Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...
 Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...
 

Dinamo

* - - - - 2 votes
  • Please log in to reply
8277 replies to this topic

#37
none

none

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,838
  • Înscris: 03.06.2005
oare ce-o sa mai zica razboinicu?

#38
TIC

TIC

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,699
  • Înscris: 05.03.2003

View Postradumiki, on Oct 30 2005, 22:48, said:

Steaua-Lens ? 4-0  :D

aaaaa, 0 - 1!!!  :roflmaofast:  :roflmao:  :roflmaofast:

#39
radumiki

radumiki

    funny content creator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 23,636
  • Înscris: 13.10.2003
Dinamo - Herenven cat s-a terminat ? :D

View Postnone, on Oct 30 2005, 22:49, said:

oare ce-o sa mai zica razboinicu?
Eu razboinic ? Ea citeste aici ce fac dinamovistii de suparare ca nu au batut pe amaratii de la Jiul Petrosani :

Tamaº s-a încãierat cu un stelist la discotecã
Dinamovistul Gabriel Tamaº a avut asearã o altercaþie cu un stelist, în Braºov, dupã meciul cu Jiul (1-1), anunþã Radio Total Sport. „Aseara, imediat dupa meciul cu Jiul, am plecat la Brasov impreuna cu tatal meu. De acasa i-am anuntat pe parinti ca plec sa salut niste prieteni, la discoteca, aflata la cateva sute de metri de casa. De cand am intrat in discoteca am fost provocat de o persoana aflata la alta masa. Era un fan stelist. Cu trecerea timpului provocarile au fost tot mai dese, motiv pentru care am ripostat, si pe fondul nemultumirii dupa rezultatul cu Jiul.

#40
Goofy

Goofy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,732
  • Înscris: 10.04.2004

View PostRigid Aurel, on Oct 31 2005, 00:19, said:

Hai sa auzim si acum stelistii dupa ce si-au furat-o de o mie de ori mai jenant, si cu totii oamenii pe teren si cu o echipa mai slaba (parerea mea). Jenant, jenant, de trei ori jenant. M-a uns pe suflet.
O intrebare: ai vazut meciul? De unde si pana unde Gloria mai slaba decat Jiul? Oricum sunt jalnice amandoua echipele daca a scos rezulatatele astea, Steaua a reusit sa piarda primul loc cu o prostie demna de invidiat. Ingrijoratoare sunt rezultatele astea in perspectiva saptamanii viitoare in care avem meciuri de UEFA. Sa speram ca isi vor reveni, pentru binele fotbalului romanesc.

#41
menelaos

menelaos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 241
  • Înscris: 28.12.2002

View PostGoofy, on Oct 31 2005, 01:47, said:

Oricum sunt jalnice amandoua echipele daca a scos rezulatatele astea,. Ingrijoratoare sunt rezultatele astea in perspectiva saptamanii viitoare in care avem meciuri de UEFA. Sa speram ca isi vor reveni, pentru binele fotbalului romanesc.

Subscriu

#42
ghevasalie

ghevasalie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,707
  • Înscris: 19.08.2005
Am primit un cadou nesperat din partea Stelei.
Faptul ca Steaua a "reusit" un rezultat mai prost ca noi nu este un motiv de mare bucurie pentru noi, in perspectiva cupelor europene.
In primul rand, trebuie sa ne revenim din perioada proasta din ultimul timp si sa facem un meci bun la Sofia.
Episodul Tamas, nu face decat sa intareasca imaginea "profesionistului" din fotbalul romanesc. E posibil ca un fotbalist de nationala sa reactioneze asa? Uite ca e posibil si din pacate nu este un caz izolat.
Oricum, succes tuturor in cupa!

#43
ReKo

ReKo

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,917
  • Înscris: 24.10.2004

View Postmenelaos, on Oct 29 2005, 22:02, said:

Ata ete. Hai Gloria, desi o sa fie meci de neurmarit. O sa aduca mult cu Steaua Bacau. Oricum ata ete.

Zau ?  :nonobad:

#44
Rigid Aurel

Rigid Aurel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,564
  • Înscris: 14.07.2004
Bai, gata cu off-topicul. Aici vorbim de Dinamo nu de alte prostii! ;) Ne-a uns pe suflet rezultatul stelei, mai ales ca unii jucatori din turma s-au grabit sa afirme sambata dupa meciul cu Jiul ca Dinamo nu are fata de primul loc. Dar cine are? Gloria? :D Dar sa revenim la ale noastre.
Ce ziceti, batem la Sofia. Daca nu batem, suntem out! Am inteles ca reintra Petre si o sa intre si Niculescu, dar nu din primul minut. Va conta foarte mult atitudinea pe care o vor avea baietii. Fotbal stiu, dar mai au de lucrat la atitudine si asta s-a vazut din plin in ultimele meciuri.

#45
menelaos

menelaos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 241
  • Înscris: 28.12.2002
Da. Trebuie sa faca iar presingul ala ucigator ca sa nu faca adversarul nimic. Fara presing si atitudine de profesionisti nu fac nimic. Sa speram ca reintrarile lui Petre si niculescu sa fie de bun augur. Bafta la Sofia.

#46
menelaos

menelaos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 241
  • Înscris: 28.12.2002
Poate s-a mai discutat cumva, dar vreau sa aduc in discutie si aici :

"Incredibila poveste a fanilor dinamoviºti din Peluza Sud



Plecam in jurul orei 5 30, culegem de pe drum un "caine adormit" ce nu auzise ceasul. Apropiindu ne de vama apar primele probleme: un tir incarcat cu nuci se rasturnase pe mijlocul soselei. Enervati de aceasta situatie incercam sa dirijam circulatia temandu ne ca nu vom ajunge la timp pt a ne sustine echipa insa situatia se rezolva in scurt timp. Trecem usor de vama romana insa ni se interzice fara nici un drept sa ne aprovizionam din free shop.

Intrati in Bulgaria suntem imediat preluati de o escorta bulgara formata din cativa politisti. Prima oprire pe teritoriul bulgar survine din dorinta de a face cateva poze de grup, atmosfera fiind una entuziasta fredonam cateva cantece,unele nationaliste si fluturam tricolorul. Primele contre cu politistii bulgari apar intr o benzinarie unde desi tineam la vedere moneda bulgara ni s a interzis sa cumparam ceva de mancare sau de baut fiind bruscati si da ti afara fara nici o explicatie. Incercam sa dialogam cu dansii in engleza insa acestia ca si cum bulgara ar fi vreo limba internationala replicau pe un ton rastit cuvinte in limba lor materna. Ne urcam in autocare si pornim la drum. De data aceasta oprim pe camp pt a ne face nevoile , insa ne lovim din nou de agresivitatea bulgara acestia blocand usile autocarului cu bastoanele scoase . Apucam cativa sa ne facem nevoile insa cele doua fete prin anatomia acestora nu au reusit. Purtam in sfarsit un dialog cu acestia insa nu in limba engleza ci in bulgara,ajutati de un membru Brigate care cunoastea cativa termeni in bulgara. Stabilim cu acestia ca trebuie sa oprim pt a ne face nevoile dar si pentru a zabovi cateva zeci de minute intr un local bulgar unde sa si gustam cateva specialitati culinare. Acestia ne spun ca se afla un asemena local la 5 km si ca spre acel loc ne vor conduce. Induram cu greau foamea, setea si nevoile fiziologice mai bine de 10 km dupa care oprim din nou pe camp cerandu-le explicatii. Politistii bulgari supliniti numeric ne spun ca mai sunt cam 10 km si vom ajunge. Dupa acesti 10 km normal ca au urmat alti 10 dupa care alti 10 si de fiecare data discutii .

Oprim fortat la o benzinarie unde personalul se postase ostentativ in fata intrarii in frunte cu un personaj mai in varsta care dadea ordine si comunica cu politia. Aici s-a purtat din nou o discutie cu oficiali bulgari carora le am explicat ca nu avem de gand sa ne indreptam direct spre Sofia de unde ne asteptam ca politia sa ne introduca direct in stadion asa cum procedase cu suporterii stelisti la partdida Cska - Steaua. Acestia ne promit ca nu se va intampla asta si ne asigura din nou ca vom opri la un popas unde vom putea manca ,unde ne vom putea face nevoile si de unde ne vom putea aproviziona astfel in cat calatoria noastra sa decurga in conditii omenesti.Dupa mai multi km parcursi vedem autocarul incetinind in dreptul unui popas care era situat pe partea stanga si parcand pe partea dreapta intr o parcare destul de spatioasa alaturata unei benzinarii. Al doilea autocar insa a oprit in fata benzinariei la o distanta de 50 m. Pana ca usile sa se deschida vedem cativa bulgari tuciurii gesticuland, dand indicatii politistilor si facand gesturi obscene insa eram prea infometati ca sa dam prea mare importanta. Tranvesram grabiti spre acel popas unde micii sfaraiau pe gratar insa ne lovim de opozitia acelor tigani bulgari care il bruschiaza pe unul dintre noi ajuns primul acolo. Incurjat de prezenta politistilor bulgari care dadeau impresia ca il cunoasteau si de sosirea rapida a unui Mercedes ML din care au coborat grabiti alti 7 bulgari inarmati cu bate ,acesta incepe sa loveasca in stanga si in dreapta cativa membrii ai peluzei.

Vazand cele petrecute am tranversat si am sarit in ajutorul celor atacati lovindu-i pe bulgari su pumnii si cu curelele. Din acel amplasament isi fac aparitia cativa tigani muncitori inarmati cu bate , tarnacoape, sape si chiar un topor si suntem nevoiti sa ne retragem . Ne regrupam in dreptul primului autocar si respingem ofensiva bulgara ajutati de sticlele golite din autocar o bata de bassebal si mai multe curele insa cel de al doilea autocar era atacat de mai multi bulgari imbracati in tricouri portocalii care s au dovedit sustinatori ai echipei Litex.Treptat nr atacatorilor crestea asa ca ne hotaram sa evacuam zona insa cativa dintre noi erau prinsi in benzinarie, indreptandu-ne spre intrare sunt surprinsi de un alt grupulet ce ocolise autocarul si ne iesese in spate. Eram inconjurati si tot odata izolati de restul dinamovistilor . Reusim cu greau sa iesim in aceasta incercuire si ne retragem spre autocar insa din dreptul celui de al doilea autocar se auzeau tipetele a 2 membrii ai peluzei care fusesera prinsi de bulgari si care erau loviti cu o lopata.

Una dintre fete tipa cu lacrimi in ochi sa sarim ca ii omoara si lansam inca odata un atac disperat care mai mult le a distras atentia bulgarilor decat sa i puna in dificultate. Acestia se indreapta spre noi cu tarnacoapele in mana, abandonandu-i pe cei 2 , in timp ce noi incercam sa-i tinem la distanta cu curelele si cu o sticla de plastic pe care unul dintre noi o ridica in aer ostentativ. Incercam sa i tinem pe loc cat mai mult timp pt a le da un ragaz celor 2 as intre in autocar. Eram clar depasiti de situatie si din cand in cand se mai auzea o bubuitura dupa care cate un geam surpandu-se. In sfarsit politistii intervin in favoarea noastra asta dupa ce lovisera si ei membrii peluzei si ne permit sa urcam in autocar tinandu-i relativ departe pe bulgari care insa lansau diferite proiectile care avariau din ce in ce mai serios autocarul. Privind celalalt autocar surpindem scene de cosmar in care membrii peluzei se inghesuiau la usile autocarului iar tiganii bulgari ii loveau.Incercam sa i ajutam insa unul dintre bulgarii care era tinut la distanta de politistii bulgari scapa de "cordon" si infige tarnacopul in caroseria autocarului.Fiind supliniti si de cativa pasageri din autocarul nostru acesti resping atacul bulgarilor.
Reusim sa ne imbarcam in autocare insa in drum spre iesirea din benzinarie trecem printr-un tir de proiectile si lovituri de bate, tarnacoape si sape care ne avariaza mai grav autocarele, lovituri date cu largul concurs al politistilor. Dupa ce reusim sa parcurgem cam o suta de metrii printre tipetele de durere ale celor raniti si printre cioburile cazand ne dam seama ca lasasem in spate mai multi membrii ai peluzei Acestia reusesc sa fuga printre tiganii atacatori si se prind de usa uneia dintre masinile de politite fiind tarati cateva zeci de metri. Parcurgem cativa km si suntem opriti in dreptul unui popas parasit. Prezenta foarte numeroasa a jandarmilor bulgari ne da de gandit. Ni se face semn sa coboram , insa cei coborati primii sunt loviti cu cruzime.Suntem cu greu convinsi sa coboram si avem parte de acelasi tratament.

Eram izbiti de caroseria autocaralui unde eram perchezitionati de catre 2 politisti(inclusiv ele 2 fete) apoi intr o ploaie de lovituri condusi la o rampa de metal unde eram pusi sa stam cu picioarele departate ,cu mainile la vedere cu capul ne intors spre autocar si ni s a interzis sa vb. In acest timp autocarul ne era vandalizat de catre jandarmii bulgari care ulterior aveam sa aflam ca ne au si jefuit, sustragand mai multe bunuri. Imaginea era terifianta reuseam sa surpind cu coada ochiului mai multe brate tinute la vedere pe marginea rampii tremurand de groaza prin care treceam in timp ce politistii bulgari ne loveau cu salbaticie . "Norocul " meu a fost ca una dintre lovituri la nivelul capului m a ametit iar din cauza tensiunii pe fondul unui trecut medical cardiac am necesitat ingrijiri medicale. Doi dintre cainii prezenti unul dintre ei fiind fratele meu m-au luat in brate aparandu ma de loviturile care nu se opreau iar unul dintre ei m-a pupat pe cap acolo unde fusesem lovit. Am fost urcat in salvare imreuna cu alti 4 dinamovisti raniti ,2 dintre ei avand capul spart si dusi la spital. Dupa mai multe investigatii si ingrijiri medicale am fost dusi la sectie eu parasind spitalul incatusat. La sectie nu ni s a dat nici o explicatie si nu am fost lasati sa fumam ori sa bem apa. In acest timp cele doua autocare poposiera intr o garnzioana militara unde cei aproximativ 75 de membrii ai peluzei dintre care si 2 fete indurau cu greu frigul acestia fiind nevoiti sa astepte in autocare fara ca soferilor sa le fie permis sa porneasca motoru !

Cei care doreau sa si faca nevoile erau preluati de catre un mascat care ii infasca de o mana si care ii conducea cu pistolul la cap si care ii lumina cu o lanterna in timp ce isi faceau nevoile. De acelasi tratament au avut parte si cele doua fete care cu lacrimi in ochi nu mai suportau tratamentul. Dupa terminarea partidei am fost adusi si noi aici ,insa ,am fost urcati intr un vehicul al trupelor speciale unde ni s-a spus sa tinem mainile la vedere ,sa nu vb si nu privim decat in podea. Pe drum unuia dintre noi care fusese lovit cu o lopata in cap i s a facut rau ne primind ingrijiri medicale.

Coloana sinistra a celor 2 autocare din care fluturau perdelele incadrata de zeci de masini ale jandarmeriei se indrepta spre vama insa pe alt traseu cea ce ne a dat de gandit. Dupa aproximativ o ora de mers am intors autocarele si am oprit in dreptul unei cazarme militare Cosmarul avea sa inceapa.... am fost imobilizati si aruncati in acea cazarma militara unde am asteptat mai mult de o ora fara apa sau mancare privind numai in podea si tinand mainile la vedere. Aici am avut din nou o criza de inima si mi s a administrat oinjectie care mi a blocat tricepsul mainii stangi .Din autocare erau tarati si scosi afara alti suportei dinamovisti si batuti pana la intrarea in cazarma de catre toti politistii sijandarmi bulgari pe care ii intalneau pe drum. A urmat cea ce noi numim o rusine pt justitia bulgara ce se vrea de nivel european, o recunoastere in grup pur la intamplare.In timpul acestei recunoasteri un alt membru a facut un preinfarct si a fost dus la autocar.

Politistilor care ne "recunosteau" asta dupa ce se sfatuiau cu colegii lor le dadeam argumente serioase in favoarea nevinovatiei noastre . La 2 dintre recunoasteri un politist intra in acea camera retinand detaliile (cifra placutei de identificare,hainele etc)si comunicand mai departe celor care urmau sa ne identifice. Unul dintre noi care era acuzat ca a lovit cu o sticla un politist s a aparat spunand ca acesta nu prezinta nici o urma si ca in acea benzinarie purta o sapca si o geaca peste bulza cu care era imbracat acum deci politistul nu avea cum sa-l recunoasca dupa urechi, bluza si freza. Al doilea baiat recunoscut era acuzat ca a convins restul dinamovistilor sa se bata si ca a spart usa unuia dintre autocare. Acesta a raspuns spunand ca politistul bulgar daca nu cunoaste limba romana nu are cum sa stie daca el intr adevar a incitat si ca e absurd sa fie acuzat ca ar fi spart usa autocarului cu care calatorea. In favoarea lor am intervenit spunand ca avem 70 de martori care ne sustin cele spuse si ca trebuie aduse casetele filmate de camerele video ale benzinarie. Autoritatile ne refuza si ajungem la culmea disperarii........

De mentionat este faptul ca nu am beneficiat de un traducator,traducerea fiind facuta de 2 femei bulgaroaice care nu stim nici pana azi ce au tradus si care ne au perceput o taxa de 150 e pt care nu ne au eliberat o chitanta si nici de un avocat. In timpul interogatoriului am avut ocazia sa arunc o privire printre perdele zarind cele 2 autocare luminate de un reflector de tanc ,cu resturile de geam stralucind si in care pasagerii tineau capul aplecat dupa instructiunile bulgarilor .Aceasta imagine m a facut sa ma intreb daca sunt oare prietenii mei si membrii ai unei peluze sau oare ostateci luati de ceceni in fata unui teatru moscovit. Aveam sa aflu ca din aceste autocare sa faceau apeluri disperate pt solutionare problemei insa la capatul unui fir telefonic consulul roman replica ceva gen: foarte bine va face, sunteti huligani primiti-va lectia nu ma deranjez sa vin pana acolo, toate astea in conditiile in care domnia sa nu avea de unde sa stie ce s a inatmplat intrucat nu ne a cerut sa ne prezentam varianta si nu se respectau nici cele mai elementare drepturi ale omului iar membrii peluzei continuau sa-si faca nevoile in sticle de plastic. In continuare in cadrul interogatoriului nu se tinea cont de nimic din spusele noastre iar in incheierea fiecarei recunoasteri din grup n i se cera sa semnam in ceva scris in bulgareste. O a treia persoana venita sa ne recunoasca a fost un tigan bulgar ,protagonist al evenimentelor care ranjind satisfacut recunostea pe cate unul dintre noi. Cerand autoritatilor sa l retina pt ca il ranise pe unul dintre noi am primit un raspuns negativ. Printre "probe" s-a strecurat si un telefon mobil al unia dintre noi care a fost retinut fara a se elibera un proces verbal. In cele din urma cel despre care credem ca era pe post de procuror dar se credea D zeul romanilor pleaca sa delibereze...ramasi in camera eram de a dreptul disperati temandu ne ca ne vor opri si ca vom fi din nou maltratati.

Dupa cateva minute un politist bulgar se intoarce cu 5 pasapoarte..................Nu cred ca mai respiram vreunul dintre noi, vedeam pasapoartele printre lacrimi si era clar ca 5 dintre noi vom ramane acolo. Cei 5 vizati sa ramana priveau in gol nevenindu le sa creada .Parasim camera inmarmutiti insa chiar daca pt noi cosmarul se terminase ne era f greu sa lasam 5 prieteni de ai nostri in mainile bulgarilor. Ne urcam in autocare unde era un frig patrunzator si unde tensiunea ii coplesise pe cei care en asteptau, le relatam cele petrecute si cadem de acord sa nu plecam fara ei insa un nou val al brutalitatii bulgare parca porneste din senin motorul autocarului ................... Priveam fara cuvinte geamurile incaperii din care iesisem si unde ramasesera cei 5 . Plecam spre vama romana.....fara 10 geamuri in autocar ..perdelele fluturau in bataie uni aer rece de munte. aer ce imprastia mirosul de urina ce se varsase din recipientele din plastic Intunericul crapat de girofarele politie bulgare creaza un peisaj de groaza. Ne invelim cu perdele ,ne inghesuim cate 3 pe scaune pt a ne incalzi ne legam tricourile de cap ne bagam mainile sau picioarele in ghiozdane ,ne schimbam locurile cautand un loc mai ferit de curent cei imbracati mai subtire erau stransi puternic in brate de cei mai incalziti.

Din cand in cand se auzea cate un strigat de neputinta,rand pe rand clacam nervos, cu totii vroiam sa fim in celalalt autocar care scapase mai usor ,insa tiganii bulgari fusesera foarte clari: fara opriri. Reuseam sa atipim pret de cateva minute insa frigul ne trezea recuerindu ne intreg corpul. Dupa mai bine de 200 km am ajuns la vama ... am sarit toti din autocare fugind spre cateva magazine ...eram atat de inghetati incat nu puteam pasi cativa dintre noi s auimpiedicat si au cazut pe treptele autocarului. In continuare avea sa se deruleze un alt moment dramatic ,fata care ne insotise si care era prietena unuia dintre retinuti isi uitase pasaportul la acesta ..... ca si cum nu era destul de afectata aceasta este coborata din autocar fara bani ,fara mancare si dusa la o masina de politie. Vazand aceste evenimente derulandu-se dam in marsarlier autocarul insa tiganii bulgari ne asteptau cu bastoanele scoase......

Era pentru a doua oara cand lasam pe cineva in spate , sentimentul ne sfasiase sufletele si ajunsi in vama romana povestim cele intamplate cerand ajutor . Aveam sa aflam ulterior odata cu "repatrierea" fetei ca a fost injosita,si umilita de vamesi bulgari tinuta in frig in piicoare si nepermitiindu se sa foloseasca o toaleta.Aceasta a ajuns acasa devastata dupa ce si a recuperat doar pasaportul autoritatile bulgare nefiind de acord ca prietenul ei sa i trimita si bani necesari pt a manca si fuma ceva dupa atatea ore de teroare macar sau pt asi plati drumul spre bucuresti. A fost ajutata de un cetatean roman care a facut eforturi supra omenesti intorcand microbuzul ce plecase deja spre romania, platindu-i drumul, dandu i ceva de imbracat si cumparandu-i ceva de mancat. Eforturi de care am fi avut cu totii nevoie, dl consul, dl presedinte Nicolae Badea care va -ti grabit sa va disociati de 5 suporteri romani sechestrati si maltratati in Bulgaria o tara vecina in conditiile in care autoritatile bulgare fac eforturi pt repatrierea suporterilor bulgari ai lui cska sofia care au injunghiat mortal un suporte ceh . Primele cuvinte in romana, prezenta unei salvari , si privirile inmarmurite ale jandarmilor si vamesilor romani ne smulg lacrimi de durere si de disperare . Si la aceasta ora ne zbatem aproape singuri sa i aducem acasa pe cei 5 cu ori ce pret chiar daca avem deja de despagubit proprietarii celor 2 autocare cu sume uriase chiar daca avocatul a cerut 3000 de euro chiar daca am vazut moartea cu ochii iar jucatorii n-au vazut nici macar poarta. "


Sursa Gazata Sporturilor.

Este incredibil ce s-a intamplat. Nu-mi doresc decat ca si suporterii bulgari sa vina in Romania si sa li se intample acelasi lucru. Acest caz trebuie sa ajunga neaparat la cunostinta intregii lumi pentru ca este barbar, inuman, incredibil si depaseste orice limite ale imaginatiei. Nu zic ca suporterii nostri au fost usi de biserica, dar nici in halul asta.

#47
Goofy

Goofy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,732
  • Înscris: 10.04.2004
Asa da: http://www.gsp.ro/in...a=26930&shift=1. Asta trebuie sa fie reactia unor suporteri adevarati. Bravo celor care au fost in stare sa treaca peste maruntele rivalitati dintre cluburi si au inteles ca niste oameni, romani ca noi, au nevoie de ajutor.
Din pacate, autoritatile nu sunt prea interesate sa ii aduca acasa, iar acel om, care este consul la Sofia, ar trebui nitel destituit si adus in tara si lasat pe mana suporterilor.

#48
TIC

TIC

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,699
  • Înscris: 05.03.2003

View PostGoofy, on Nov 10 2005, 13:40, said:

Asa da: http://www.gsp.ro/in...a=26930&shift=1. Asta trebuie sa fie reactia unor suporteri adevarati. Bravo celor care au fost in stare sa treaca peste maruntele rivalitati dintre cluburi si au inteles ca niste oameni, romani ca noi, au nevoie de ajutor.
Din pacate, autoritatile nu sunt prea interesate sa ii aduca acasa, iar acel om, care este consul la Sofia, ar trebui nitel destituit si adus in tara si lasat pe mana suporterilor.

Ori autoritatile i-au trimis acolo? Eu nu sunt de acord sa dau bani pentru niste derbedei. Poate cei 5 nu sunt vinovati, dar eu zic ca bine le-a facut. O sa el dea drumul, da' tot ce trebuie invatat de aici este ca daca mergi intr-o deplasare, trebuie sa faci in asa fel incat sa ajungi la stadion unde poti sa urli si sa zbieri cat poti. Veneam cu tramvaiul 41 din ghencea; dupa pasajul lujerului cand un calator a coborat s-a trezit cu un lant pe spinare, lasandu-l lat pe refugiu. O alta intamplare s-a petrecut in gara de nord, dupa un meci al lui dinamo. un grup de suporteri dinamovisti veniti de la ploiesti am batut un suporter stelist de l-au lasat lat pe sine! Daca galeria, daca se poate numi asa, nu scoate din randurile ei personajele astea "dragute', atunci merita si mai rau decat li s-a intamplat dinamovistilor la Sofia. Eu, daca as fi seful dispozitivului de ordine de pe stadion, in momentele astea, un suporter nu ar mai fi avut curajul sa sufle in aer, ci numai in iarba!!

Edited by TIC, 10 November 2005 - 14:05.


#49
Goofy

Goofy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,732
  • Înscris: 10.04.2004

View PostTIC, on Nov 10 2005, 13:55, said:

Ori autoritatile i-au trimis acolo? Eu nu sunt de acord sa dau bani pentru niste derbedei. Poate cei 5 nu sunt vinovati, dar eu zic ca bine le-a facut. O sa el dea drumul, da' tot ce trebuie invatat de aici este ca daca mergi intr-o deplasare, trebuie sa faci in asa fel incat sa ajungi la stadion unde poti sa urli si sa zbieri cat poti. Veneam cu tramvaiul 41 din ghencea; dupa pasajul lujerului cand un calator a coborat s-a trezit cu un lant pe spinare, lasandu-l lat pe refugiu. O alta intamplare s-a petrecut in gara de nord, dupa un meci al lui dinamo. un grup de suporteri dinamovisti veniti de la ploiesti am batut un suporter stelist de l-au lasat lat pe sine! Daca galeria, daca se poate numi asa, nu scoate din randurile ei personajele astea "dragute', atunci merita si mai rau decat li s-a intamplat dinamovistilor la Sofia. Eu, daca as fi seful dispozitivului de ordine de pe stadion, in momentele astea, un suporter nu ar mai fi avut curajul sa sufle in aer, ci numai in iarba!!
As vrea sa te vad plecand undeva afara sa iti sustii echipa favorita (daca ai asa ceva) si sa patesti ce au patit baietii aia, care nu au avut alta vina decat ca erau romani si tineau cu Dinamo. Dupa aia vino si impartaseste experienta cu noi, sa vedem daca nu cumva iti schimbi punctul de vedere.
Ceea ce ai spus tu e total adevarat, si violentele astea inutile de pe strada trebuie stopate, insa esti alaturi cu subiectul rau.

#50
TIC

TIC

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,699
  • Înscris: 05.03.2003

View PostGoofy, on Nov 10 2005, 14:37, said:

As vrea sa te vad plecand undeva afara sa iti sustii echipa favorita (daca ai asa ceva) si sa patesti ce au patit baietii aia, care nu au avut alta vina decat ca erau romani si tineau cu Dinamo.

Ce sigur esti ca baietii aia nu au avut si alta vina?!?! Dupa cum am mai spus, daca cei care conduc galeriile nu fac ordine si ei, la randul lor, intra in astfel de clinciuri, atunci asa merita. Din pacate, cunosc niste skins heads din galeria dinamovista si stiu ce le poate mintea! In anglia, cu toate grupurile lor de hooligans, pe stadioane nu sunt garduri intre tribune si teren!! La noi se va putea vreodata asta?!? Si despre confruntarile din bulgaria, in filmele care circula pe internet, se vede clar instigare!

Edited by TIC, 10 November 2005 - 14:48.


#51
menelaos

menelaos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 241
  • Înscris: 28.12.2002

View PostTIC, on Nov 10 2005, 14:47, said:

Ce sigur esti ca baietii aia nu au avut si alta vina?!?! Dupa cum am mai spus, daca cei care conduc galeriile nu fac ordine si ei, la randul lor, intra in astfel de clinciuri, atunci asa merita. Din pacate, cunosc niste skins heads din galeria dinamovista si stiu ce le poate mintea! In anglia, cu toate grupurile lor de hooligans, pe stadioane nu sunt garduri intre tribune si teren!! La noi se va putea vreodata asta?!? Si despre confruntarile din bulgaria, in filmele care circula pe internet, se vede clar instigare!


Ai nenea TIC si ce vroiai sa faca? Sa zica hai ba bulgari, veniti si dati. Cum vroiai ma sa nu injure, sa nu se zbata, sa stea sa ia bataie? Cand tu vezi ca filmuletele au fost filmate de niste oameni din autocar kkti pe ei de frica tu vii si-mi spui mie de instigare? Da ma bine TAC si trece timpu'.
Apropo, politia de acolo la ce e pusa? Sa-i ajute pe ai lor la bataie sau sa potoleasca spiritele? Iti dau de gandit. Si inca o tema pt acasa: cu tarnacopu' care a lasat o gaura in autocar cine se ocupa? instigatorii? Pagubele la autocar de ce sa le plateasca tot romanii? Dar iar mai bine TAC ca nu se stie ce se intampla si cu mine. Cya

Edited by menelaos, 11 November 2005 - 19:03.


#52
TIC

TIC

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,699
  • Înscris: 05.03.2003

View Postmenelaos, on Nov 11 2005, 19:01, said:

Sa zica hai ba bulgari, veniti si dati. Cum vroiai ma sa nu injure, sa nu se zbata, sa stea sa ia bataie?

Hai sa fim seriosi!! Unii dintre suporterii aia, pe langa faptul ca fac o deplasare afara, sunt pusi numai pe scandal! Numai dupa ciordeala! Tu ce vroiai? Sa-i mangaie bulgarii pe crestet ca au devastat o benzinarie?

View Postmenelaos, on Nov 11 2005, 19:01, said:

Apropo, politia de acolo la ce e pusa? Sa-i ajute pe ai lor la bataie sau sa potoleasca spiritele?

Tu crezi ca daca se intampla asta in Romania, intre derbedeii de pe stadioanale noastre si altii veniti cu alte echipe, Politia Romana e impartiala? Nu cred!

View Postmenelaos, on Nov 11 2005, 19:01, said:

Si inca o tema pt acasa: cu tarnacopu' care a lasat o gaura in autocar cine se ocupa? instigatorii? Pagubele la autocar de ce sa le plateasca tot romanii?

Daca justitia hotaraste ca romanii sunt vinovati, da, ei sa platesca!


Ce parere ai daca ei nu se opreau decat la stadion sau, la dracu, pe camp sa se pishe? Prea multi romani care merg este granita au devenit prin unele orase din Italia, Spania f.f.f. temuti. Si asta nu din cauza ca sunt OAMENI, ci animale!

#53
menelaos

menelaos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 241
  • Înscris: 28.12.2002
Daca justitia hotaraste ca romanii sunt vinovati, da, ei sa platesca!
Ce parere ai daca ei nu se opreau decat la stadion sau, la dracu, pe camp sa se pishe? Prea multi romani care merg este granita au devenit prin unele orase din Italia, Spania f.f.f. temuti. Si asta nu din cauza ca sunt OAMENI, ci animale!
[/quote]
Arata-mi si mie niste poze cu benzinaria aia. Alta decat aia dupa gazeta la 2 zile cand arata ca noua ( dupa ce fusese DEVASTATA).
Si nu zic ca nu trebuie sa plateasca, doar ca sa plateasca cine trebuie nu poate unii nevinovati (sau se pleaca de la prezumtia de animale?).
Si de la aia care au spart capete si au distrus autocare de ce nu e arestat nimeni? Pentru ca au fost provocati? Asta e o noua lege ceva? ca eu nu stiam de ea.

Edited by menelaos, 11 November 2005 - 19:52.


#54
radumiki

radumiki

    funny content creator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 23,636
  • Înscris: 13.10.2003
In prosportul de astazi : Giovanii Becali nu a ezitat sa-l bruscheze fizic serios  pe Nicolae Badea la o sedinta joi . Dupa meciul de la vaslui mai multi fotbalisti dinamovisti si-au unit fortele pentru a-i aplica o corectie fizica lui Claudiu Raducan .
  Si apoi se cere suporterilor dinamovisti sa se comporte civilizat .
  :)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate