![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
nokia 5530 problema
Last Updated: Feb 29 2012 14:31, Started by
trazu
, Feb 18 2012 02:00
·
0

Posted 18 February 2012 - 02:00

Buna seara. Am o problema cu un telefon Nokia 5530XM.
Cand il deschid imi apare logo-ul Nokia iar apoi un text :" Phone start-up failed.Contact the retailer" . Telefonul nu a fost scapat/lovit , pur si simplu s-a inchis din cauza bateriei lipsa iar cand l-am deschis mi-a aparut mesajul de mai sus. Ma poate ajuta cineva cu un sfat ?! Va multumesc. Edited by trazu, 18 February 2012 - 02:03. |
Posted 18 February 2012 - 08:25

de ceva vreme se reseta cand scriam mesaje.
s-a inchis cand incercam sa fac niste poze,cum am ajuns acasa l-am pus la incarcat si s-a deschis singur,apoi textul ala si asa mi-a ramas. o sa ma duc cu el la un service gsm (caci cei de la care l-am cumparat,inca in garantie,nu se sinchisesc sa mi raspunda la mail-uri/apeluri). mai mult ca sigur ca e de la soft problema, in 2 ani de cand il am doar de 2-3 ori a facut cunostinta cu podeaua . |
Posted 29 February 2012 - 14:31

am inteles ca merge hard reset , insa nu stiu cum sa fac acest lucru .
stie cineva ? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users