Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare sursa PC - Home server

Achizitie apartament antecontract

Cum se poate trece de la aragaz l...

Aerul scoate sunete cand este van...
 Recomandare televizor

Cum se plateste energie injectata...

Spoturi LED incastrate

Usa blocata Vw Passat
 Nelamuriri posturi titularizabile

Antena UHF PNI UF400, 47 cm, 430-...

Romania - Bielorusia (28.03.2023,...

Viza turist SUA
 Extender bay 3,5 carcasa

Soft evidența deplasari

Alegere laptop sh pana in 14”

Cum ati reusit sa va lasati de fu...
 

Cautare string in folder cu fisiere .dat

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
cristi_ursu

cristi_ursu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 05.12.2007
Please help me!
Salut!
Vreau sa caut continutul unui Textbox1.text ce contine mai multe linii text (pana in 2Mb), intr-un folder ce contine ffff multe fisiere .dat, care contin liniile text din Textbox1.text.(poate fi unul sau mai multe fisiere .dat care sa contina acel text din Textbox1.text),
dupa care sa afisez rezultatul intr-un alt textbox sau richtextbox.

Va multumesc anticipat.

#2
Esperatul

Esperatul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 739
  • Înscris: 19.07.2006
VB.NET sau VB6?

#3
cristi_ursu

cristi_ursu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 05.12.2007

View PostEsperatul, on 10th February 2012, 20:59, said:

VB.NET sau VB6?

VB.NET

#4
Esperatul

Esperatul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 739
  • Înscris: 19.07.2006
Ok, si ai facut o procedura care merge greu datorita dimensiunii sau nici nu stii de unde sa te apuci? Cautarea e simpla, de gen "Contains" sau mai complicata?

Edited by Esperatul, 10 February 2012 - 14:18.


#5
cristi_ursu

cristi_ursu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 05.12.2007

View PostEsperatul, on 10th February 2012, 21:47, said:

Ok, si ai facut o procedura care merge greu datorita dimensiunii sau nici nu stii de unde sa te apuci? Cautarea e simpla, de gen "Contains" sau mai complicata?

Am facut o procedura care cauta inntr-un fisier ceea ce am descris mai sus si afisaza rezultatul, dar nu am idee cum se poate cauta intr-un folder ce contine fisiere.
Ma gandesc daca nu reusesc sa fac o baza de date care sa preia continutul fisierelor din acel folder dar lucrurile se complica deoarece o baza de date in access nu poate fii mai mare de 2Gb, deci prefer prima varianta.

#6
Esperatul

Esperatul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 739
  • Înscris: 19.07.2006
Pai de la fisier la director e simplu ca si concept:
dim strPath as string = "C:\folder\"
dim di as new directoryinfo(strPath)
For Each fi As FileInfo In di.GetFiles("*.dat")
   CautaInFisier(fi)
end for

daca iti pui problema ca baza de date depaseste 2GB aproape sigur operatia asta va merge foarte incet. Ai 2 variante:
1. Operatia de cautare de text fiind una care mananca mult CPU o faci multithread ca sa folosesti mai multe nuclee ale procesorului daca are.
2. Folosesti Full-Text Index - asta am folosit doar pe Sql server (pe Express ai limitare la 4GB) si merge foarte bine.

#7
cristi_ursu

cristi_ursu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 05.12.2007

View PostEsperatul, on 10th February 2012, 22:07, said:

Pai de la fisier la director e simplu ca si concept:
dim strPath as string = "C:\folder\"
dim di as new directoryinfo(strPath)
For Each fi As FileInfo In di.GetFiles("*.dat")
   CautaInFisier(fi)
end for

daca iti pui problema ca baza de date depaseste 2GB aproape sigur operatia asta va merge foarte incet. Ai 2 variante:
1. Operatia de cautare de text fiind una care mananca mult CPU o faci multithread ca sa folosesti mai multe nuclee ale procesorului daca are.
2. Folosesti Full-Text Index - asta am folosit doar pe Sql server (pe Express ai limitare la 4GB) si merge foarte bine.


Multumesc pt idee, dar din pacate nu functioneaza.
String nu poate fi convertit la System.IO.FileInfo
adica ceea ce as vrea este ca, continutul TextBox1.Text sa fie cautat in folderul cu fisiere .dat.
"fi = TextBox1.Text"

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate