu am stiut, fiind cadou am aflat chiar din greseala pana si de avans. In realitate a costat mai mult decat dublu, am uitat sa precizez zilele acestea.
|
Posted 28 February 2012 - 22:12

aha....am inteles..si am observat ca ati sters si acel post cu preturile..foarte frumos!
|
Posted 28 February 2012 - 22:15

Nu vad niciun motiv pentru care ar trebui sa induc in eroare .. in continuare.
|
Posted 28 February 2012 - 22:26

mai pune poze cu Arthur...sa vad si eu fratiorul viitorului meu pisic....n-am inteles care a fost faza cu numele?il avea deja?nu ti l-ai ales tu????
|
|
Posted 28 February 2012 - 22:36

Numele nu îl alegi tu, decât, eventual, în cazul în care iei contact cu crescătorul înainte ca acesta să înregistreze cuibul (deci când pisoii sunt foarte mici sau chiar înainte de fătare) și îl rogi să îi pună numele dorit de tine. După ce crescătorul trimite actele la asociația felină, numele pisoiului nu mai poate fi schimbat. Bineînțeles tu acasă poți să îl numești cum vrei.
|
Posted 08 March 2012 - 15:06

Da, la fel ca toate pisicile.
Există însă relatări despre pisici fără păr care au existat în America Latină încă de prin 1800. Cea mai veche fotografie de existența căreia știu eu datează din 1902. Pisicile respective fuseseră achiziționate de un cuplu din New Mexico de la un trib indian, spunându-li-se că sunt ultimele exemplare dintr-o veche rasă aztecă. Mai pun o dată poza, că am observat că uneori nu se vede: [ http://img.photobucket.com/albums/v332/orientale/mexhairless.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 28 April 2013 - 13:23

Salut tuturor,
Este cineva care are un motan Sphynx pentru monta? Detin o femela Sphynx de 1 an si 6 luni si as dori sa o duc la un motan pentru montat! Attached Files |
|
Posted 27 December 2013 - 21:20

De unde as putea sa mi cumpar o pisica Petersburg Sphynx, stiti careva ? Nu conteaza daca e pui sau adult, doar sa se inteleaga cu pisica mea.
|
Posted 28 December 2013 - 01:56

Am si eu o intrebare
![]() Ce senzatie ai dupa ce mangai o astfel de pisica ![]() Nu e ciudat sa mangai o pisica fara blana ? Eu singurele chestii doar cu piele pe care am pus mana au fost puii de hamster . Si a fost ciudata senzatia cu pielosii aia mici in mana ![]() |
Posted 28 December 2013 - 20:25

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users