Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Se poate imbunatati o poza sa se ...

Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...

smart switch fara neutru
 Ierbicid pentru parul porcului.

Smecher de talie grea

PH apa plata

Manere clasice mobila sau push to...
 Contact pe piele cu sangele altei...

metoda constantelor de scurtcircuit

video file info

Nu pot raspunde: Huawei P10
 Cod cursor website

Cum se iese la pensie la munca di...

Inlocuire Tranzistor 4410 BA622T ...

CASS pe veniturile din DOBANZI
 

PHP website

- - - - -
  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#19
alecsmatei2002

alecsmatei2002

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 110
  • Înscris: 19.12.2007
Am lamurit-o si pe asta. Next. As vrea ca pe prima pagina sa fie afisate doar 10 id-uri, chiar daca eu am 100 sa zicem.  Cum....?

#20
alecsmatei2002

alecsmatei2002

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 110
  • Înscris: 19.12.2007

View Postalecsmatei2002, on 13th February 2012, 20:26, said:

Am lamurit-o si pe asta. Next. As vrea ca pe prima pagina sa fie afisate doar 10 id-uri, chiar daca eu am 100 sa zicem.  Cum....?

imi trece prin cap urmatoarea chestie:
o variabila care este numarul de elemente dintr-un array, care array la randul lui contine ....$get['id']....
si daca variabila e mai mare de 10, sa zicem....executa o treaba, else...alta treaba
acuma, nu stiu cum sa aplic chestia asta, in cazul in care nu am aberat mai sus

stiu ca suna a text de analfabet dar am incercat sa scriu ce am gandit, nestapanind toate notiunile PHP :)

Edited by alecsmatei2002, 13 February 2012 - 22:56.


#21
w3room

w3room

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,085
  • Înscris: 22.09.2010

View Postalecsmatei2002, on 13th February 2012, 22:26, said:

Am lamurit-o si pe asta. Next. As vrea ca pe prima pagina sa fie afisate doar 10 id-uri, chiar daca eu am 100 sa zicem.  Cum....?
$Rez = mysql_query("SELECT * FROM `tabel` where marca='bmw' LIMIT 10");

View Postalecsmatei2002, on 13th February 2012, 22:55, said:

o variabila care este numarul de elemente dintr-un array, care array la randul lui contine ....$get['id']....
si daca variabila e mai mare de 10, sa zicem....executa o treaba, else...alta treaba
acuma, nu stiu cum sa aplic chestia asta, in cazul in care nu am aberat mai sus
Încearcă să nu te mai ascunzi. Spune exact ce vrei să faci.

Cumva te referi la :
if($_GET['id'] == '11') { echo 'Un text vizibil doar pentru mașina bmw cu id-ul 11'; }


#22
alecsmatei2002

alecsmatei2002

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 110
  • Înscris: 19.12.2007
Nu, nu la asta ma refer. Vreau ca pe prima pagina sa fie afisate doar un numar de id-uri. Sa zicem doar 10. Daca am id-uri de la 1 la 1000, eu vreau doar 10 pe prima pagina.

#23
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006
ti s-a dat solutia, LIMIT 10; in query.
Daca vrei sa iti afiseze aleator 10 inregistrari pui ORDER BY RAND() LIMIT 10;

Gen:
$Rez = mysql_query("SELECT * FROM `tabel` where marca='bmw' ORDER BY RAND() LIMIT 10;");

Ai grija totusi cu utilizarea acestui tip de order pentru ca ia suficient de mult timp (nu atat de mult incat sa influenteze un site mic, dar de exemplu la un site cu o baza de date de peste 6 milioane de inregistrari ia pana la o secunda doar acel query).

#24
w3room

w3room

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,085
  • Înscris: 22.09.2010

View Postalecsmatei2002, on 13th February 2012, 23:10, said:

Daca am id-uri de la 1 la 1000, eu vreau doar 10 pe prima pagina.
Adică vrei paginare :scratchchin: Uite un script aici de-a gata.

#25
alecsmatei2002

alecsmatei2002

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 110
  • Înscris: 19.12.2007
Nu o sa le afisez aleator. O sa fie in functie de id, descrescator, in asa fel incat ultimile 10 id-uri adaugate sa fie tot timpul pe prima pagina.

#26
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006
a zis PE PRIMA PAGINA, adica pe HOMEPAGE.


Despre paginare am scris si eu un articol acum ceva timp pe blog: http://ionutstoica.i...mysql-php.ionut

#27
alecsmatei2002

alecsmatei2002

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 110
  • Înscris: 19.12.2007
Am rezolvat-o, multumesc amandurora. Inca nu am rezolvat-o cu afisarea ptimului id. V-am descris-o in privat, pe mess.am id de la 1 la 10. Daca am ''order by id asc'' nu mi-l arata pe 1, daca schimb pe ''order by id desc'', nu mi-l arata pe 10.

#28
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006
Ce tip ce camp este id-ul? vezi sa fie integer. Daca e varchar este normal ca 1 > 10

#29
alecsmatei2002

alecsmatei2002

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 110
  • Înscris: 19.12.2007

View PostDarkAngelBv, on 13th February 2012, 21:46, said:

Ce tip ce camp este id-ul? vezi sa fie integer. Daca e varchar este normal ca 1 > 10
E int(11)

#30
w3room

w3room

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,085
  • Înscris: 22.09.2010

View Postalecsmatei2002, on 13th February 2012, 23:40, said:

Daca am ''order by id asc'' nu mi-l arata pe 1, daca schimb pe ''order by id desc'', nu mi-l arata pe 10.
N-are cum.
$Rez = mysql_query("SELECT * FROM `tabel` where marca='bmw' Order by `id` LIMIT 10");


#31
alecsmatei2002

alecsmatei2002

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 110
  • Înscris: 19.12.2007

View Postw3room, on 13th February 2012, 21:49, said:

N-are cum.
$Rez = mysql_query("SELECT * FROM `tabel` where marca='bmw' Order by `id` LIMIT 10");
...are:(

#32
alecsmatei2002

alecsmatei2002

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 110
  • Înscris: 19.12.2007

View Postalecsmatei2002, on 13th February 2012, 21:54, said:

...are:(
s-a rezolvat
era o linie de cod in plus
asa e cand dai cu copy-paste
:(

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate