Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
The Three-Body Problem

SSD Lenovo este recunoscut doar i...

Identificare eroare centrala

Interpretare vis !
 Premiera in Romania Sepsi - FCU ...

UPS se opreste/restarteaza subit.

Vecini insuportabili, violenti

Semafor și pentru dreapta sa...
 Problema PC nou

Colet prin posta din SUA - valoar...

Unifi Dream Machine, merita?

Achizitie componente PC Gaming
 "Caru cu Bere"

c ++ problema trepte

Este chiar o necesitate contestar...

Camera Sony cu probleme
 

SQL->ComboBox->Textbox

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Davyid

Davyid

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 04.02.2010
Citesc din SQL în combobox prima coloana dintr-un tabel!
Cum aș putea face ca dând click pe un item din combobox, să afișeze mai departe în cateva textboxuri celelate coloane care aparțin rândului respectiv...

Merci mult!


PS: mutați la .NET, m-am grabit si am crezut ca e Visual Studio nu VB :) merci!

Edited by Davyid, 05 February 2012 - 13:13.


#2
nyhao

nyhao

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 82
  • Înscris: 09.08.2008

View PostDavyid, on 5th February 2012, 13:11, said:

Citesc din SQL în combobox prima coloana dintr-un tabel!
Cum aș putea face ca dând click pe un item din combobox, să afișeze mai departe în cateva textboxuri celelate coloane care aparțin rândului respectiv...

Merci mult!


PS: mutați la .NET, m-am grabit si am crezut ca e Visual Studio nu VB :) merci!


pas 1.  Selectezi combo box-ul si o sa-ti apara o sageata mica deasupra lui ; apesi pe ea si bifezi "use data bound items".

pas 2.  -La "Data SOurce" selectezi sursa care s-a creat cu baza de date EX: "CevaBindingSource"
           -La "Display Member" alegi coloana care vrei sa-ti apara in combobox
           - La  "Value Member" selectezi Cheia primara.

pas 3.  Adaugi cate textboxuri ai nevoie.
          Pe fiecare il selectezi, dai al doilea click si apesi properties.La (Data Bindings) , apesi plusul din de langa el si te duci la "Text".Acolo vei selecta coloana din tabel care vrei sa-ti apara in textbox.
          Faci asta pentru fiecare text-box

#3
Davyid

Davyid

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 04.02.2010
mersi mult am reusit!

#4
Davyid

Davyid

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 04.02.2010
daca foloses intr-un form, 2 comboboxuri, si cu citire din tabele diferite,dar din aceasi baza de date, ce de-al doilea nu merge.. de ce oare?

daca dau preview data, zice ca nu poate fi previzualizata, ERROR 07002 , too few parameters, expected 1

Edited by Davyid, 10 February 2012 - 23:20.


#5
Esperatul

Esperatul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 739
  • Înscris: 19.07.2006
Ce baza de date folosesti, Access?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate