Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Medlife vs Regina Maria

- - - - -
  • Please log in to reply
70 replies to this topic

#37
softpedistul

softpedistul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,515
  • Înscris: 25.01.2011
Tocmai ce am luat ţeapă de 19 milioane de la Regina Maria.
Ne-au asigurat că CAS-ul decontează naşterea, am făcut contractul, am plătit, am plecat.
Trei luni mai târziu aflăm că mai avem să le dăm banii CAS-ului, pentru că n-a fost decontată.
Normal ar fi fost să ne anunţe ei de starea dosarului, de vreme ce actele au fost depuse la ei.

Continuând:
Toate serviciile de-a lungul urmăririi naşterii au fost de toată jena, dar i-am suportat cu stoicism:
1. Soţia a trebuit să meargă cu burta mare degeaba până la spital pentru că nimeni nu i-a spus că programarea se anulase.
2. Fetele de la recepţie nu ştiu niciodată nimic. Am fost trimişi degeaba dintr-un loc în altul pentru că medicul respectiv avea cabinetul, de fapt, în altă parte.
3. O doamnă ginecolog a prescris „homeopatice”. I-a spus soţia că nu credităm pseudoştiinţa şi a rămas surprinsă. Am schimbat-o cu alt medic, care a fost de treabă.
Fiecare drum la spital a fost însoţit de o stare de nervi, neştiind ce surprize neplăcute vom mai avea.

Primul copil a fost meşterit la MedLife. Totul a mers relativ Ok.
Singura problemă a fost că s-a ajuns la cezariană, deşi totul era favorabil naşterii naturale (Lucru confirmat uterior de alţi doi medici) şi fără prea mlte explicaţii.

#38
Tarzy

Tarzy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,636
  • Înscris: 28.11.2001
Nu stiu de Medlife dar din pacate cei de la Regina Maria au reusit sa ma dezamageasca crunt.

Sambata pe partie (de fapt in afara partiei) am reusit in mod destul de spectaculos sa fac ceva tumbe si sa fracturez o mana (nu ceva grav dar fractura oricum) - Fractura epifiza distala radius stang - AO 23 A2.

Fiind beneficar, din partea angajatorului, de servicii medicale Regina Maria am venit direct la Euroclinic (clinica de urgente) unde bineinteles ca nu exista ortoped la program de we, dar macar am facut radiografie .... reiese in mod evident faptul ca e vorba de o fractura, dar cum spuneam nu exista ortoped .... asa ca cei de la camera de garda mi-au pus o fesa elastica si mi-au recomandat sa caut luni specialist.

Luni dimineata sun la call center (nu se pot face programari in w/e) .... stabilesc un consult si la ora 10.00 ma prezint frumos la Clinica Sun Plaza ... ma preia specialistul .... un pic debusolat spune ca e la inceput in aceea clinica ... foarte binevoitor .... incearca sa vada radiografia dar cum ecanul special refuza sa colaboreze (adica nu se aprindea) a facut apel la ingeniozitatea mioritica si a analizat cu radiografia sprijinta pe fereastra (bine ca am prins o zi insorita) ... confirma fractura ... si ma roaga sa mai astept pana dupa urmatorul pacient ptr a face imobilizarea.
Desi eram plecat de la serviciu in timpul programului accept .... trece pacientul intru inapoi in cabinet .... domunul doctor iese ca sa aduca ce-i trebuie .... trec 10 minute .... mai trec alte 10 .... se intoarce spasit ... si STUPOARE - spune ca din pacate nu au ce le trebuie ... ca daca vreau sa ma duc in alta parte (la Universitar) sau sa astept pana maine ...., chiar si el era stupefiat si mai ales jenat de situatie.
In gand imi trece sa fac cum am mai facut "la stat" adica sa ma duca la farmacie si sa cumpar ce e nevoie .... dar tot in gand imi trece si faptul ca totusi nu e deloc oki sa ma las inghipsat de un incepator in domeniu in cadrul unei clinici in care nu se gasesc cele de trebuinta ptr o operatiune consider eu banala.
Refuz oricare din alternative, de durut nu durea dar totusi eram la aproape 48 de ore de la accident iar interventia amanata pe motive ce tin de organizarea interna a clinici (lipsa ortoped la camera de garda de urgenta si lipsa materiale la cabinetul specializat)  si plec pe ideea de a merge la o camera de garda de urgenta la un spital de stat  ....  ... in cladirea vecina observ reclama la o alta Clinica, intru acolo ... ma vede un ortoped si ma inghipseaza (de fapt pune o fasa rasina dar inteleg ca e acelasi lucru) pufnind si boscorodint diverse la adrsa colegilor lui de breasla care au permis ca o fractura sa nu fie tratata timp de 2 zile .... si ma bocorodeste si pe mine ca-s atat de naiv incat sa nu fi insistat sa fiu tratat in aceea zi, inclusiv ca de ce nu m-am dus la urgenta la Floreasca ca vorba aia erau langa Euroclinic. Deh asa imi trebuie daca am harfe-n cap si tin la ideei corporatiste cum ca sa te trateze cei la care te trimite (si plateste) angajatorul.

O experienta neplacuta referitoare tot la modul de organizare am mai avut la inceputul anului, cand am avit nevoie de tratament ORL si la cabinetul din Sun Plaza nu fonctiona un aparat, a trebuit sa mai fac un consultin alt sediu, acelasi doctor.

Nu sunt prea sclifosit de felul meu dar totusi gasesc ca este inadmisibil ca ptr o firma cu minime pretentii in acest domeniu.
sa fii pus in imposibilitatea de ati desfasura activitatea pe motive de nefunctionare echipament sau lipsa materiale

In consecinta am facut cerere angajatorului sa fiu relocat la alt furnizor de servicii medicale .... care este Medlife, din ce citesc pe aici se pare ca-s pe drumul cel bun de a cadea din lac in put.

Edited by Tarzy, 14 March 2016 - 17:01.


#39
123321

123321

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,124
  • Înscris: 05.02.2012
Nenea de aici e tot la Regina Maria?

#40
medelin992

medelin992

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,487
  • Înscris: 16.06.2010
Am fost si eu pentru analize de sange la Medlife. Cum analizele facute nu se deconteaza, m-am dus la orice centru/spital. Am fost la ortopedie, pe Ferdinand. Am fost odata am intreabat de cat ma costa, si cum era trecut de ora 1 am ramas sa vin a doua zi sa nu platesc taxa de recoltare. In timp ce beietii de la receptie incercau sa desluseasca ce a scris medicul, au apelat si la niste doctori de acolo.... Vin a doua zi, pe nemancate, gata sa fiu supt. Ati recoltat urina? ma intreaba ei! Zic nu, ca n-am stiut..... Imi explica...Revin a 3-a zi, imi spun sa astept. Am asteptat cred juma de ora. Intr-un final mi-au luat sange. Vad ca la una din analize abia in 10 zile lucratoare vine rezultatul. S-au facut 13 zile lucratoare si nici acum n-a venit. Verificat si online, si la ei.....

In aia juma de ora de am asteptat, am vazut destule incat sa cred ca nu difera cu nimic sistemul lor de cel de stat....din pacate...cunostinte, relati, pupincurisme...

Edited by medelin992, 27 March 2016 - 10:55.


#41
scieriro

scieriro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 76
  • Înscris: 27.01.2013
Probleme dermatologice comune, incercat la o clinica mai mica, rezolvare partiala cu cateva sedinte, incercat la Regina Maria si pentru o alta parere, doamna doctor foarte incompetenta, incerca mai mult sa vanda creme si sampoane decat sa afle cauza prin investigatii si teste, doar isi dadea cu parerea ca ar putea fi una sau alta si ca oricum nu se rezolva.

Nastere la Medlife, intentia a fost o nastere naturala s-a ajuns la cezariana. La un targ de profil agenta lor de vanzari parca ar fi vandut camere de hotel, interesul era sa vanda pachetul de 7000 lei, am ales pachetul de 3000 redus de la 3750, in final platesc cezariana 5000(redus de la 6100) + alti vreo 1200 pentru un set de analize optional.
Pe hartiile completate la internare programul era foarte bine pus la punct, in practica nici pe aproape, mesele venite cu intarziere, copilul il tin in camera "acvariu" iar daca nu il ceri nu il aduc la tine. Orice cerere facuta prin telefonul din camera vine cu intarziere, asistentele sunt cele de la stat care ofteaza si fac figuri daca le ceri sa faca ceva. Nu s-au respectat dorinta cat si procedurile lor referitoare la alaptare(ceva de genu daca tu esti vegetarian ei iti dau carne ca stiu ei mai bine ca toti oamenii mananca carne). Poate am nimerit eu tocmai tura care nu trebuie, dar atunci cand pe toate hartiile pe care le pui la dispozitie clientului te lauzi cu personal extrem de calificat si servicii ireprosabile, incepi sa si crezi lucrurile astea pana iti demonstreaza ca nu este decat o reclama mincinoasa.

In concluzie mai toate clinicile private au proceduri puse la punct pe hartie(probabil puse la punct de compania mama) in realitate, procedurile trebuiesc aplicate de oamenii din Romania, oameni care marea lor parte isi au radacinile in sistemul de stat unde se stie ca marea lor parte nu s-au sinchisit sa schimbe nimic, nici macar sa isi faca datoria. Iar acum au aceeasi scoala doar ca sunt platiti mai bine, o parte din ei naparlind un pic din obiceiurile adunate in anii trecuti, majoritatea sunt neschimbati, imbracand doar o alta uniforma.

#42
Clovis

Clovis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,215
  • Înscris: 24.04.2007
Apropo de nasterile la privat.....Banuiesc ca stiti ca in caz de complicatii sunteti trimisi cu salvarea la un spital de stat.....Asta ca sa eliminam orice nelamurire....

Edited by Clovis, 27 March 2016 - 23:18.


#43
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,141
  • Înscris: 05.12.2002
Regina Maria e praf!!!.
Incompetenta crasa, incepand de la call-center si terminand cu doctorii.
De la asteptat aproape o luna pentru programarea unei proceduri (va sunam noi, asteptati - asta cu telefoane la 2-3 zile, pana cand nu am facut un scandal monstru nu ne-a sunat nimeni), trecand prin "hai sa facem repede interventia ca ma grabesc, unde-i anestezistul (care nu stia ca trebuie sa fie acolo), etc." pana la tampon uitat in pacienta dupa interventie. Ce vreti, doctorita se grabea...

#44
123321

123321

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,124
  • Înscris: 05.02.2012
Medicii din spitalele de STAT profesează și-n clinicile private, deci chiar nu văd de ce unii-s uimiți de situațiile prezentate mai sus...

#45
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,141
  • Înscris: 05.12.2002
Pentru ca multe tin de organizare, nu de medici.

#46
dodu31

dodu31

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 52
  • Înscris: 12.12.2012
Nastere Regina Maria 2016, cu mult sub asteptari
INTERACTIUNEA INSOTITORULUI cu “Regina Maria”:
Doresc sa va informez ca partea de comunicare cu insotitorul (sotul) a fost defectuoasa aproape inexistenta pana la semnalarea acestor aspecte:
· Lipsa informarii asupra intregului proces
· Ca insotitor nu am primit nicio informatie decat in momentul in care am ceruta mai insistent
· Dupa nasterea copilului, cei de la Neonatologie m-au anuntat si aratat copilul insa nici o informatie despre sotie, nici nu stiam unde sa merg pentru a o vedea, daca este ok, am fost informat de un parinte pe hol ca trebuie sa merg la etajul 1 in postoperator si acolo nu ai acces
Lipsa informatiilor despre bebelusi, nu vine nimeni sa te informeze cand ti se aduce sau daca ti se aduce bebelusul, daca-l ceri trebuie sa insisti de cateva ori
*********************************************
· Nu contest profesionalismul cadrelor medicale, sau procesul medical, totul a fost inregula , doar partea de comunicare, ar trebui regandita, un parinte stresat, neinformat, nu va putea sa aprecieze celelalte aspecte pozitive.
************************************************************
Privind rezerva:
Butonul de panica era nefunctional, pentru orice necesitate trebuia sa se apeleze la butonul celeilalte paciente, am informat acest aspect de mai multe ori.
In rezerva era o gura de aerisire(ventilatie) care era lipita cu leucoplast, pe acolo venea un zgomot si un curent destul de deranjant
Tot ce am putut sa fac este sa le dau un feedback negativ si sa anunt online experienta nu tocmai placuta cu ei, poate astfel cei ce merg acolo sunt mai atenti si pregatiti.

#47
boy17ro

boy17ro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 21.05.2010
Nu stiu de Regina Maria, dar pot sa va povestesc de Medlife, unde am avut o experienta de 2 lei.Programat frumos la ora 17, abia pe la 17 si 20 am intrat si eu in cabine la urologie (cei care se ocupa de probleme la jucaria masculina).Oricum deja eram plin de nervi ca daca vroiam sa stau pe holuri in spitale stateam la stat, ma scoae din sarite cand nu ti se respecta o programare pe banii tai, in fine, acolo un doctor extrem de dezinteresat de mine, cu o maxima scarba s a uitat pe analize si investigatii care le aveam deja facute, ma simteam acolo ca ultimu prost care a venit la ''sarumana nenea'' si din nou, nu pe bani, daca era moca eram mai calm, in fine povestesc eu tot ce am de zis, imi da niste analize de 500 de lei,si o ecografie Doppler la jucarie, si plec. In drum spre casa cand imi rodeam nervii si dracii am realizat niste lucruri interesante nu ma controlat desi i am zis clar ca am o iritatie iar eu m am dus la un urolog care nici macar nu m a intrebat daca urinez. Groaznc, in principiu eu merg numai la privat pentru sanatate...numai pt ca...si azi, initial trebuia sa ma duc la spital la uro, doctoru cu care am vb era in operatie, iar la colegii lui era ... jalnic,erau 2-3 in salon si barbati si femei(eu chiar nu consider ca e indicat sa te duci la o femeie urolog pt diagnostic, cu absolut ot respectul pt femei) in fine, cu liste de asteptare miserie de genu asta, de ajungi sa stai pe holuri in spital. Bun trecem peste, seara ma suna doctoru, ce i facut ma, si i zis toata povestea, si i zic si povestea mea si de ce m am dus, si mi zice ca s un prost, ca m a facut de bani, si ar fi vrut sa ma tina in analize pana la sfantu asteapta, cum sa fac eu doppler la 29 de ani, cand nici nu a pus mana pe mine sa vada daca am alte lucruri, si sa mi bag mintile in cap, mi a zis 2 pastile care le am si luat si gata.concluzia mea, MEDLIFE Unirea ... GROAZNIC

#48
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,921
  • Înscris: 18.12.2007
1. Ce conteaza daca urologul este femeie sau barbat? Materia de la facultate e aceeasi. Pe principiul asta nici la barbatii ginecologi nu ar trebui sa mergem, nu?
2. Programarile se decaleaza si din cauza pacientilor care intarzie, nu numai din cauza doctorilor
3. Catre Medlife ai trimis feedback?

#49
technomate

technomate

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 02.11.2006
Parerea mea e ca Medlife este fostul sistem de sanatate doar ca pe bani ,un alt sistem care trage multi bani de la oameni fara sa ofere valoare sau chiar nimic .Daca ai abonament business sau chiar mai mic si vrei o consultatie (pt cazuri importante->ochi,ecografii ,etc) rapida
te programeaza dupa 30 de zile cand deja nu mai are rost .Consultatiile lor sunt doar cele pe care le-ai face doar de verificare nu si de diagnostic rapid .Doctorii gresesc trimiterile ,nu e nicidecum un sistem de calitate .
Incercati in alta parte daca vreti calitate .Patit si platit cu Medlife Brasov .

Edited by technomate, 11 August 2017 - 08:23.


#50
catalinalcl

catalinalcl

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 03.01.2018

 phlak, on 18 februarie 2012 - 18:54, said:

Va rog sa expuneti aici opinii despre cele 2 servicii medicale (Regina Maria <> Medlife): servicii, gratuitati, pret/calitate etc.; ma intereseaza o comparatie intre cele doua pentru acelasi tip de abonament.
Eu de exemplu am avut pana acum abonament la Medlife -card clasic- de care am fost foarte multumit, si care includea multe gratuitati (analize oricand voiam, consultatii, ecografii). Unele dintre analize, ce-i drept, nu erau gratuite, ci reduse cu 20%. Acum am abonament la Regina Maria -card basic- la care, din cate am vazut nu prea sunt gratuitati, ci mai degraba reduceri cu 20%. Calitativ nu pot spune nimic inca despre Regina Maria, n-am avut nevoie. Se pare totusi ca ar fi mai multe clinici Regina Maria decat Medlife (Regina Maria este de fapt o contopire intre CMU si Euroclinic), totusi Medlife ar fi pe primul loc ca numar de abonati. Astept pareri. Multumesc


#51
catalinalcl

catalinalcl

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 03.01.2018
mama mea, în vârstă de 87 de ani, a făcut un puseu de hipertensiune major la începutul lunii decembrie și a fost dusă la spital de urg Floreasca. dupa 5 zile a fost externata cu un tratament ce contine 2 medicamente care în practică terapeutică nu se asociază (metoprolol si amiodarona) și  niște antihipertensive care ar fi leșinat și un elefant.
având insuficiență cardiacă grd 3/4 și pe fondul unor valori de puls de 51 b/min și tensiune 7/5 a ajuns din nou la acelasi spital după 10 zile. departamentul "urgente majore" este populat în principal de medici rezidenți. unul din ei i-a recomandat mamei un alt hipertensiv care nu se mai fabrica de 10 ani. mama are crize severe de dispnee și fibrilatii.
ieri noapte a făcut o nouă criză, cu extrasistole ventriculare aproape continui. a venit ca de obicei un echipaj smurd care doar verifica parametrii vitalității ai pacientului si cere OK-ul de internare. indiferent cat de grava e starea bolnavului nu au voie sa-i administreze nimic. practic îl lasă să moară. au dus-o din nou la Floreasca unde din usa de primiri o individa îmbrăcată în negru, emblematică pt acest sistem medical de ciocli, a început să zbiere la mama:"ce cauti tu aici, ca n-ai nimic".dupa 3 ore au dat-o afară ca ei nu tratează decât urgente majore. parca un om de 87 de ani,practic pe moarte, nu e o urgenta. pentru acesti oameni primitivi, ma refer inclusiv la medici, e un nimic. hotarata sa o internez la un sp privat am dat telefon la Angiolife din reteaua Medlife. dupa ce am fost data de colo colo mi-a raspuns azi pe la ora 9 am  o asistenta de la Cardiologie.dupa ce mi-a spus că nu mă poate ajuta (??!!)parca m-as fi dus la pomana mi-a închis telefonul în nas. alo, domnii patroni, se aude? dati-o afară pe individa sau carati-va naibii în țările de unde ati venit cu gaselnitele voastre de asa zise îngrijiri medicale, în fond o altă formă de spoliere. pe scurt, jaf si nesimtire și la stat si la privat.


#52
Adrexx

Adrexx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,220
  • Înscris: 22.12.2015

 boy17ro, on 25 octombrie 2016 - 03:39, said:

Nu stiu de Regina Maria, dar pot sa va povestesc de Medlife, unde am avut o experienta de 2 lei.Programat frumos la ora 17, abia pe la 17 si 20 am intrat si eu in cabine la urologie (cei care se ocupa de probleme la jucaria masculina).Oricum deja eram plin de nervi ca daca vroiam sa stau pe holuri in spitale stateam la stat, ma scoae din sarite cand nu ti se respecta o programare pe banii tai, in fine, acolo un doctor extrem de dezinteresat de mine, cu o maxima scarba s a uitat pe analize si investigatii care le aveam deja facute, ma simteam acolo ca ultimu prost care a venit la ''sarumana nenea'' si din nou, nu pe bani, daca era moca eram mai calm, in fine povestesc eu tot ce am de zis, imi da niste analize de 500 de lei,si o ecografie Doppler la jucarie, si plec. In drum spre casa cand imi rodeam nervii si dracii am realizat niste lucruri interesante nu ma controlat desi i am zis clar ca am o iritatie iar eu m am dus la un urolog care nici macar nu m a intrebat daca urinez. Groaznc, in principiu eu merg numai la privat pentru sanatate...numai pt ca...si azi, initial trebuia sa ma duc la spital la uro, doctoru cu care am vb era in operatie, iar la colegii lui era ... jalnic,erau 2-3 in salon si barbati si femei(eu chiar nu consider ca e indicat sa te duci la o femeie urolog pt diagnostic, cu absolut ot respectul pt femei) in fine, cu liste de asteptare miserie de genu asta, de ajungi sa stai pe holuri in spital. Bun trecem peste, seara ma suna doctoru, ce i facut ma, si i zis toata povestea, si i zic si povestea mea si de ce m am dus, si mi zice ca s un prost, ca m a facut de bani, si ar fi vrut sa ma tina in analize pana la sfantu asteapta, cum sa fac eu doppler la 29 de ani, cand nici nu a pus mana pe mine sa vada daca am alte lucruri, si sa mi bag mintile in cap, mi a zis 2 pastile care le am si luat si gata.concluzia mea, MEDLIFE Unirea ... GROAZNIC
Da-l pe goarna pe  medicul urolog de  la  Medlife  Unirea.
Merita !

#53
UnNN

UnNN

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 12.12.2018
Ultima teapa inventata, 'asigurarile' Groupama in parteneriat cu Regina Maria. De fapt ei sunt parteneri de decontari umflate si cam atat. Daca Groupama gaseste o chichita, cu atat mai bine, se eschiveaza de la plata si umflatura de factura cade in sarcina clientului. Medicamente umflate la pret mult peste orice farmacie.
Dezicere totala de partener in caz de litigiu. Practic regina maria nu revizuieste nici un refuz de plata al 'asiguratorului'. Recomand plangeri peste plangeri si adresari in instanta.

#54
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Am auzit si de spagi cerute in sistemul privat... e adevarat ?!
https://www.bugetul....274682759252353

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate