Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Planul Samsung pentru urmatorii 5...

videoproiector vs oricare display

probleme mașina de spalat rufe
 Magazine care vand bere la keg

Proiect ciudat legat de metaverse...

Daniel Fenechiu: Nu vom aște...

Transfer in acelasi pc cu FTP
 Și daca industria europeana ...

Alimentare camera ip distanta 50m

Nelamurire instalare internet

Cheie licenta Windows11
 Sfat plantare arbori pentru o mic...

rachiu din gemuri si dulceturi

Bara de cautare sa o mut jos?

Accesorii multitool Black and Dec...
 

SQL->ComboBox->Textbox

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Davyid

Davyid

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 04.02.2010
Citesc din SQL în combobox prima coloana dintr-un tabel!
Cum aș putea face ca dând click pe un item din combobox, să afișeze mai departe în cateva textboxuri celelate coloane care aparțin rândului respectiv...

Merci mult!


PS: mutați la .NET, m-am grabit si am crezut ca e Visual Studio nu VB :) merci!

Edited by Davyid, 05 February 2012 - 13:13.


#2
nyhao

nyhao

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 82
  • Înscris: 09.08.2008

View PostDavyid, on 5th February 2012, 13:11, said:

Citesc din SQL în combobox prima coloana dintr-un tabel!
Cum aș putea face ca dând click pe un item din combobox, să afișeze mai departe în cateva textboxuri celelate coloane care aparțin rândului respectiv...

Merci mult!


PS: mutați la .NET, m-am grabit si am crezut ca e Visual Studio nu VB :) merci!


pas 1.  Selectezi combo box-ul si o sa-ti apara o sageata mica deasupra lui ; apesi pe ea si bifezi "use data bound items".

pas 2.  -La "Data SOurce" selectezi sursa care s-a creat cu baza de date EX: "CevaBindingSource"
           -La "Display Member" alegi coloana care vrei sa-ti apara in combobox
           - La  "Value Member" selectezi Cheia primara.

pas 3.  Adaugi cate textboxuri ai nevoie.
          Pe fiecare il selectezi, dai al doilea click si apesi properties.La (Data Bindings) , apesi plusul din de langa el si te duci la "Text".Acolo vei selecta coloana din tabel care vrei sa-ti apara in textbox.
          Faci asta pentru fiecare text-box

#3
Davyid

Davyid

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 04.02.2010
mersi mult am reusit!

#4
Davyid

Davyid

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 04.02.2010
daca foloses intr-un form, 2 comboboxuri, si cu citire din tabele diferite,dar din aceasi baza de date, ce de-al doilea nu merge.. de ce oare?

daca dau preview data, zice ca nu poate fi previzualizata, ERROR 07002 , too few parameters, expected 1

Edited by Davyid, 10 February 2012 - 23:20.


#5
Esperatul

Esperatul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 739
  • Înscris: 19.07.2006
Ce baza de date folosesti, Access?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate