![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Exista vreo caracteristica a artei neoprotestante?
Last Updated: Feb 18 2012 17:00, Started by
iulian_k
, Feb 18 2012 14:04
·
0

Posted 18 February 2012 - 14:04

Am un background ortodox-greco-catolic desi sunt mai agnostic... Am unii prieteni baptisti, penticostali sau cu background neo-protestant dar nu m-au putut lamuri. Recunosc ca nu sunt suficient de bine informat, dar senzatia mea este ca in general atat artizanii cat si consumatorii de arta neo-protestanti evita reprezentari ale raului si ale avatarelor sale. Sexualitatea este ignorata, autorii faptelor reprobabile nu pot fii protagonisti ai nici-unei structuri narative sau vizual-narative, raul e exilat si privit ca venind de undeva din exterior. E ca si cand etaparomantica(de sorginte) germana nu ar fi avut loc in istoria culturii.
|
Posted 18 February 2012 - 17:00

Am un background ortodox-greco-catolic desi sunt mai agnostic... Am unii prieteni baptisti, penticostali sau cu background neo-protestant dar nu m-au putut lamuri. Recunosc ca nu sunt suficient de bine informat, dar senzatia mea este ca in general atat artizanii cat si consumatorii de arta neo-protestanti evita reprezentari ale raului si ale avatarelor sale. Sexualitatea este ignorata, autorii faptelor reprobabile nu pot fii protagonisti ai nici-unei structuri narative sau vizual-narative, raul e exilat si privit ca venind de undeva din exterior. E ca si cand etaparomantica(de sorginte) germana nu ar fi avut loc in istoria culturii. Poate daca explici mai clar ce intelegi tu prin "arta neoprotestanta" , o sa iti raspunda cineva. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users