Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Termo-Higrometru ethernet

MacBook Air cu M3

Forța de 1N

Creative SoundBlaster GC7
 Recomandare generator curent

Determinare

Centrala termica electrica Bosch ...

Recomandare amplificator wi-fi
 Semnal netrimis monitor

3000 euro gaming PC

Meta Quest 3

Ciolacu la Muzeul Holocaustului
 La multi ani @sfantu.dracu!

Boiler cu 2 serpentine

BORDEA -Teoria Conspirației ...

Probleme Dacia pe zapada cu lanturi

My Vodafone

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
545 replies to this topic

Sceleron

Sceleron

Active Member

• Grup: Members
... si concomitent (dar nu in mod surprinzator), Vodafone TV a inceput sa dea iar erori ge genul 18xx (wt1803, de exemplu, inlociut, din cand in cand, de wt 1809).
Astea or sa treaca dupa ce se emit facturile. E o varza la astia, nu in sistem, ci tot sistemul...

petrepescarul

petrepescarul

Member

Zilele trecute citeam prin presa de la noi
https://www.zf.ro/zf...dafone-21962957

"Mihnea Rădulescu, business director, Vodafone România: Dosarul pe care statul îl cere de la IMM-uri pentru finanţări de 20.000 - 50.000 de euro e prea complex. Noi am oferit soluţii, dar nu au fost adoptate."

Astia cu toate sistemele sub orice critica, cu cele mai mici note, in google play, la aplicatiile lor ... ofera solutii. Ce solutii ofera?

Mariri de abonament din 6 in 6 luni si indexari anuale la servicii de rahat... si se pling ca nu au acces la niste finantari.

petrepescarul

petrepescarul

Member

Ieri dimineata  zic: hai sa vad ce vraji a mai facut aplicatia mea si intru...

Attached File  Screenshot_20230709-093703.png   177.75K   32 downloads

Ops, mentenanta, mai pe seara intru iara, gata mentenanta. Intru si-mi vad inca active optiunile din vechiul abonament inchis in 15 decembrie 2022 si zic hai sa vad daca merge sa activez HBO...
Attached File  10 iulie.jpg   268.5K   29 downloads

Ceva nu a mers cum ne asteptam... O las balta.

Astazi hai sa incerc sa semnalizez, sa ma incadrez corect, poate poate reusesc...

Attached File  11 iulie.jpg   268.81K   13 downloads

Ops... nu-i nimic, mai incerc si maine.
Da pina atunci ... e bine de stiut
Attached File  bine de tinut minte.png   175.07K   21 downloads

Si de tinut minte... in 18.04.2023 am trimis sesizare scrisa la care am un numar de inregistrare si ultimul raspuns (la intrebarile privind in ce stadiu se afla sesizarea mea) e primit in 15 iunie 2023 si cica e URGENTARE...
Attached File  urgentare.png   22.43K   18 downloads

Imediat se fac 3 luni de la sesizarea scrisa. Prima sesizare telefonica, cu acelasi subiect, dateaza din 17.02.2023

Maine incerc sa ma incadrez corect pe traseul urmat de umlaut.

lg

lg

Active Member

au ajuns rau de tot astia. bine ca m-am scapat de ei.

Sceleron

Sceleron

Active Member

Si eu am doua sesizari "in lucru": una e in legatura cu MyVdf si este facuta in februarie 2023, reiterata in martie. A doua e in legatura cu un card CI+ si este din... septembrie 2022 :) . Cand intreb despre ele, caci mai intreb (nu stiu de ce :) ), cica sunt la "urgentare", "escaladate", d-astea :D
In toamna inchid penultimul abonament de fixe de la astia. Ultimul asteapta sa vina alternativa, ca nu are...
Ce ma deranjeaza la Vodafone, cel mai mult: astia incearca sa ma convinga de "realitatea" lor cu orice prilej. Or, "realitatea" lor e o fictiune de 2 bani aproape intotdeauna. Ca umlaut aia, asa...

sarighiol

sarighiol

Member

Toată ziua îl face și-l desface pe MyVodafone... Și pe unde or fi mai umblând, fiindcă SIM-ul din router a rămas fără semnal.
Totuși în ultimele 2 luni aplicația de pe telefon a mers. Accesul MyVodafone din browser de PC însă e însă în continuare de jale pentru cei cu mai multe numere în cont. Dacă vrei să comuți de pe un număr pe altul, pe mobil e OK, dar pe PC nu.

Attached Files

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate