Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Aproape jumatate de milion dintre...

Centralele pe gaz interzise (fake...

Camera supraveghere exterior wifi

Intrebare amplasare trotuar lipit...
 Ceva neinregula de la Trulicity p...

Pasare (uliu) care nu poate zbura

BMW/Mini Wallbox gen3 22kW

Telefon ieftin si ... bun?
 Sucul natural de visine fara zaha...

Auchan Gavana - ce pun aștia...

AQUAVIA - apa cu ph 9,4 in noul r...

Recomandare pom pentru umbra
 Nelamurire TVA auto cumparat in UE

Transfer in US

šleziuni voiniceștiš?

Cu mașina electrica spre ...

Motorola Defy Mini XT320

- - - - -
  • Please log in to reply
99 replies to this topic

tzotzolyno

tzotzolyno

Senior Member

• Grup: Senior Members

View PostReKo, on 06 noiembrie 2012 - 10:23, said:

Confirm si eu ca este foarte rezistent.
Tocmai l-am scapat de la 1,5 m pe ciment. Este inca intact.
Cum mai funcționează: fluiditate, blocaje, baterie, partea de telefonie-conectivitate?

antinVidia

antinVidia

- I'm deranged -

Il am si deja de aproape 1 luna.

Pentru un telefon de <600 RON e vis. Constructia impecabila, materialele folosite sunt peste multe modele de >1000 RON, pe partea de telefonie nu sunt probleme,
Bluetooth-ul nu l-am incercat inca, dar pe WiFi merge foarte bine. Softul (Gingerbread 2.3.6) se misca foarte bine si e foarte stabil. Am instalat si dezinstalat o gramada de aplicatii si tot merge foarte bine. Nu mi s-a blocat niciodata, nu s-a restat niciodata singur sau alte probleme de genul. Motoblur-ul e penultima versiune (Ii zice MOTO Swich UI), aceeasi care vine si pe Defy+ sau Motoluxe. E foarte light fata de primele versiuni de Blur si nu schimba prea mult aspectul standard de Android, doar cateva widget-uri si dock-ul.
Vine cu Swype keyboard preinstalat (fara limba romana), dar se rezolva cu SwiftKey 3. Posted Image

Bateria: Eu il incarc in medie la 2 zile, dar dezactivez toti consumatorii cand nu Ii folosesc (GPS, WiFI etc.) si tin luminozitatea pe la 20% indoor, 40-50% outdoor. Daca il folosesti doar pe post de telefon cred ca te duce si 3 zile.

Cea mai mare problema a lui e memoria interna pentru aplicatii - 120MBPosted Image
Daca vrei se te intinzii la zeci de aplicatii, widget-uri de xx MB si jocuri, nu ai loc. Daca iti alegi cu grija aplicatiile si instalezi doar ce iti este util, te incadrezi.

Cardu-ul inclus e de 2GB. Camera e de 3.2 MPx, Fixedfocus si video VGA (640x480) - 30fps.

motopanzer

motopanzer

Member

• Grup: Members
Pentru cei care folosesc linux si detin telefoane cu sistem Android si nu au memorie interna suficienta isi pot face partitii in fat32 sau ext4(android recunoaste Fat32 ) cu programul  Gparted, pe cardul de memorie, telefonul trebuie sa fie root-at

Edited by motopanzer, 10 November 2012 - 21:24.

tzotzolyno

tzotzolyno

Senior Member

Cum vine asta? Adică partiția de pe card va fi recunoscută ca memorie internă?

Ne poți zice și restul de detalii? gParted am înțeles, Android cu Root, card de memorie. Altceva? Dă te rog un exemplu de partiționare a unui card de 2 GB. Vreau să-i fac asta lui frate-miu (are un Galaxy mini cu CM7 pus de mine). De linux nu-s străin. :)

motopanzer

motopanzer

Member

View Posttzotzolyno, on 11 noiembrie 2012 - 01:18, said:

Cum vine asta? Adică partiţia de pe card va fi recunoscută ca memorie internă?

Ne poţi zice şi restul de detalii? gParted am înţeles, Android cu Root, card de memorie. Altceva? Dă te rog un exemplu de partiţionare a unui card de 2 GB. Vreau să-i fac asta lui frate-miu (are un Galaxy mini cu CM7 pus de mine). De linux nu-s străin. Posted Image

-conectare card microsd la PC, prin intermediul unui cititor de carduri
-utilizare Gparted( deschidere: in partea stinga sus, vei vedea meniul aplicatiei - "gparted; edit; view; device; partition; help")
-intri in: gparted => devices=> in acest submeniu vei vedea toate partitiile hard disk-ului, stick, microSD, etc. (tot ce este conectat la pc) .   -  click pe unitatea care va fi partitionata, formata
-urmatorul pas :device => create partition table=>apply
-in noua tabela de partitii vei vedea : unallocated (dai click )
-intri in meniul partition=> new =>(in noua fereastra deschisa in dreptul "new size(Mib)" alegi dimensiunea dorita a primei partitii(sa fie minim de 1.2 giga),. La " file system alegi fat32 => add ).
- pt a doua partitie procedezi : click unallocated => file system =>fat32 => add
-dedesubt de meniul ''help'' se afla semnul corespunzator tastei ''enter'' a tastaturii    =>  click pe el => apply

Sper sa te descurci.

Si  da, partitia de pe card o sa fie recunoscuta ca memorie interna.

PS. Scuze de raspunsul tardiv.

tzotzolyno

tzotzolyno

Senior Member

View Postmotopanzer, on 14 noiembrie 2012 - 20:56, said:

Si  da, partitia de pe card o sa fie recunoscuta ca memorie interna.

PS. Scuze de raspunsul tardiv.
ms ms. nu-i bai!

O recunoaște automat dacă e root-at?

Edited by tzotzolyno, 14 November 2012 - 21:33.

motopanzer

motopanzer

Member

View Posttzotzolyno, on 14 noiembrie 2012 - 21:32, said:

ms ms. nu-i bai!

O recunoaște automat dacă e root-at?

Da.

tzotzolyno

tzotzolyno

Senior Member

Problema e că nu-s soluții de root la modelul ăsta, și nici de rescriere a softului (sbf-uri)

motopanzer

motopanzer

Member

View Posttzotzolyno, on 26 noiembrie 2012 - 03:03, said:

Problema e că nu-s soluţii de root la modelul ăsta, şi nici de rescriere a softului (sbf-uri)

Am aplicat solutia asta la un Motorola Charm, nu am intimpinat probleme de root-at. Poate o sa gaseasca cineva o metoda de root si pentru modelul acesta.

tzotzolyno

tzotzolyno

Senior Member

Mă îndoiesc, nu pare să trezească suficient interes.

StanCezar

StanCezar

New Member

imi poate spune careva cum pot schimba tipul de vizualizare al meniului? adica ...momentan este tip lista..si dai scrolldown...as vrea sal pot face sa se intinda pe mai multe pagini..tip grill...eu am un s3..la mne e simplu...ca am optiunea tip de vizualizare...dar la motorola nu stiu cum se face..ma puteti ajuta careva?

tzotzolyno

tzotzolyno

Senior Member

View PostStanCezar, on 30 noiembrie 2012 - 22:40, said:

imi poate spune careva cum pot schimba tipul de vizualizare al meniului? adica ...momentan este tip lista..si dai scrolldown...as vrea sal pot face sa se intinda pe mai multe pagini..tip grill...eu am un s3..la mne e simplu...ca am optiunea tip de vizualizare...dar la motorola nu stiu cum se face..ma puteti ajuta careva?
tre să instalezi alt launcher. Îți atașez o arhivă cu launcherul de la Samsung făcut pt rezoluția telefonului tău. Pune-l pe card apoi instalează-l din telefon cu file explorerul din dotare. După ce apeți tasta home, alege ca laucherul pe care l-ai instalat să fie default. Nu uita să dezarhivezi arhiva mai intai.

Edited by tzotzolyno, 01 December 2012 - 00:42.

StanCezar

StanCezar

New Member

mersi sper sa mearga

si ink ceva...e idicat sai fac update la android? e 2.2 parca momentan

tzotzolyno

tzotzolyno

Senior Member

Defy mini are 2.3. Găsești info la setări» despre telefon. Acolo scrie versiunea.

Dacă ai Defy normal ești pe 2.2

zebrake1997

zebrake1997

Junior Member

Cum se comporta telefonul dupa ceva timp de utilizare?Touch-ul,WI-FI,GPS,aplicatii (aici m-ar interesa temple run cand ma plictisesc)...merg bine?

tzotzolyno

tzotzolyno

Senior Member

View Postzebrake1997, on 04 decembrie 2012 - 22:30, said:

Cum se comporta telefonul dupa ceva timp de utilizare?Touch-ul,WI-FI,GPS,aplicatii (aici m-ar interesa temple run cand ma plictisesc)...merg bine?
Dacă nu primești răspuns în timp util, trimite-i PM lui antinvidia. El îl avea ultima dată când a comentat.

mcjohn

mcjohn

Senior Member

Buna
Eu am un HTC EPLORER si nu sunt mulțumit deloc de el .
Pozele sunt dezastru (parca sunt făcute cu camera de 0.3),
Memoria interna e la pământ . Am undeva la 30 Mb spațiu ptr instalare aplicații . Am un card de 8 Gb dar de degeaba . Aplicațiile se instalează în telefon și doar o mica pare merg mutate pe card.... In fine ...
Am cautat pe GSM ARENA un telefon nu prea mare (110/60/16) . Am găsit în rezultate și acest model de telefon .
Ca și memorie vad ca nu e mare brânză diferența intre al meu si acesta !
Dar ma interesează ( am citit și văzut mai înainte cum face pozele acest model de telefon . Ies clare , ies pixelate ? Al meu nu are "mod nocturn" , In cameră la lumina becului abia dacă se vede ceva !
La semnal cum se comportă ! (spre exemplu în lift sau pe casa scărilor ,  în metrou , sau în afara localității -la iarba verde-) Eu locuiesc la țară și nu vreau sa ies din casa ptr a vorbi la telefon . HTC-ul meu , când merg la părinți în oraș , în casă abia dacă are o liniuță doua. (Anterior am avut un Sony Ericsson V640 . foarte bun telefon . Avea camera de 2 dar făcea pozele mai bine decât acesta cu 3. La semnal era full mereu . Avea 4-5 lini -din 5- mai mereu , dar s-a "stins".
Bateria vad ca este măricică .
Aștept o sugestie din partea voastră ! Sa mi-l cumpăr de Crăciun sau mai bine NU ! Eu HTC-ul meu nu l-as recomanda nimănui ! M-am dus la copacul lăudat cu sacul și m-am ales cu praful de pe tobă).
La revedere !

tzotzolyno

tzotzolyno

Senior Member

View Postmcjohn, on 07 decembrie 2012 - 10:36, said:

Aștept o sugestie din partea voastră ! Sa mi-l cumpăr de Crăciun sau mai bine NU ! Eu HTC-ul meu nu l-as recomanda nimănui ! M-am dus la copacul lăudat cu sacul și
Semnal: tipic Motorola = excelent
Poze: are in plus doar avantajul că e cu blitz și evident că are ceva mai multe opțiuni dar lipsește autofocus-ul.
La viteză: nu cred că diferă chiar dacă are 512 RAM. Motorola nu se pricepe să optimizeze softul.

Dacă recomand: nu recomand nimănui un astfel de telefon (mă refer la gama de telefoane ieftine). Incearcă să mai pui un pic să îți iei dual-core. Cel mai ieftin dual core e Xperia U. Diferența o să se vadă. HTC-ul ăla costă cu aproape 300 lei mai puțin dar nu ar fi meritat să dai banii pe el.

Edited by tzotzolyno, 07 December 2012 - 12:06.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate