![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
GPS software for Symbian S60 v5
Last Updated: Feb 21 2012 07:07, Started by
Gyba
, Feb 17 2012 14:52
·
0

Posted 17 February 2012 - 14:52

Sal,
Am un telefon Samsung I8910 cu Symbian S60 v5. As dori sa imi instalez un soft pentru GPS pe el. Are si el propriul soft de GPS dar nu este free. Cand incerc sa il instalez imi cere sa ma conectez la internet. Avand in vedere ca nu sunt in RO pt moment, roamingul m-ar distruge daca as lasa aplicatia sa se conecteze la net si sa isi descarce datele care oricum nu sunt gratuite. Imi poate indica cineva de unde sa iau un soft pt GPS gratuit care sa functioneze si pe telefonul meu? Si binenteles un scrut tutorial de cum se instaleaza. Am citit ceva de Garmin, dar nu sunt prea lamurit. Multumesc mult! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users