![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Platforma pt vanzare / cumparare
Last Updated: Feb 01 2012 20:49, Started by
Diabolik_01
, Jan 23 2012 22:41
·
0

Posted 23 January 2012 - 22:41

Salutare,
Sa zicem ca eu ca persoana fizica deschid un site care permite utilizatorilor sa vinda si sa cumpere produse grafice (gen theme,psd-uri,etc) Eu ca site nu am nici un profit din asta, bani fiind transferati intre cumparator si vanzator Imi trebuie firma? Exista vrun risc (gen cumparator nemultumit da in judecata site-ul?) Edited by Diabolik_01, 23 January 2012 - 22:42. |
Posted 23 January 2012 - 23:05

Banii ii poti scoate prin reclame.
Userii iti pot da in judecata site-ul, doar daca e inselatorie, iar tu nu banezi userii ce dau calificative corecte sau dau tepe. Oricum, nu e mare afacere.. Eu unu n-as face asa ceva. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users