![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Spy pe Mac
Last Updated: Jan 14 2012 07:49, Started by
Taw
, Jan 13 2012 17:44
·
0

Posted 13 January 2012 - 17:44

Salut,
Am un amic (din alt oras, deci nu am acces la PC-ul lui) care pretinde ca un prieten de-al lui i-ar fi instalat un spy/keylogger, in sensul ca stie cam tot ce face el pe PC. Eu, necunoscator intr-ale Mac-urilor, intreb cum as putea sa vad procesele care ruleaza pe Mac, eventual sa fac un print screen si sa-l atasez aici. Sau poate cum vad porturile prin care iese Mac-ul la internet, poate asa identific programelul. Nici macar nu stiu ce OS are pe el, pt ca nici prietenul nu e prea cunoscator, si-a luat Mac pt simplitate. Astept sugestii cu meniurile in care trebuie sa intru si poate sa fac print screen-uri, poate stie cineva cum sa dezinstalez spy-ul. Mersi anticipat. Edited by Taw, 13 January 2012 - 17:46. |
Posted 13 January 2012 - 18:04

in dreapta sus ai o lupa.
Scrie acolo Activity Monitor si da enter. Va pleca o aplicatie ce iti va prezenta procesele. problema pe mac este sa ca nu poti face o instalare de acest gen fara sa stii parola. |
Posted 13 January 2012 - 18:17

system preferences >>> security >>> firewall >>> set acces for specific services and applications.
asa il va intreba inainte daca lasa sa se conecteze la net o aplicatie sa dea deny la orice aplicatie necunoscuta. Edited by rasistu, 13 January 2012 - 18:18. |
Posted 13 January 2012 - 18:56

Mersi frumos de sfaturi, prietenul lui cica a avut full-access la PC o perioada.
Fac print screen si il uploadez aici dupa. |
Posted 13 January 2012 - 19:37

Uploadez print screen (casutele negre sunt numele userului, asa am primit si eu fisierul, sorry), e ceva suspect pe acolo? Mersi.
Attached FilesEdited by Taw, 13 January 2012 - 19:38. |
Posted 13 January 2012 - 21:47

VNC și ARD (Apple Remote Desktop) Aha, mersi, deci procesele 1121 si 1122. Dar se poate monitoriza un PC fara ca celalalt sa-si dea seama? In Windows daca intri cu un remote, pai se misca Windowsu de 10 ori mai incet. O solutie temporara ar si "Quit process", dar cum se pot dezinstala de tot? |
Posted 13 January 2012 - 22:57

firewallul sa ii dea deny. cauta acele aplicatii pe hdd si le trimiti in cos.
|
Posted 13 January 2012 - 23:14

firewallul sa ii dea deny. cauta acele aplicatii pe hdd si le trimiti in cos. Mersi, ma gandeam sa aplic solutia de aici: http://www.ehow.com/...ermanently.html |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users