Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cautarea pe google android nu merge

Caut serviciu serios de captura v...

Frauda magazin online

AC Woods Venezia Smart - nu races...
 podea ciment denivelata

Îndepartare bule folie reflectoriz...

Revista imobiliara cu poze... cir...

Recomandare soundbar pentru laptop
 Veți renunța in 2025 la...

Coaxial pentru cablare casa

"Gipane" cu girofar care ...

Mai e cineva pe forum, in afara d...
 COSAFA CUP 2024

Cartela internet cu roaming - com...

Service Liebherr

Modificare lucrare cimentata
 

Nu merg jocurile: Combat Arms (Nexon),Football Superstars (CYBER SPORTS) si Metin2

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
SUDISTU

SUDISTU

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 14.07.2009
tot pe acest calculator anul trecut au mers dar acum in timpul jocului calculatorul se restarteaza sau opreste. Am processor de 1.80 GHz si placa video marca ATI Radeon x1550.Ce as putea face???

#2
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,902
  • Înscris: 06.01.2008
Descarca CPUID HWMonitor si verifica sa vezi ce temperaturi iti arata la procesor, placa video si HDD. Din cate spui aproape sigur ai problema cu supraincalzirea vreunei componente, iar PC-ul isi da restart sau shutdown fortat pentru a evita defectarea respectivei componente.

Edited by Hider141, 05 January 2012 - 17:50.


#3
evon

evon

    ~Learning Forex~

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,098
  • Înscris: 27.11.2010
probabil procesorul se incalzeste foarte tare,sau placa video.

#4
SUDISTU

SUDISTU

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 14.07.2009

 Hider141, on 5th January 2012, 17:50, said:

Descarca CPUID HWMonitor si verifica sa vezi ce temperaturi iti arata la procesor, placa video si HDD. Din cate spui aproape sigur ai problema cu supraincalzirea vreunei componente, iar PC-ul isi da restart sau shutdown fortat pentru a evita defectarea respectivei componente.


Am descarcat CPUID si atunci cand intru in jocuri la processor imi arata temperatura maxima. Ar trebui sa schimb processorul?
Dar temperatura maxima si la placa.Ar trebui sa l-e schimb?

#5
SoldierHair

SoldierHair

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,422
  • Înscris: 14.01.2011
Sa le cureti .

#6
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,902
  • Înscris: 06.01.2008

 SUDISTU, on 22nd January 2012, 14:46, said:

Am descarcat CPUID si atunci cand intru in jocuri la processor imi arata temperatura maxima. Ar trebui sa schimb processorul?
Dar temperatura maxima si la placa.Ar trebui sa l-e schimb?
Dar ce temperaturi arata (cate grade)?

#7
SUDISTU

SUDISTU

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 14.07.2009

 Hider141, on 22nd January 2012, 16:16, said:

Dar ce temperaturi arata (cate grade)?


Am schimbat placa video si merge. s-a rezolvat. Multumesc  pt detalii

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate