![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
My Vodafone
Last Updated: Jul 23 2023 18:59, Started by
dorurad
, Jan 18 2012 13:30
·
32

Posted 03 July 2023 - 16:30

... si concomitent (dar nu in mod surprinzator), Vodafone TV a inceput sa dea iar erori ge genul 18xx (wt1803, de exemplu, inlociut, din cand in cand, de wt 1809).
Astea or sa treaca dupa ce se emit facturile. E o varza la astia, nu in sistem, ci tot sistemul... |
Posted 03 July 2023 - 22:18

Zilele trecute citeam prin presa de la noi
https://www.zf.ro/zf...dafone-21962957 "Mihnea Rădulescu, business director, Vodafone România: Dosarul pe care statul îl cere de la IMM-uri pentru finanţări de 20.000 - 50.000 de euro e prea complex. Noi am oferit soluţii, dar nu au fost adoptate." Astia cu toate sistemele sub orice critica, cu cele mai mici note, in google play, la aplicatiile lor ... ofera solutii. Ce solutii ofera? Mariri de abonament din 6 in 6 luni si indexari anuale la servicii de rahat... si se pling ca nu au acces la niste finantari. |
Posted 11 July 2023 - 14:19

Ieri dimineata zic: hai sa vad ce vraji a mai facut aplicatia mea si intru...
![]() Ops, mentenanta, mai pe seara intru iara, gata mentenanta. Intru si-mi vad inca active optiunile din vechiul abonament inchis in 15 decembrie 2022 si zic hai sa vad daca merge sa activez HBO... ![]() Ceva nu a mers cum ne asteptam... O las balta. Astazi hai sa incerc sa semnalizez, sa ma incadrez corect, poate poate reusesc... ![]() Ops... nu-i nimic, mai incerc si maine. Da pina atunci ... e bine de stiut ![]() Si de tinut minte... in 18.04.2023 am trimis sesizare scrisa la care am un numar de inregistrare si ultimul raspuns (la intrebarile privind in ce stadiu se afla sesizarea mea) e primit in 15 iunie 2023 si cica e URGENTARE... ![]() Imediat se fac 3 luni de la sesizarea scrisa. Prima sesizare telefonica, cu acelasi subiect, dateaza din 17.02.2023 Maine incerc sa ma incadrez corect pe traseul urmat de umlaut. |
Posted 12 July 2023 - 09:07

Si eu am doua sesizari "in lucru": una e in legatura cu MyVdf si este facuta in februarie 2023, reiterata in martie. A doua e in legatura cu un card CI+ si este din... septembrie 2022
![]() ![]() ![]() In toamna inchid penultimul abonament de fixe de la astia. Ultimul asteapta sa vina alternativa, ca nu are... Ce ma deranjeaza la Vodafone, cel mai mult: astia incearca sa ma convinga de "realitatea" lor cu orice prilej. Or, "realitatea" lor e o fictiune de 2 bani aproape intotdeauna. Ca umlaut aia, asa... |
Posted 23 July 2023 - 18:59

Toată ziua îl face și-l desface pe MyVodafone... Și pe unde or fi mai umblând, fiindcă SIM-ul din router a rămas fără semnal.
Totuși în ultimele 2 luni aplicația de pe telefon a mers. Accesul MyVodafone din browser de PC însă e însă în continuare de jale pentru cei cu mai multe numere în cont. Dacă vrei să comuți de pe un număr pe altul, pe mobil e OK, dar pe PC nu. Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users