![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Meniu de tip TAB, vertical
Last Updated: Jan 06 2012 18:28, Started by
vladutd
, Jan 06 2012 14:28
·
0

Posted 06 January 2012 - 14:28

Salut , am creat un cont blogger , si acum lucrez la un sablon, mici ajustari, am vazut AICI meniul din dreapta care cuprinde RECENTE , POSTARI POPULARE , COMENTARII, si as vrea sa am si eu unul. Am incercat ceva, uite AICI e blog-ul meu , dar cand dau pe careva ma duce la niste coordonate din pagina , eu vreau , sa fie o fereastra si sa fie prezentate toate cele.Am salvat pagina de la primul site , am deschis cu Notepad , am incercat ceva , dar ma pierd.Cine ma poate ajuta ii dau pm cu adresa de mail/skype sau va las aici sablonul sa vedeti despre ce e vorba , poate ii aduceti modificarile necesare.
Attached FilesEdited by vladutd, 06 January 2012 - 14:28. |
Posted 06 January 2012 - 18:28

Ala nu e un "meniu de tip TAB vertical". E un sidebar, si exista enorm de multe resurse pentru a invata cum sa il faci. Uite una.
Ala nu e un "meniu de tip TAB vertical". E un sidebar, si exista enorm de multe resurse pentru a invata cum sa il faci. Uite una. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users