![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Exista vreo caracteristica a artei neoprotestante?
Last Updated: Feb 18 2012 17:00, Started by
iulian_k
, Feb 18 2012 14:04
·
0

Posted 18 February 2012 - 14:04

Am un background ortodox-greco-catolic desi sunt mai agnostic... Am unii prieteni baptisti, penticostali sau cu background neo-protestant dar nu m-au putut lamuri. Recunosc ca nu sunt suficient de bine informat, dar senzatia mea este ca in general atat artizanii cat si consumatorii de arta neo-protestanti evita reprezentari ale raului si ale avatarelor sale. Sexualitatea este ignorata, autorii faptelor reprobabile nu pot fii protagonisti ai nici-unei structuri narative sau vizual-narative, raul e exilat si privit ca venind de undeva din exterior. E ca si cand etaparomantica(de sorginte) germana nu ar fi avut loc in istoria culturii.
|
Posted 18 February 2012 - 17:00

Am un background ortodox-greco-catolic desi sunt mai agnostic... Am unii prieteni baptisti, penticostali sau cu background neo-protestant dar nu m-au putut lamuri. Recunosc ca nu sunt suficient de bine informat, dar senzatia mea este ca in general atat artizanii cat si consumatorii de arta neo-protestanti evita reprezentari ale raului si ale avatarelor sale. Sexualitatea este ignorata, autorii faptelor reprobabile nu pot fii protagonisti ai nici-unei structuri narative sau vizual-narative, raul e exilat si privit ca venind de undeva din exterior. E ca si cand etaparomantica(de sorginte) germana nu ar fi avut loc in istoria culturii. Poate daca explici mai clar ce intelegi tu prin "arta neoprotestanta" , o sa iti raspunda cineva. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users