am facut un sistem de operare virtual in visual basic si vreau sa ruleze pe free bsd
Last Updated: Jan 12 2012 12:57, Started by
razvanflorin
, Jan 12 2012 00:26
·
0

Posted 12 January 2012 - 00:26

salut tuturor dupa cum spune si titlul subiectului am facut un sistem de operare VIRTUAL in visual basic si vreau sa ruleze pe free bsd
se poate asa ceva? deci el este in exe si dupa cum stiu exe nu se ruleaza pe free bsd ca e kernel daca da spunetim cum sau daca e posibil un prieten mi-a zis ca tre sa stiu programare la maximum sa fac asa ceva eu caut sa fac ceva sa se poata rula free bsd mai usor cu acel sistem de operare virtual totul este usor deci vreau sa il fac sa poate sa ruleze pe free bsd ![]() inca odata va rog spunetim cum ![]() ![]() |
Posted 12 January 2012 - 00:38

Quote deci el este in exe si dupa cum stiu exe nu se ruleaza pe free bsd ca e kernel kernelul e o aplicație, free bsd nu e kernel, ci sistem de operare linux based. Și windows-ul are un kernel. |
Posted 12 January 2012 - 00:46

free bsd nu e kernel, ci sistem de operare linux based.
in visual basic si vreau sa ruleze pe free bsd Edited by neagu_laurentiu, 12 January 2012 - 00:47. |
Posted 12 January 2012 - 00:57

Microsoft este interesat sa-ti cumpere sistemul de operare
Vine Gates pentru a face actele |
Posted 12 January 2012 - 09:03

Quote lol.. sistem de operare în visual basic?) De ce nu l-ai făcut în Photoshop, sau în paint... ăla sigur mergea pe free bsd ) da toti se dau destepti am zis sistem de operare "Virtual":| dar nai tu deunde sti ce e ala cu creeru ala de pasare :| astept si alte raspunsuri mda cum ziceam toti se dau destepti :| Quote Microsoft este interesat sa-ti cumpere sistemul de operare Vine Gates pentru a face actele POST HUNT SI OFF TOPIC DATI WARN :| Quote Alegerea e total aiurea. Instrumente MS sa ruleze pe Unix-like ! Chiar daca e posibil sa-ti mearga prin WINE de ce nu alegi un limbaj si o biblioteca cross-platform ? ai dreptate dar faza e ca nu cred sa ma descurc tot ce stiu este html si Visual basic script ![]() Edited by razvanflorin, 12 January 2012 - 09:12. |
Posted 12 January 2012 - 12:57

Ce e ăla un sistem de operare virtual? Edited by neagu_laurentiu, 12 January 2012 - 12:58. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users